oj pewnie ze tak...to jest uwazam ponizej poziomu zachowanie...nigdy wiecej "imprez" z nimi...
takie gbury normalnie
Moderator: Zespół I

pozostawiam bez komentarza...a Ty biedactwo w ciazy i sie jeszcze tak narobilas...zamiast oni tobie pomoc...sorry...ale ja chyba zyje w innym swiecie... :|Londyjka pisze:przed wyjsciem zabrali to co przyniesli ze soba....
wow...wreszcie spelanija sie marzenia...Samanthii pisze:i jak dobrze wszystko pojdzie, za rok bedziemy miec wlasna chatke w genewie !!!
....szczerze...nie zostawilabym tego im...jedzonko wolalabym do kosza na smieci wywalic...a reszte chyba wypic sama.... ludzie mnie juz nauczyli ze sa niewdzieczni...potrafia tylko narzekac,wypominac...ale nei podziekowac i przeprosic...nie jestes wredota... ja nawet wam nei wspomne moich poprzednich swiat...bo na sama mysl szlag mnei jeszcze trafia... :|cukiereczekPL pisze:nie wypominajac nic nikomu to zalowalam ze sie tak wykosztowalam i czasem swoim i kasa, moze odbiezrecie mnie za wredote jakas ale serio, glupio sie poczulam. zrobilam ludziom zapas alkoholow i zarla i tyle.

...mialam problemy zeby wejsc na forum w Poloni...a potem tutaj...wiec dzis pierwszy raz w tym roku...Samanthii pisze:mam nadzieje, ze jestes wypoczeta i zadowolona z pobytu w polandii
widzialam...a maly slodki...na fotkach byl jakis wielgasny...a jak go zobaczylam to jakas kruszynka,cienki jak niteczka...glowka okraglutka i malutka....slodziak....ale coz non stop spal....w pampersiaki cos tam robil...budzil sie do cmokniecia cycusia...i dalej spankoSamanthii pisze:widzialas sie z siostra !??? masz zdjecie dzieciatka !???
dokladnie to samo mysle...przeciez to sie nei zmarnuje...a w ciagu roku bedzie jeszcze nei jeden powod do opicia....dobrych znajomych!Samanthii pisze:cukierek- ty lec po ten alkohol kobieto !!!
ja tez ide sie odremontowac...maseczka....makijaz zwany tapeta....i do ludzi mozna wyjsc...u mnei piekne sloneczko,mroz...ide do ludzi....Samanthii pisze:ale potrzebuje troche czasu, zeby zrobic z siebie znowu ludzia ....