ebooki

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 29 mar 2006, 21:50

Ekuniu :shock: a i tak połowy to nie rozumiem :wink: :oops: :roll: i nie wiem czy sie da cos w tej kwestii zrobić :lol:
Ach uprzejmie donoszę, ze cos czeka na mnie na poczcie i chyba wiem co :D
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
joann@
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: joann@ » 29 mar 2006, 22:06

ja też poprosze nieśmiało, narazie niemam czym się odwdzięczyc ale jak tylko cos dostanę od razu podesle adres email mati920@buziaczek.pl, jakbys mogła to cos do tłumaczenia zdań po ang i niem, oraz adobe, dzieki pozdrówka.

Awatar użytkownika
Eko
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eko » 29 mar 2006, 22:23

Wicherku - Direct jak dla Ciebie poleca "pozycje" bez sprośnych myśli proszę :lol: :lol: :wink:
1, 2, 17, 22, 23, 51, 65, 72 i 76 :) - jak to już sobie przyswoisz to "polecicie z resztą pozycji" :lol: :wink:

joann@ - do tłumaczenia używaj translatorów online (w google wpisz translator online)
Adobe Reader możesz pobrać ze str http://www.strefasoftu.net/index.php?si ... ngle&id=85 - powodzenia :)

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 29 mar 2006, 23:22

Eko :D
To ja chętnie się poddam zaleceniom Direcika i zapoznam się z właściwymi pozycjami :wink: :lol:
Przykuły moja uwagę "ściany ogniowe" i "ćwiczenia praktyczne" :?
Może być naprawdę ciekawie :wink: :lol:
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 30 mar 2006, 07:31

p. coelho - zahir
j.wiśniewski - samotność w sieci
s. king:
- skazani na shawshank
- zielona mila
- christine
- miasteczko salem

aha zapomniałam dodać: wszystko w wersji word

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 30 mar 2006, 11:19

Dziewczynki tak jak napisalam Wicherkowi.Meczcie do poludnia Paule. :lol: Ja jestem w stanie zaczac dzis wysylac PhotoShopa po 20 tej czasu polskiego (jak wroce do domu) Strasznie to mozolnie idzie bo mimo spakowania plik ma jakies 8 MB.i wyslanie jednorazowo zajmuje 30 minut

ps.Paula masz czas zeby powysylac do dziewczyn,ktore tu sie oglosily?Jesli nie to napisz mi tu lub na priv.
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 30 mar 2006, 11:30

sawana,bo ja tępak jestem :oops: ...czy wystarczy jak twojego majla''wyśle dalej'' :roll: wpisując tylko adresy dziewczyn?

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 30 mar 2006, 11:41

paula chyba mi sie wydaje,ze musisz jeszcze raz zapakwoac do poczty,bo inaczej chyba wysle sie sam skrot :roll: Dobra to zrob tak
a)wpisz pierwszy adres,zalacz photoshopa zpakowanego rar (tak jak ci wyslalam (jesli rozpakowalas sspakuj ponownie-prawy myszka i jest "spakuj do archiwum)
b) dodajesz spakowany zalacznik-to potrwa okolo 20 kilka minut
c) wyslij

I z kazdym nasyepnym tak samo :? Wiec to troche potrwa,bo chyba przynajmniej na 4 adresy musisz wyslac..Jesli komus nie wyslesz napisz mi wieczorem an priv/mail -komu to ja postaram sie dokonczyc.Czasochlonne to troche,ale pewnie jak zdazylas rzucic okiem-ksiega obszerna i ladnei zbudowana :wink:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
joann@
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: joann@ » 30 mar 2006, 13:37

dzieki za info, prosze o photoshopa nie o adobe,całuski

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 31 mar 2006, 11:25

wysłałam,dajcie znać na pm czy doszło :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”