Robótki ręczne

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Robótki ręczne

Post autor: Bella » 10 kwie 2006, 15:03

Dziewczyny bardzo lubię robić na szydełku ( obrusy, serwetki, sweterki...). Ostatnio wziełam sie za haftowanie krzyżykami. Ale bardzo podobają mi się frywolitki. Jakby ktoś z was mógł napisać jak się te cudeńka robi - to bedę wdzięczna.
Aha i poszukuję wzoru na I Kom. św. do wyhaftowania krzyżykiem. Dzięki

Awatar użytkownika
Eko
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eko » 10 kwie 2006, 21:12

Belluś z robutek ręcznych to ja tylko drutki :) ale robię to gdy mojego męża nie ma w domku (nie lubi jak pi....lę powietrze) :lol: :wink:
Za wyszywanie sie raz musiałam wziąć - w szkole wymyślili żeby chłopcy krzyżykiem haftowali pejzaż, lub postać :roll: - strasznie to czasochłonne, ale efekt superrr :)

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 10 kwie 2006, 21:31

BELLUŚ ja jako świntucha kojarze " robutki reczne " z moim facetem....PRZEPRASZAM..... :oops:
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 11 kwie 2006, 00:05

PINESKA pisze:BELLUŚ ja jako świntucha kojarze " robutki reczne " z moim facetem....PRZEPRASZAM..... :oops:
dobre :lol: :lol: :lol:
Ja wykonuję robótki ręczne a mój "stary" wskazujacym palcem roluje myszkę od klawiatury :lol: i równowaga jest zachowana. Każdy ma zajęcie. :lol:
Całe życie sprowadza sie do seksu. I to jest zawsze najciekawszy temat.
Może jakis akt z kamasutry wyhaftuję. Będzie w sam raz do sypialni.

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 11 kwie 2006, 08:50

heheh BELLA masz absolutną racje....wszytko sprowadza sie do jednego.... 8)
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
Eva1
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Eva1 » 15 kwie 2007, 22:38

hehehe przeglądałam temaciki na naszym forum i znalazłam "robótki ręczne". Normalnie się uśmiałam, że tu każdy, ale to każdy możne znależć sobie jakis temat.. Od grudnia szydełkuję. To wciaga... Zrobiłam już zazdroskę do kuchni - będzie wisiała w mojej nowej chałupce. Najśmieszniejsze jest to, że jak komus z rowiesnikow pokazuje jakas serwetke to nikt nie wierzy, ze to moje dzielo i ze potrafie szydelkowac :badgrin: Szydelko razczej kojarzy sie z babcia przy kominku... Ale to naprawde fajna sprawa. Polecam ;) Rzecz zrobiona przez siebie jest nieoceniona, daje duza satysfakcje :oops:
Posiadaczka "skupinowego noska" ;-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”