sekcja zwłok z niespodzianką w postaci implantów piersi..

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

viki777
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: viki777 » 21 cze 2006, 18:51

ja mam to samo
a szkoda bo chcialbym zobaczyc jak kroja :evil:

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 21 cze 2006, 18:56

mi wczoraj dzialal link a dzis nie :/

viki777
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: viki777 » 21 cze 2006, 19:00

zalezy od dnia i od humoru :D

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 21 cze 2006, 20:02

To może ja zapodam linka do innej strony, ale z tym samym filmem.
Sekcja Zwłok

:idea: Bezpośrednio po wejściu na stronę, zaczyna się emisja filmu, ale proponuję wcisnąć pauzę i poczekać spokojnie na jego wgranie na serwer.
Czytnik na playerze, przed ikonką dźwięku, powinien być wypełniony kreską przynajmniej do połowy zanim włączycie "play". Nie będzie się film zatrzymywał w trakcie oglądania.
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
joanna2828
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: joanna2828 » 21 cze 2006, 20:26

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
to okrutnie straszne ! mnie to bardzo przeraziło - ale powiem szczerze, że zanim ten temat rzuciła Gaga - wiele myślałam o właśnie o tym jak to bedzie z moim ciałem po smierci... i wiecie co mnie przeraziło najgorzej... może to głupie, może nie powinnam, ale bardzo sie boję, ze będą wyjmowac mi właśnie te implanty! że będą nabijac się z mojego ciała! będą robic co im sie podoba a ja nie będę mogła zrobic już nic......
i dlatego właśnie boję się śmierci.....
wiem że to kretyńskie, ale tak właśnie czuję :(

Awatar użytkownika
sarenka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sarenka » 21 cze 2006, 20:28

wow bardzo wprawionym ruchem ją rozciął. ale to wszystko takie szybkie,brutalne. jedno szybkie cięcie i już, teraz widzę jakie to życie kruche

Awatar użytkownika
sarenka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sarenka » 21 cze 2006, 20:29

joanna2828 pisze::shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
to okrutnie straszne ! mnie to bardzo przeraziło - ale powiem szczerze, że zanim ten temat rzuciła Gaga - wiele myślałam o właśnie o tym jak to bedzie z moim ciałem po smierci... i wiecie co mnie przeraziło najgorzej... może to głupie, może nie powinnam, ale bardzo sie boję, ze będą wyjmowac mi właśnie te implanty! że będą nabijac się z mojego ciała! będą robic co im sie podoba a ja nie będę mogła zrobic już nic......
i dlatego właśnie boję się śmierci.....
wiem że to kretyńskie, ale tak właśnie czuję :(
joanno po śmierci raczej nie będzie Cię już obchodziło ciało :?

Awatar użytkownika
aniouek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aniouek » 21 cze 2006, 20:30

jako ze studiuje medycyne - zostalam wezwana :wink: niestety musze Was rozczarowac, 3rok spedzilam studiujac w niemczech i o ile rownolegle moi znajomi w polsce brali udzial w sekcjach zwlok to w niemczech sprowadzilo sie to (niestety/stety) do obejrzenia filmu (nota bene baaaardzo podobnego do tego z linka ). co prawda chetni mogli sie indywidualnie umawiac z profesorem na sekcje, ale mnie tam nie ciagnie do takich "krwistych" rzeczy, chirurgiem tez nie mam zamiaru byc, wiec ta watpliwa przyjemnosc mnie ominela :D

a swoja droga sekcja rzeczywiscie wyglada wlasnie mniej wiecej tak, moze oburza was brak delikatnosci, ale jak sie to robi latami to nabiera sie wprawy, ciecia sa coraz bardziej sprawne, szybsze, strasznie to brzmi, ale dla patologa to rutyna i normalka, taka jego praca... :roll: oczywiscie nie ma to nic wspolnego z brakiem szacunku dla zwlok.
juz PO operacji noska u doktora Skupina :D :D :D

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 21 cze 2006, 20:35

dzięki Eddieve poszło teraz i u mnie, na początku szok, tak szybko ją ciachał, ale wytrwałam do końca,
rzeczywiście te piersi nie wyglądały na implanty, może pod gruczoł miała :roll: ciekawe :roll:

a najbardziej to mnie jelita zaskoczyły jakie ogromne i ciemne, ja myślałam że są jasne :roll: i tak łatwo to wszystko odchodzi od reszty :roll:

i nie chciałabym że mnie tak .... :(

Awatar użytkownika
monikagoc
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: monikagoc » 21 cze 2006, 21:01

Po wczesniejszych wypowiedziach spodziewałam czegos...
...mocniejszego (to może nie dobre słowo ale pierwsze wpadlo mi do głowy) troszeczke w życiu sie takich scen naoglądałam wiec może dlatego.

A pierwsza moja mysl - nieźle ten implant wygladał (tzn nie obrosniety tkanką).
17.05.06 dr Potocki K.
MHP (P)-300 (L)-340

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”