Jakie kobiety lubia męzczyzni

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 22 sie 2005, 11:50

maksi78 pisze:sa ładne i madre dziewczyny ale są ładne i głupie i takie faceci własnie biora na raz
...dokładnie :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
boÂżena
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: boÂżena » 22 sie 2005, 12:08

Oni są pokrzywieni :wink:

mój lubi

patrzeć na "rasowe suczki"

nie lubi 30-sto latek robiących się na 16-stki

nie lubi wypicowanych, "plastikowych" dziewczyn a stylu "amerykańskiej barbi"....
ale ......podoba mu się Doda i sam namawiał mnie na biuścik.... :lol: ha ha

Eh.... Ci mężczyźni...

Awatar użytkownika
OLA100
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: OLA100 » 22 sie 2005, 12:19

MonisiaPP, ja również jestem z moim chłopakiem bardzo długo i i nie należe do tzw."szarych myszek"-wręcz przeciwnie :D
Ale w miom otoczeniu zauważyłam taka tendencję-że sporo facetów wybiera, na stałe partnerki te skromniejsze dziewczyny...tak zaobserwowałam,oczywiście nie zawsze, ale dośc często sie to zdarza!
Bardzo często zdarza się,że właśnie ładne dziewczyny,zadbane itp. są postrzegane jako te "głupsze" choć absolutnie się z tym nie zgadzam!!!
5 pa¼dziernik 2005-korekcja noska u dr.Skupina !!!

Awatar użytkownika
megan75
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: megan75 » 22 sie 2005, 12:39

To prawda widze ze mam wszystkie podobne odczucia mezczyzni wola miec w domu te skromniejsze kobiety mniej wymagajace może nie wydajace kasy na ciuchy ,kosmetyki itp ale oglądaja sie za takimi dobrze wygladajacymi mój chłopak też sie gapi na takie dobrze wygladajace wiec jak mi cos gada tp mam zawsze odwet na niego i mu mówie przecież ty takie lubisz to dlaczego chcesz zrobic ze mnie zakonnice w habicie choc wiem ze w duszy sie cieszy ze dobrze wygladam i jestem zadbana,a teraz jak zrobiłam sobie biust specjalnie chodze po domu w czyms pzrezroczystm albo bez stanika jak jest ciepło i tylko widze jak zerka ukratkiem bo on nigdy tak sie centralnie nie gapi ale ja już znam to jego spojrzenie faceci są pokreceni chyba jeszcze bardziej od nas.
Magdalena

Awatar użytkownika
boÂżena
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: boÂżena » 22 sie 2005, 12:52

maksi78 pisze: choc wiem ze w duszy sie cieszy ze dobrze wygladam i jestem zadbana, a teraz jak zrobiłam sobie biust specjalnie chodze po domu w czyms pzrezroczystm albo bez stanika jak jest ciepło i tylko widze jak zerka ukratkiem.
O tak, trafiłaś w dziesiątkę! w domu jak najbardziej - zadbana, sexy itp .... ale gdy gdzieś wychodzę? upsss - gust jakoś mu się zmienia :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 22 sie 2005, 13:00

OLA100 pisze:w miom otoczeniu zauważyłam taka tendencję-że sporo facetów wybiera, na stałe partnerki te skromniejsze dziewczyny...tak zaobserwowałam,oczywiście nie zawsze, ale dośc często sie to zdarza!
...akurat w moim otoczeniu tendencja przeważnie jest odwrotna... :wink: większość kolegów i znajomych z mojego otoczenia ma dziewczyny, jak tu ktoś powiedział tzw."rasowe suczki"... widać je z kilometra jak idą ulicą... i może tak jest, że ludzie różnie o takich dziewczynach się wyrażają, które nie krępują się przejść w szpilach i mini po mieście (...bo przecież nie ma się czym krępować :roll: ...ale niektórzy ludzie to naprawdę mają pozrywane berety, mówiąc o dziewczynie w mini, że to dziwka... :shock: :roll: )
...wiem, że w głowach to one mają dobrze poukładane... 8) ...ale sporo osób (wg mnie zazdrosnych) ocenia je jako głupiutkie, puste dziewczyny... :roll: ...no ale... nie ma się kim przejmować... :wink:
...najlepiej jak jest jakiś wieczór panieński i taka cała banda wpadnie do jakiegoś klubu... :lol: ...a niektórzy faceci widząc wymalowane, wypicowane dziewczyny (i myśląc, że trafiło się stado naiwnych owieczek :lol: ) są święcie przekonani, że za drinka nieźle się pobawią... ojjj... ubaw jest niezły, jak taki pewny siebie typek zaczyna robić podjazdy... :lol: :lol: :lol: Casanova dla ubogich... :lol: :wink: ...nie wie na co trafił... :twisted: :twisted: :twisted:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 22 sie 2005, 13:10

:shock: ............................... :lol: :lol: :lol:

no no ...ciekawych rzeczy się dowiaduje o mojej płci :!:

....jesteś piękna , jesteś mądra, umiesz świetnie gotować ......żebyś ty jeszcze obca była :!: :wink:

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 22 sie 2005, 13:13

Valentina pisze: ...akurat w moim otoczeniu tendencja przeważnie jest odwrotna... :wink: większość kolegów i znajomych z mojego otoczenia ma dziewczyny, jak tu ktoś powiedział tzw."rasowe suczki"... widać je z kilometra jak idą ulicą...
To jest chyba taki trend w Gdyni... :lol: bo ja mam takie same odczucia dotyczace moich kolegow.... :D

Awatar użytkownika
OLA100
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: OLA100 » 22 sie 2005, 13:44

Czyli rózne są tendencje....
Ja natomiast cieszę się,że mam chłopaka który nie gustuje w "szarych myszkach" :D tylko wybrał mnie :D
Pozdrawiam wszystkich :!: :!: :!:
5 pa¼dziernik 2005-korekcja noska u dr.Skupina !!!

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 22 sie 2005, 13:45

MonisiaPP pisze:To jest chyba taki trend w Gdyni... :lol: :D
...chyba tak :lol: :lol: :lol: :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”