Monisia to ja jak dostaje czkawki ,zamiast napic sie wody,rozmyslam kto mnie moze znowu obgadywac,albo jaka nowa plotka na moj temat wyszla

:lol: :lol: Mam tez "szczescie"do czarnych kotow,szczegolnie jak jade samochodem to mi sie juz pare razy zdazylo,ze czrny kotek "przebiegl"mi przed maska samochodu,dobrze,ze nie przelecial :) ,bo zawsze sie boje zeby jakiegos zwierzatka na drodze nie rozjechac

.W kazdym razie zawsze mnie paralizuje i nie moge sie skupic na prowadzeniu.Z innych dziwacznych nawykow mam np taki,ze codziennie rano otwieram nowe mleko bo mi sie wydaje,ze przez noc sie zepsulo

no i musze miec do wyboru przynajmniej trzy rodzaje musli,bo inaczej strasznie sie zloszcze i w ostatecznosci zjadam jogurt,ale tez musze miec wybor

z owockow ananas,poniewaz codziennie rano zjadam na czczo dwa plasterki.W restauracji obsesyjnie ogladam z kazdej strony sztucce,talerze,a przed zjedzenem "szukam wlosow"ogladam czy nie ma jakis...macie cos takiego? Raz uzyty recznik wrzucam do prania,z publicznych szaletow chocby mi mialo pecherz rozedrzec nie skorzystam...

. Nienawidze uczucia szorstkiej skory,szczegolnie na stopach i dloniach dlatego smaruje nawet kilkA razy dziennie,paznokcie tez zawsze musze miec pomalowane,wiec zdaza mi sie nawet trzy razy w tyg.codzic do kosmetyczki....