Monika Pietrasińska-Szreder

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

zetesis
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: Monika Pietrasińska-Szreder

Post autor: zetesis » 29 wrz 2014, 20:53

Mnie się wydaje, ze ona ma zielone, ja mam identyczny kolor wiec zwrocilam na nie uwagę;)

No ja przytylam 3 kg, wiec Samir będzie miał co odsysac:D oczywiście wszystko poszlo w talie, brzuch i uda, ale co tam...ważne ze będę mieć pośladki lepsze od Pietrasinskiej haha :D może przynajmniej będą okragle, a nie stożkowate;)

katarzyna14
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: katarzyna14 » 30 wrz 2014, 23:48

A tu pupa....Moni....
ddb66ae6f06d8bbebf6c928883832df92dc7362a.jpg
83488f311c56e7dae5a4915edf1d4c83ef5ea251.jpg
48b04ca317d9db4e20453d4bc75f2b89bdf7379c.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dr Kubasik- Jest 450vhp...i reszta... :)

zetesis
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: zetesis » 01 paź 2014, 09:14

Biodra ma proste , tylko pośladki wypchnięte. Przez to nie ma mocno zarysowanej talii, gdyby biodra były bardziej okragle (szersze) to talia od razu bylaby bardziej widoczna. No i wlasnie takiego efektu się obawiałam, bo nie do końca mi o cos takiego chodzi.

Awatar użytkownika
kochaneczka7
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kochaneczka7 » 02 paź 2014, 11:23

hmm, czyli chcesz poszerzyc biodra tłuszczem ? Też zastanawiam się czy to realne... i czy nie bedzie wyglądac to dziwnie,bo wkoncu zarówno talie jak i biodra budują kości,nie tłuszcz. Chciałabym też ćwiczyć,a słyszalam ze wtedy tłuszcz się szybko wchłania (:

pozosyajemi tylko wycięcie żeber (giggle (whew

Awatar użytkownika
Livulka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Livulka » 02 paź 2014, 13:14

Ona na tych zdjęciach wygląda jakby miała zaciśnięte poślady (giggle może dlatego ten tyłek tak dziwnie jakoś wygląda...może bąka powstrzymywała.
http://www.facebook.com/portalbeautywpolsce" onclick="window.open(this.href);return false;

JAK WEJŚĆ DO GALERII ZAMKNIĘTEJ
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... =26&t=2799" onclick="window.open(this.href);return false;

SAMOUCZEK DLA UŻYTKOWNIKÓW
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 26&t=11210" onclick="window.open(this.href);return false;

Zajrzycie także na nasz portal, można tam przeczytać interesujące artykuły http://beautywpolsce.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

zetesis
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: zetesis » 02 paź 2014, 13:43

Mysle, ze okragle biodra tworzy tez odpowiednie oblozenie tłuszczem, które jest inne u kobiet a inne u mężczyzn. Czasami zdarza się, ze kobieta ma chlopieca sylwetke i tłuszcz może się odkladac w talii, a nie w biodrach i stad te proste biodra. Tak mi się wydaje. Dla nas ale tez dla Pietrasinskiej lepszym rozwiązaniem byłoby przytyć i odessać nadmiar tłuszczu chciazby z talii. Widzialam tutaj na forum dziewczyny o normalnej wadze (bez nadwagi, bez niedowagi) i super wygladaly po liposukcji. Mnie się udało przytyć 3 kg od ostatniej wizyty u Samira. Może jeszcze uda mi się przytyć do grudnia ze 2-3 kilo kolejne i wtedy pewnie bym miała super efekt po tym moim zabiegu;).

Awatar użytkownika
kochaneczka7
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kochaneczka7 » 02 paź 2014, 23:16

no tak, nie pomyślalam o tym, ze też może byc tak ze kobietom może odkladać się na brzuchu i w talii tłuszczyk (giggle Moja mama ma taka budowę - chude nóżki a brzuszek i talia z boczkami :) Ale w tym wypadku wyszplenie talii powinno wystarczyć. Tłuszczyk na biodrach może nie wyglądać fajnie. To raczej ułożenie i szerokość miednicy jest najważniejsza...
Gdyby to było takie proste, to nie wycinałyby sobie laski żeber (giggle :D

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 03 paź 2014, 00:15

Biodra modelowane tłuszczem miała Kim Karadashian, a Monia ma oczy zielone.

Swoją drogą ja jej osobiście zazdrościłam tego koloru- sama mam piwne i zawsze marzyłam o jasnych oczach (niebieskich lub zielonych).
Ale ostatnio doceniłam mój kolor tęczówki kiedy zauważyłam, że sporo znanych kobiet o jasnych oczach nosi brązowe soczewki... I faktycznie chyba coś jest w takim piwnym, lub orzechowym kolorze, bo nadaje takiej drapieżności i tajemniczości spojrzeniu.

zetesis
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: zetesis » 03 paź 2014, 10:13

Zebra usuwają te, które chcą mieć nienaturalna waska talie, jeśli nie masz az takich oczekiwan, to majac taka sylwetke jak twoja mama wystarczy odsysanie tłuszczu z talii. Ja jakbym jeszcze więcej przytyla to miałabym wlasnie taka sylwetke i podejrzewam, ze Ty także. Zauwaz, ze sa czasami anorektyczki wlasnie z szeroka miednica i faktycznie maja biodra, a my przy niedowadze tych bioder nie mialysmy. Wiec faktycznie szerokość miednicy ma takze znaczenie, ale tak jak mowie wszystko zależy jaki efekt chce się uzyskac. Jam mam teraz 91 w biodrach, mysle, ze nie ma potrzeby by biodra miały szerokość znacznie wieksza niż teraz, wiec jak po przeszczepie będę mieć 93 w biodrach ale w tali 60 cm to będę mieć w końcu to czego pragne:) ile ty masz teraz w biodrach? w najszerszym miejscu?
Pietrasinska ma piękne zielone oczy, a co do szkieł to tez zakupiłam piwne i czasem sobie zakładam, bo fajnie to wygląda do blond wlosow, ale na stale wole swoje zielone. Na zdjęciach fajnie wygladaja i dość rzadko spotykane.

katarzyna14
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: katarzyna14 » 03 paź 2014, 17:45

Moim zdaniem fajny ma tylek Pietrucha.....:)
Dr Kubasik- Jest 450vhp...i reszta... :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”