1)Gdy palę muszę mieć coś w buzi np. gumę albo cukierka lub pod ręką coś do picia i zazwyczaj, jeśli to tylko możliwe, myję maniakalnie zęby po papierosie (po jedzeniu też tak mam)
2)w ogóle zęby myję x razy dziennie i po umyciu żaden z nich nie może być szorstki(nie wiem czy wiecie o co mi chodzi), muszą być śliskie
3)Latem jak noszę klapki i coś mi się poprzykleja do stóp, np. kurz, to źle się czuję i chcę jak najszybciej umyć stópki
4)nienawidzę jak ktoś coś do mnie mówi, gdy czytam i mi przerywa
5)nie boję się myszy, pająków i i innych miłych stworzonek :D
6)rozmawiam z moim psem :D
7)czasami, gdy przypomni mi się coś śmiesznego, potrafię roześmiac się sama do siebie na ulicy :lol:
8)jak mam przed sobą ciężki tydzień, to rozpisuję go sobie na dni i dokładnie wpisuję wszystko, co mam do zrobienia, a potem wykreślam przez co mam pewność, że o niczym nie zapomniałam
9)jeśli jestem poza domem i słyszę sygnał karetki, to od razu dzwonię do domu czy wszyscy cali, a czasem wieczorem idę sprawdzić do wszystkich czy żyją

(co do tego punktu, to dobrze wiedzieć, że nie jestem sama)
10)jak układam rzeczy w swojej szufladzie nr 1(czytaj - z najważniejszymi rzeczami), to wszystko wywalam, segreguję i spowrotem układam dokładnie
11)uwielbiam jak mnie ktoś delikatnie drapie po plecach(jestem strasznie namolna pod tym względem, mogę tak cały dzień, bo to mi sprawia przyjemność)
12)nie cierpię mieć suchych rąk i nigdy nie ubiorę się w ciuchy zanim nie posmaruję się balsamem, ajeśli tak by się stało, to jestem strasznie wkurzona, bo mam wrażenie, że skóra mi się ściąga
Spojrzałam, ile tego się nazbierało i ze mną też chyba coś nie ten tego

:lol: