TYCIE zaczyna się po 40-tce:( cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:( cz.2

Post autor: Quer » 26 cze 2013, 08:35

Strasznie mało jecie. Marena Ty to już od dłuższego czasu. Może tą dietą spowolnilaś metabilizm. Ostatnio czytalam ze kapusta kiszona(nie kwaszona) jedzona codziennie po troszkę rano i wieczorem oczyszcza i zwieksza przemianę.

Na upuszczenie wody podobno swietnie działa wywar z pietruszki. Co do Furosemidu to przy takim oczyszczajacym dawkowaniue nie zaszkodzi. Wystarczy wziąć w sumie 1-2 tabletki w ciagu miesiąca.Jak się organizm odblokuje to już hula. To jak ma szkodzić, bez przesady.

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 27 cze 2013, 00:07

ja sie staram wazyc zawsze o tej samej porze na prawdziwej wadze ktora dobrze wazy moja w domu odejmuje 4 kilo tak dla lepszego samopoczucia. oczywoscie wiem ze trzeba sie wazyc z rana po wstaniu itp ale dostep do wagi prawdziwej mam wieczorem - niesety

moja ranna odejmujaca ok 4 kilo jest tylko po to zeby pokazac czy bylo podobnie wcziraj czy jest gorzej

dzis sie zwazylam 59,3 (happy

matko byle mi apetyt nie wrocil (emo
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 27 cze 2013, 11:03

U mnie 56!!!!Teraz żyję tylko czeresniami albo bobem.Wczoraj zjadłam dwa kilo bobu (giggle Był za sniadanie, obiad i kolację {uwielbiam taki młody}. Zaraz idę kupić worek na dzisiaj.
zadowolona

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 27 cze 2013, 14:14

Rodzina nie musiala sie ewakuowac z powodu gazow (thinking
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 27 cze 2013, 14:24

Nie działa tak na mnie (giggle (giggle (giggle .Na rodzinę teżnie............
zadowolona

MarysiaM
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: MarysiaM » 27 cze 2013, 17:22

Dzień zaczęłam bardzo grzecznie od owsianki ze słonecznikiem i sezamem na mleku 2% tłuszczu.
A potem pojechałam pobuszować po sklepach w poszukiwaniu jakiegoś stroju kąpielowego. Efekt: nieopanowany stan paniki, stroju brak, zjedzone 2 Magnum (Pink i Espresso = 510 kcal), wypite 2 kawy espresso, zakupione w New Yorker szorty kąpielowe damskie turkusowo-czarne rozmiar S jedyne w których mój zadek jako tako się prezentował ... prezentował ale już przestał bo po przymierzeniu kolejny raz, już w domu, dochodzę do wniosku, że chyba mnie powaliło z tymi szortami (headbang
Jesu, ten zeszłotygodniowy noskowy stres to był pikuś w porównaniu z dzisiejszym bo pan doktor tu już nie pomoże - szanse na zakup kompletu plażowego w moim przypadku oscylują w granicy 0 ... Jeszcze odbijają mi się te dwa Magnum które zjadłam za jednym zamachem i popiłam kawą (headbang

ps. ja po bobie też nie mam wiatrów - to chyba jakieś ludowe przekonanie ...

ps2. w nocy na kanale telewizyjnym Republika trafiłam na dyskusję która dotyczyła osoby Zygmunta Baumana, socjologa, ale dla mnie przede wszystkim filozofa i myśliciela - bo dojrzewałam na jego tekstach, bo uczyłam się odnajdywać w tym pokręconym popeerelowskim świecie (jestem rocznikiem wchodzącym w dorosłość w czasach przełomu - ze świadomością peerelowskiego kmiotka musiałam ogarnąć się we wczesnym polskim kapitalizmie) czytając jego teorie na temat nowoczesnej rzeczywistości. Językiem prostym, mądrze, wnikliwie i przede wszystkim bardzo refleksyjnie Bauman potrafił opisać i wytłumaczyć współczesny świat. A teraz - jestem zaskoczona i zszokowana ... przeszłością profesora. Ten świat traci autorytety ... człowiek zaczyna czuć się zagubiony i zdezorientowany bo komu wierzyć ...

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 27 cze 2013, 17:52

ja w nagrodę kupiłam sobie w Orseyu białe treginsy....Jakoś wcześniej nie miałam odwagi założyć białych gatek {tylko ciemne}.Kupiłam ciut wieksze żeby nogi nie były obciśnięte i teraz muszę zwężać talie , bo mi spadną...
Też powinnam kupić nowy strój albo chociaż sam stanik ...
zadowolona

MarysiaM
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: MarysiaM » 27 cze 2013, 18:20

Też przymierzyłam się tego sezonu do zakupu białych (bo biel taka modna) i kwiecistych wąskich spodni - aby jakoś wpasować się w sezonowe trendy. Nawet znalazłam swój rozmiar bo w Promodzie można dostać spodnie dla wysokich. Ale co z tego - wyglądałam w nich jak w kalesonach - mam za długie nogi. Nawet pani która donosiła mi różne spodnie do mierzenia i oglądała mnie w każdej parze, choć spodnie leżały idealnie, przyznała, że to nie mój fason. Wyszłam ze sklepu z tymi http://www.promod.fr/jeans/autres-coupe ... 63984.html" onclick="window.open(this.href);return false; i przestałam już marzyć o bieli i kwiatach na tyłku tego lata (emo
Kilka lat temu kupiłam w Orseyu trzy pary dżinsowych dzwonów (model ten sam a różnią się tylko kolorem) i hołubie je starannie - jak się wydrą to nie wiem w jakich dżinsach będę chodzić ... (emo

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 27 cze 2013, 20:09

Ciesz się, że jeszcze możesz nosic takie luźniejsze (giggle .Moje uda tak się trzęsą w takich, aż boje sie, że odpadna od kości (giggle .Muszę nosić mięsiste materiały nawet w upał....
zadowolona

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 27 cze 2013, 20:47

Idąc owczym pędem zakupiłam w chwilach desperacji to Hydrominum i zazyłam dzis pierwszą tabletkę. No i nic wcale nie siusiam wiecej, zero reakcji. Zakupiłam rowniez wyciag z karczocha Cynacholin na lepsze trawienie i zapobieganiu wzdęciom / mam usuniety pecherzyk żółciowy/ i zobaczę czy to cos da. Juz nie mam sposobu na te swoje kilogramy. Siedzą jak zaklęte, od ćwiczeń uda mam jak skała, bicepsy mi sie wyrobiły i tyle. Moze juz przyszła "Kryska na Matyska" i przyszedl ten moment w moim życiu,ze mam byc gruba bo metabolizn siadł zupełnie. Naprawde staram sie jesc mało, chleb tylko ciemny, malutka kromeczka czasem jak cienkie to dwie. Kupuje taki chleb Kołodziej, moze ktoras go zna. Czarny z ziarnami. Naprawde chcialabym napisać kiedys,ze wreszczie Kwiatek schudł i znowu jest szczesliwy. Chyba wroce do papieroskow, chociaż 5 dziennie. Dzis po raz pierwszy od dwoch lat zaswitala mi taka mysl (thinking

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”