sponsoring

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 08 cze 2006, 15:32

" Facet starszy ode mnie o ponad 25 lat, ma rodzinę, dzieci. Był bardzo miły, zapraszał mnie na swoją łódkę, był naprawdę grzeczny. Zostałam jego kochanką. Nie jestem bogata, więc zapytałam go czy wyjeżdżając nie zostawiłby mi paru złotych. Zgodził się i powiedział, że będzie tu 2-3 razy w miesiącu przyjeżdżał do mnie a raz w miesiącu płacił mi 2000 zł. Dla mnie to majątek, mało kto tyle tu zarabia a ja mam swoje potrzeby
(...)
Wiem, że to tak łatwo można kogoś krytykować i oceniać jeśli się nie zna sprawy. Ale ja nie mam dużych perspektyw, dlatego zbieram teraz pieniądze, odkładam i za rok może dwa chcę pojechać gdzieś do prawdziwego miasta na studia. "

"Pamiętaj, że biznesmeni z rodzinką na głowie, z nudną żoną i uciążliwymi bachorami, uwielbiają kobiety dominujące i przebojowe"

"Za kilka(naście) lat będę miała pokaźne konto w banku z kasy, którą sobie zaoszczędzę i bogatego męża z klasą, bo tacy faceci ciągną do takich dziewczyn jak my. Zaraz napiszecie pewnie, że to nieprawda i będziecie się rzucać panie cnotki... Trudno wam zaakceptować rzeczywistość, która jest brutalna dla takich ludzi jak wy. A rzeczywistość jest taka, że ładne i otwarte dziewczyny jak my albo mają dużo kasy, gdy ich świeżość przeminie albo szczęśliwą rodzinę z bogatym mężem. Nic na to nie poradzę, że ja, Nagana czy Pusia jesteśmy ucielośnionymi marzeniami mężczyzn a wy musicie się zadowolić niedomytymi urzędnikami lub handlowcami z pensją 1500 zł miesięcznie. Współczuję wam, ale kto powiedział, że życie jest sprawiedliwe. Jedni rodzą się aby być elitą jak my a inni, żeby żyć w szarej przeciętności jak wy. Smutne to może ale prawdziwe. Także wyładowujcie swoje frustracje gdzieś indziej"

:shock: :shock: :shock: :x fuj

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 08 cze 2006, 15:35

Merlinka skad jest ta ostatnia wypowiedz?
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 08 cze 2006, 15:36

wszystkie sa z amistrefy

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 08 cze 2006, 16:05

Bo z checia bym pannie powiedziala co mysle o jej biznesie i niedomytym dupsku :twisted: Dla mnie sponsoring to rodzaj pasozytnictwa,kropka.Niby dlaczego mialabym zazdroscic komus ZNIEDOLEZNIENIA?
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 08 cze 2006, 16:21

jesli nie szkoda Ci nerwow na te kurewki to wszystko jest w dziale 'nieznosna lekkosc bytu'. Moge Ci nawet powiedziec od razu co uslyszysz w odpowiedzi - ze jestes sfrustrowana i zacofana mieszkanaka ciemnogrodu :lol: - to ich standardowa ;riposta' na wszelkie przejawy krtytycyzmu ;)

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 08 cze 2006, 16:41

ja mysle ze to ladniejsza nazwa zwyklego kurestwa! kiedys mialam propozycje mieszkania w zamian za nadstawianie tylka, i co by to byla za roznica? wmawiala bym sobie ze mam sponsora a tak naprawde bylabym zwykla Kur.....?

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 08 cze 2006, 17:24

Merlinka czytalam,i w pierwszym odruchu chcialam sie nawet zarejestrowac-ale wiesz nei ma sensu.One sa tak tanie,tadetne,powtarzajace sobie afirmacje niczym zaklecie "Nie jestem k***a,wszystko mi sprzyja,kocham siebie i jestem najpiekniejsza na swiecie" -ze nie przegadasz.Sa jak tamagoci,nakrecone na to samo.Jedynie mi tylko zal zon,chociaz sama zona nie jestem to wspolczuje wszytskim zonom.KOBIETY-ZONY POWINNY SADOWNIE TAKICH FRAJEROW OSKUBAC DO OSTATNIEJ ZLOTOWKI I KAZAC WYPIERD...Ciekawe czy wtedy by cchialy takich golodupcow.Och Boze,czego nie mam Twojej mocy :roll: :?

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 08 cze 2006, 17:35

tak. po prostu ktoregos dnia lapiac jakiegos syfa albo tracac bezpowrotnie dziewczeca swiezosc gwarantujaca klientow zostana z niczym. ubogie w rozum bez grosza na koncie i bez wysztalcenia - wtedy sie przebudza. ciekawe ktory facet zechce taka 'przechodzona szmate' za zone - bo w tym upatruja szanse na swoja dostatnia przyszlosc - w bogatym zamzpojsciu.

PS Savanna jesli kiedys poczytasz tamto forum od deski do deski zauwaz jakie dziwne indywidua tam sie kreca :lol: - od pedofila poprzez omawiane tu kurewki az do sfrustrowanych zakompleksionych debili gloszacych patriarchat :o :lol:

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 08 cze 2006, 17:40

Ale jak oni sie tam wspieraja i kubicuja sobie.Masakra.Panienki sa puste to fakt.Dlaczego jej sie wydaje ,ze jak dorwie bogatego meza to on jej nie bedzie zdradzal?Zle do zlego wraca,tak czy siak to co wysylamy w kosmos to dostajemy.Obieg zamkniety.Zreszta ona w psychice bedzie miala zakodowane "bogaty facet z zona -ZDRADZA" i sama sie wytepi,wlasna psycha.Ale ci faceci sa najgorsi.Sadem powinno byc narazanie wlasnej kobiety na choroby...

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 08 cze 2006, 17:47

savanna pisze: .Dlaczego jej sie wydaje ,ze jak dorwie bogatego meza to on jej nie bedzie zdradzal?Zle ...

no jak to , nie czytalas ? przeciez one sa ucielesnieniem marzen kazdego mezczyzny ! :lol: i tak 'obsluza' przyszlego mezulka ze nie w glowie mu bedzie zerkanie na inne panny :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”