Najlepiej będzie jak podjedziesz do szkoły i się wszystkiego dowiesz sama. Ja teraz napiszę Tobie o Sopocie, ale nie wiem czy we Wrocławiu jest tak samo...
Płacę 3060zł za semestr i w tym są oczywiście ćwiczenia + wykłady + sesja A i B. W sesji są dwa terminy i do jednego musisz podejść. Jeżeli zaliczysz wszystko w A to masz wolne, jeżeli cos się nie uda to zaliczasz w B. Jeżeli nie zaliczysz w A i B wtedy jest dopiero poprawka, niestety płatna w Sopocie 170zł. I to jest termin C w którym jest też A i B - czyli płacisz za następne 2 szanse
Jest ustalone minimum które musisz zaliczyć aby przejść na drugi rok, jest to większość z przedmiotów ale nie wszystkie.
Nie wiem jak u Ciebie z bibliotekami, ale ja miałam większość książek wypożyczonych i nie musiałam kupować, ale jeżeli nie masz bibliot. to dodatkowy koszt bo u mnie jest dużo do czytania.
Czasowo + nauka to własnie to że jest dużo nauki i zajęcia są w weekendy od 9:00 - 19:15 :? więc jest to bardzo męczące, przynajmniej dla mnie dojeżdzam 170km.
Co do wykładów w Sopocie to uważam że wystarczy nauczyć się tego co jest na wykładach i książek nie trzeba czytać...