Nałóg - papierosy..

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Ewinia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Ewinia » 18 cze 2005, 16:55

ja moge niepalic dluuugo choc to moze dlatego ze jestem palaczka od niedawna i dlatego jeszcze tak latwo potrafie sie obejsc,pale gdy np jestem zbyt bardzo glodna,zdenerwowana lub po prostu nudzi mi sie
I will be perfect

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 19 cze 2005, 13:49

Ewina dobrze Ci radze nie pal jeżeli jeszcze możesz sobie odmówic, ja mimo młodego wieku miałam wielkie problemy aby rzucic papierosy. Ja jak paliłam to już zauważyłam, żeżółkły mi paznokcie, cere miałam brzydką, nie mówię już o kondycji, która nie wróciła do dziś :roll: No i ten "zapach" ubrania i rąk...łeeech

( bez obrazy dla palaczy :wink: )
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
Cleo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Cleo » 19 cze 2005, 13:57

ja tez popalam czasami,raz na parę miesięcy,jak mam jakis kryzys albo na imprezce przy alkoholu.
Ale potem zawsze mam wyrzuty sumienia.... :D

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 19 cze 2005, 14:29

nie pale mimo ze moi rodzice oboje sa nalogowcami jak cholera ,owszem podpalam ale baaaardzo rzadko i mnie to nigdy nie wciagnie ,w ogole dla mnie to strasznie glupi nalog - zdrowie niszczy zeby cere ,i kasa :!:

Awatar użytkownika
wooow
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: wooow » 25 cze 2005, 16:46

ehhhh, palenie to moja zmora... chyba nigdy nie próbowałam tak naprawde rzucić, bo za każdym razem gdy przychodzi mi to do głowy zaczynam się zastanawiać co by było gdybym nie paliła :roll: ... co bym robiła z rękami, co bym robiła gdy byłabym zdenerwowana, czy piwko by mi smakowało tak samo....

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 26 cze 2005, 09:46

ja juz nie pamietam ile razy rzucalam palenie. Oczywiscie teraz mowie ze nie moge sobie z tym poradzic, ale jak zaszlam w ciaze, to jak Kamila powiedziala( ten sam wiek Kamilko :wink: ) rzucilam momentalnie, potem z miesiac nie palilam i od tamtego czasu pale( z malymi przerwami na pseudo niepalenie)

to jest nałóg i nikt,kto nie byl jakimkolwiek nalogowcem nie ma pojecia jak to jest

no to ide zrobic przerwe na papieroska(mietowy Cieniutki, V.-mniam)

ania
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: ania » 28 cze 2005, 17:28

...popalam czasami ..najczęsciej na studiach co sobota kupuje paczke i wypalam przez weekend w szkole ... teraz bedzie przerwa bo wakacje... :D

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 28 cze 2005, 17:31

woow...jak ja rzucałam to tez się najbardziej obawiałam jak to piwko bedzie mi smakowało... :lol: bałam się iśc na imprezę, że sobie nieporadze niepaląc, ale jakos dałam rade...chociaż cieżko było jak cholera... :wink:
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
Cleo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Cleo » 28 cze 2005, 17:36

ja teraz przezywam kryzys osobisty i popalam.... :?

Awatar użytkownika
maxin78
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: maxin78 » 28 cze 2005, 23:02

Nalezy wierzyc w siebie i sie nie poddawac,mozna rzucic palenie tylko troszeczke cierpliwosci,zycze powodzenia kazdemu kto pragnie rzucic palenie pzdr :wink:
Nie ma kobiet niezrozumialych,sa tylko mezczyzni niedomyslni

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”