Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 22 mar 2009, 21:59

babina,lianka-dzięki.Musze sie zebrac w sobie i zastosowac 8-)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 22 mar 2009, 22:53

Ja już pisałam o sokach. U mnie {ja i mąż} idzie w miesiącu 50 kg marchwi. Pijemy marchew, burak i jabłko. Już nie wiemy co to katary czy przeziębienia :-) .
Pisałam też o mojej sokowirówce , teraz następna koleżanka prosiła mnie o namiary i zauważyłam, że potaniał mój model o 100 zł!! Kto chce kupić niech korzysta z okazji. Przy dużej wydajności wysiada po roku ale od razu w ramach gwarancji Philips wymienia na nową. Ja już mam trzecią, córce właśnie wymienili na nową 8-) .

Co do wycinania części ciała, to jestem z nimi bardzo związana i jeszcze nic sobie nie dałam wyciąć {a chcieli!!} : :badgrin:
Nie czytałam wiele o Clark. Jestem fanką Tombaka ale jego metoda oczyszczania wątroby jest dość skomplikowana i długotrwała....Szukałam czegoś szybkiego i znalazłam Clarka...W sumie wszystkie są podobne, w każdej jest coś kwaśnego i ten olej.......

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 23 mar 2009, 09:24

Kurczę w domu przez łikend i dziś rano też nie mogłam się z forum połaczyć. Napisałam w końcu do admina. Napiszcie co tam u Ullrike słychać.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 23 mar 2009, 09:34

wczoraj rozmawialam z urlike
czuje sie dobrze
nie ma zasiegu a kafejek internetowych znalezc nie moze
w cieszynie bedzie napewno do wtorku bo we wtorek ma zdjecie szwow w cieszynie u dr
czuje sie dobrze i jest zadowolona
noi juz wszedzie lata
mowila mi ze bardzo brakuje jej forum
takze jak tytlko zlapie zasieg to sie pewnie rozpisze

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 mar 2009, 11:12

Ullrika nic nie pisze i myślałam,że czuje sie okropnie :? Dobrze,ze to brak zasiegu.
Ula to w ogóle wylizuje sie z OP jak pies :badgrin: pare dni i uz jest zdrowa.Nie dziwi mnie juz jej stwierdzenie,ze operacje traktuje ja pobyt w SPA ha ha :badgrin: ;)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 23 mar 2009, 11:55

No faktycznie ma ten dar "zdrowienia" błyskawicznego. Ja po tych OP to najchętniej we własnym łózku ląduję.
No a jak to z jedzeniem po takich operacjach? Ulli, można jeśc czy raczej trzeba uważać, że szwy "nie trzasły" ? :-)

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 23 mar 2009, 12:57

Ula faktycznie lata jak perszing, gdzies juz po wzgorzu zamkowym w Cieszynie. Nagadałam jej zeby sobie odpusciła takie wyczynowo chodzenie bo to napewno jej na dobre nie wyjdzie, ale ona zasapana już z tego wzgorza z laziła, cha, cha. Szuka kawiarenki internetowej ale byly dwie i obydwie zlikwidowane, teraz gdzies do biblioteki ma isc i nam cos tu napisać.
Ale ogólnie cala jest w skowronkach i pewnie już zapomiala o tym co mowiła,ze nigdy wiecej żądnej operacji.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 23 mar 2009, 13:17

hehe. No tak. Chwilę pocierpiała i zapomniała. Ale to dobrze. Tylko na " brzuchowym" forum którejś dziewczynie szwy puściły. Zdaje się, że do pracy się wybrała. Ma z powrotem jechać do Cieszyna do doktora. Pozdrów ja kwiatuszku od nas , ale niech tak nie lata.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 23 mar 2009, 13:34

Heloo Dziewczynki To jaaaa :-D Z biblioteki dla studentow.
Chora jestem bez dostepu do internetu,normalnie usycham jak niepodlewana roslinka.
Tak jak Kwiatuszek mowi dzis nachodzilysmy sie rowno po sklepach (zachorowalam na taka piekna sukienke z zakiecikiem za 480 zl) Zwiedzilysmy wzgorze zamkowe ,mam tysiac fajnych zdjec i nie moge ich tu zgrac na komp bo czytnika cie maja .Wsciekne sie.
Wczoraj kolezanka miala urodziny wiec wybralysmy sie na miasto i lampecze goracego winka wypilam ,miejmy nadzieje ze nie zaszkodzi na szwy.Jutro ide na kontrole i ich zdjecie.No trzeba wracac ,koniec wczasow.
Ogolnie czuje sie normalnie chodze ,jem ,gorzej ze spaniemw nocy staram sie na plecach ale lozko nie tak wygodne jak w szpitalu.
Dzis pospalam troche na prawym boku.
Tabletek przeciwbolowych nie bralam bo nie lubie,zle sie po nich czuje.Tylko pierwsza i druga noc w szpitalu.W dzien nie.
Z reszta sa mi niepotrzebne.
Babinka hihi usmialam sie ze ja taki cenzor ,fajne te wasze dywagacje o kamieniach i ich rozpedzaniu.
Moze kiedys te porady i linki bede odgrzebywac,,,w stertach postow.
Moze mi sie uda jakies zdjatka w koncu wstawic ,w srode rano bede juz w domu.
Trzymajcie sie i buziaki.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 23 mar 2009, 14:19

Powodzenia Ulli :-0 Oby bez komplikacji. Najwazniejsze, że jesteś zadowolona. Teraz bedziesz pewnie wszystkie ciuchy zwężać. To nastepnym razem napisz co tam miałaś robione - pełna czy niepełna ta plastyka była? Za mały brzuch miałaś?
Generalnie powodzenia i nie szalej w podróży powrotnej :badgrin:

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”