RASIZM

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 16 kwie 2007, 01:56

savana 100% prawda tylko sprobuj odezwac sie nie tak jak im sie to spodoba lub nawet popatrz zaraz zwyzywaja cie od bialych suk itd itp.
co mnie jeszcze wkurza to to ze w radiu, telewizji ogolnie mediach czarni moga uzywac wszelkiego rodzaju wulgaryzmow i to sie podoba ale jezeli bialy cos takiego powie zaraz leca glowy. wlasnie wylecial z radia bialy reporter bo powiedzial cos co sie nie spodobalo czarnuchom a ze w druzynie byly tylko dwie biale zawodniczki odrazu skierowano sugestie ze musiala byc przeciwko czrnym.
cholera zaniedlugo bedziemy musieli trzymac krotko nasze jezyki, oczywiscie bez wzajemnosci ze strony czarnych.
Love em, my sweet 325CC made my life complete!

Awatar użytkownika
_dagusia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _dagusia_ » 16 kwie 2007, 09:13

-asia,
dwa razy sie wypowiedzialm w tym temacie, i strarałam sie wyjasnic o co mi chodzi, otoz uwazam ze moze byc wymiana obcokrajowcow w celu nauki na studiach, zdobycia doswiadczenia, podrozy, doswiadczenia w pracy i życiu, ale uwazam ze kazdy z nas ma swoje miejsce na ziemi, ojczyznę: polak polskę itd, i chcialbym zeby ci co wyjechali wrocili - to raz

dwa, to nie jestem za czystoscia krwi i rasy, i nie sadze by krew polska byla najlepsza its(nawiazanie do czystosci aryjskiej rasy wg hiltera), ale uwazam ze jak juz ten turek do polski pracowac przyjedzie, to po co polka z nim ma zwiazac sie, jak tylu polakow wokol?

bo potem z odmiennosci kultur wyniknie to ze na wakacje do jego rodziny pojada i juz nie wroca, i jak powiedziala ktoras z forumowiczek,ze jeje znajome turczynki nie moga wyjsc bo ich maz i szwagier na kawe ich nie wypuszczaja ... moze tym turczynkom to pasuje bo w ich kraju to normalne, ale watpie by ktoras z nas umiala tak zyc.

owszem skrajny nacjonalizm doprowadzil do hitleryzmu, ale mimo to nie sadze by w XXI wieku byl mozliwy az taki konfikt na tle rasowym. po prostu kazda z nas ma swoje zdanie i prawo do niego, ja uwazam tak, i nie wyobrazam sobie wyjsc za murzyna czy turka i miec z nim dzieci. to nie dla mnie ...
jU¿ pO !!! mam cycuszki !!!

" PIENI¡DZE SZCZʦCIA nie daj± ... dopiero ZAKUPY " M. Monroe

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 16 kwie 2007, 09:21

_dagusia_ a byłej Jugosławii to dlaczego sie zarzynano, bo inaczej tego nie można nazwać, i dlaczego mordowano tylko mężczyzn?
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
Violet
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Violet » 16 kwie 2007, 12:37

savanna pisze:Ja musze tez przyznac ze murzyni ktorzy mieszkaja w Irlandii a wlasciwie w Dublinie tez sa malo robni.Wiekszosc siedzi na zasilku i sie plodzi
A najwiekszymi rasistami sa sami murzyni.
Absolutnie zgadzam sie z Savanna. To najwieksze nieroby, spia w trakcie pracy, a sprobuj tylko zwrocic uwage takiemu to od razu rasista jestes. Zero kultury, gromada zasmarkanych dzieci, byle tylko plodzic, nie pracowac a kase ciagnac. :roll: :roll:

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 16 kwie 2007, 19:44

Jako dziecko ogladalam serial "Korzenie' i tak mi bylo zal biednych murzynkow i nie lubilam zlego Toma Moore`a.No i oczywiscie "Chata Wuja Toma".Wlasciwie nie mialam bezposredniego kontaktu z murzynami przez wiekszosc zycia.Pierwsza niechec do tej rasy odczulam bedac na Barbados,pokojowka z hotelu-Prissy z "Przeminelo Z Wiatrem" tak samo glupia i leniwa,3 murzynow wymieniajacych przez 4 dni jedna uszkodzona plytke terakoty w holu :roll: Sama bym to zrobila w 10 minut.Czasami mysle,ze jestem rasistka.Ale moj rasizm jest skierowany do tych wszystkich gangsta-nierobow a nie do Denzela Washingotona ;) Nie lubie murzynow nierobow i Polakow nierobow(ten sam sposob funkcjonowania w spoleczenstwie).Lubie Zydow bo potrafia zyc w kazdym miejscu na swiecie i nie zmuszaja nikogo przemoca do przestrzegania ich zasad religijnych i obyczajowych.Nie lubie Arabow i nie chce ich w Polsce.Niech sobie przestrzegaja szariatu w dziczy a nie w Europie.Mysle,ze oni z ich religia sa opoznieni w rozwoju cywilizacyjnym o ok pol tysiaca lat.Czyli maja teraz akurat sredniowiecze.Dodajcie do tego tv satelitarna i swiat w postaci globalnej wioski-nic dziwnego,ze fiksuja.Chca mieszkac z nami w europie to niech zyja tak jak my.Ja sie do dziczy nie wybieram wiec nie musze sie stosowac do ich zasad.Uwazam ich tez za nieszczerych i zdradliwych co zreszta potwierdza tylko historia.Kiedy patrze na to co dzieje sie we Francji to....zaczynam myslec,ze jestem potworem bo jedyny sposob rozwiazania tego problemu to masowa eksterminacja.Dla USA,Kanady i Europy mam rade nie wpuszczajcie emigrantow z Bliskiego Wschodu ,Pakistanu,Afganistanu itp. otworzcie sie dla Meksykanow i emigrantow z Ameryki Poludniowej.Rozmnazaja sie tak samo szybko,wiec dostawy miesa armatniego zapewnione :roll: i raczej nie wysadza sie w metrze.Ewelina problem nierobow i "dzieciorobstwa" w Polsce tez juz wystepuje.A naiwne wladze mysla,ze z dziecka w ten sposob splodzonego cos dobrago wyrosnie.Otoz nie wyrosnie!Moze z jednego na sto.Ale pozostale 99 nie bedzie pracowalo na nasze emerytury bo zaraz po podstawowce pojda na zasilek.Moze przymusowa sterylizacja bylaby rozwiazaniem.

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 16 kwie 2007, 20:01

Maxi , az mnie przerazilas ! Zbyt ostro ! Nie mozna wszystkich pakowac do jednego worka .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 16 kwie 2007, 23:04

No coz zyje w brutalnym swiecie...Generalnie nie jestem przciwna innym narodowosciom,uwielbiam Rosjan i bardzo mi przykro,ze politycy robia wszystko by nas poroznic,jestem zakochana we Wlochach.Przeszkadzaja mi tylko islamscy fundamentalisci i ich wplyw na islamski swiat.Czemu arabowie z Algierii czy Maroka nie emigruja do Arabii Saud. ,Emiratow,Kataru,Kuwejtu przeciez to jedne z najbogatszych krajow na swiecie?Pracuje tam mnostwo emigrantow z Filipin,Bangladeszu,Indii.Bo tam trzeba PRACOWAC a nie podplac samochody i sklepy i handlowac prochami.

Awatar użytkownika
Kamilo
Super Admin Beauty
Super Admin Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamilo » 16 kwie 2007, 23:34

Hello Maxi,
I understand that you don't like arabic people, but I think that you don't like one kind of arabic. They are not all the same. I agree with you that immigrant, however he is, moroccan (I'm moroccan oh(t1 ) or polish (you are polish :p ) have to respect the country where he decide to live. I'm in Poland since 2000 and I think that I'm very confortable in your country. I like very much my place here and I respect every rules. I agree that people have to respect rules and have good integration. What you see in TV, this is the bad part of arabic. You have to go, visit, learn, and share your experience. Don't be blind. It's my opinion. Another things are only politic things. If you want, we can talk about.
But, I respect your position and you have to know that is ONE GOD for everybody, if you believe. ;)
Don't worry .... Be happy ;)
Nobody is perfect - I am Nobody

Awatar użytkownika
Kamilo
Super Admin Beauty
Super Admin Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamilo » 16 kwie 2007, 23:56

My polish wife explan me your post because my polish language is still very poor. Maxi, you are right about arabic immigration in Europe. I'm not agree with gangsters, terrorists, profit people. If I'm here, it's for make something too for your country, not to profit of it. I never take any help from your country and I will never need. I make money not money make me. I have a polish child and I let him follow polish culture because he born here. If he was born in morocco, I let him grow with moroccan culture. He will learn my culture (moroccan and french), when he will want or need. I respect one thing: Freedom. I hope that Poland will never be in the same situation like France, but you can't talk like you have more instruction then me. I'm sure not. You was in school (I suppose), me too. You were in high school (I suppose), me too, you are ingenier (I suppose), me too. You have to be MODEST and please GOD that you never will be in misery.
Nobody is perfect - I am Nobody

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 17 kwie 2007, 00:19

I`am not sure if it`s correct in english-yes i`dont like fundamental islam,but unfortunetly they have very big influence for milions islam people around the world.I don`t want to be afraid to travel by subway or plane or something,I want to live in my country in my own way.I was born like free human beeing with rights to be on the same lavel-no matters man or woman.I don`t want our solidiers to be in Irak or Afganistan,i`am against the war.I am 39 y old,since 20 years working as hard as i can,never ask my goverment abut anythig.In my privat vocabulery word "i can`t" doesn`t exist.I hope,Kamila told You,I don`t like a lot of people from Poland too.Sorry for my english, i`m not linguistics only housewife oh(w1 And YES i belive there is ONE GOD for all,but i belive her`s name in not Bhudda,Allah,God...And mayby i`m stupid i still belive in peace.Only nations must understand one simply sentence:live and let live...maby one day.Here in Poland we have a lot of muslims in east of country.They live in Poland since few houndreds years.Without wars or something.They are polish like i`m.Love my country like i love.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”