Wróżka

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

derek123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: Wróżka

Post autor: derek123 » 04 lip 2009, 22:54

Sabrina pisze:
Moje motto.
Jeśli spróbujesz iść przez życie własną, niezależną drogą, wtedy będziesz nazywany idiotą. Tłum nie będzie cię szanował, gdyż tłum nie szanuje autentycznych ludzi. Tłum szanuje maski i fałszywe osobowości.
Większość z nas nie ma odwagi iść własną niezależną drogą.Przybieramy przed światem takie maski i jesteśmy takimi jakimi inni chcieliby nas widzieć. Bo tak jest przyjęte, bo tak wypada, a czasem po prostu dla tzw. świętego spokoju.
Sabrina, dopiero co wrócilam, zrobiłam sobie kawkę i podczytuję forum.I tak sobie myślę jak to dobrze, że mamy marzenia.To jest to, co może jest najpiękniejsze w tym krótkim życiu, które jest nam dane, tu na ziemi. Czymże byłoby nasze życie bez marzeń? Każdy je ma, ale nie każdy może je zrealizować, a nawet jeśli może to nie zawsze ma odwagę, by je realizować.
Życzę Ci zrealizowania Twojego pomysłu i wierzę, że Ci się uda. Powtórzę jeszcze raz: podziwiam Cię.

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 05 lip 2009, 09:00

Sabrina to chyba po moim poscie ze wrozba sie spelnila zaczelas nagminniej dostawac zapytanki o wrozbe ;)
Ale to wciaga! ja tez juz bym chciala wiedziec co jeszcze karty mowia :badgrin:
az sama sobie rozstawiam tarota na onecie ale jakies glupotki wychodza :roll:

a z tym salonem to super pomysl, zawsze to jakis pomysl na biznes a jeszcze jak jest to cos co lubisz robic to tylko mozna ci pozazdroscic.
napewno sie uda a tego ze ludzie beda gadac to sie nie uniknie..nawet jakbys otworzyla kiosk czy stoisko z tipsami to by gadali.... tacy juz sa :-|

a mojej polowce snia sie ostatnio horrory...zeby "napuchniete" i budzi mnie co noc z krzykiem przerazony a ja go uspakajam ze to tylko sen.... :-| niewiem czemu snia sie takie wyczerpujace sny jemu...
ja mam zazwyczaj spokojne sny odprezajace.
myslicie ze to zalerzy od trybu zycia czy to przypadek co sie komu sni?
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 05 lip 2009, 17:42

Mnie sie snia zawsze historie rodem z filmow sensacyjnych. Dobrze sie przy tym bawie (we snie). Zawsze jest akcja.

Ale mojemu facetowi o dziwo snia sie sprawy, ktore sie sprawdzaja. Przez pare lat to ignorowalam (w koncu jest duze prawdopodobienstwo, ze to, co Ci sie sni moze wydarzyc sie naprawde, np jesli komus sni sie, ze ktos z jego znajomych umarl, to jak sie poszuka i poczeka, to sie sprawdzi - wyliczyli statycznie matematycy).
Opowiadal mi takie drobnostki, ja do tego wcale wagi nie przykladalam. Ale nigdy nie zapomne kiedy caly rozdygotany obudzil sie barzo wczesnie nad ranem i opowiedzial mi, co mu sie snilo: ze samolot wlecial w duzy budynek, na duzym zabudowanym terytorium. Tez bzdura, pomyslalam sobie, jak samolot moze tak zboczyc z trasy, zeby zdezyc sie z budynkiem? Nic nie powiedzialam, bo moj facet byl bardzo rozdygotany i nie zasnal juz wiecej. Zapamietalam to sobie, bo pare tygodni pozniej zdarzyla sie tragedia 11.09.2001. Do tej pory trudno mi uwierzyc. Bralam to za taka bzdure, bo to jak bzdura brzmialo. I tu zbiegu okolicznosci nie bylo zadnego, a matematyczne prawdopodobienstwo tez nie wystepowalo.

Poza tym poznalismy sie, kiedy mialam wlosy blond do ramion. Mojemu snilo sie, ze jestesmy/mieszkamy na plazy, szczesliwi, z tym, ze ja mialam wlosy duzo dluzsze i brazowe. Teraz takie mam (moj naturalny kolor). Ciekawe, co z ta plaza...
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 05 lip 2009, 19:41

a mi sie tez przypomnialo ze mojemu sie czesto sni ze przylapuje mnei na zdradzie :roll:
baaardzo czesto snia mu sie takie bzdury a ja nigdy go nie zdradzilam i nie zamierzam zdradzic...
ciekawe czemu sny go tak mecza :roll:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 05 lip 2009, 20:32

Sabrina a pamiętasz jak mi wywróżyłaś ciążę albo dobry czas na interes? no to ciąży nie ma ale pracuję już od miesiąca :-D
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 05 lip 2009, 22:24

Cukiereczku Twoj luby caly czas ma sie na bacznosci. Rozmysla w dzien o tym wszystkim, to mu sie po nocach sni.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
anitaa86
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: anitaa86 » 06 lip 2009, 10:37

Myślę, że nie warto przejmować się opiniami innych ludzi, każdy powinien postępować w zgodzie z własnym sumieniem. Ludzie są dziwni, plotkują , oczerniają, ale kiedy sami potrzebują pomocy nagle zmieniają swoje zachowanie o 100%. Ważne jest to, aby wierzyć w to co się robi i wkładać w to serce. Skoro masz dar, to dziel się nim z ludźmi, skoro możesz na tym jeszcze zarobić to czemu nie- każdy musi coś jeść i ubrać się :)

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 06 lip 2009, 11:38

majamajamaja pisze:Cukiereczku Twoj luby caly czas ma sie na bacznosci. Rozmysla w dzien o tym wszystkim, to mu sie po nocach sni.
he he he myslisz ze tak sie stresuje dzien caly i zamartwia a potem mu se snia glupotki?
najgorsze ze jak sie obudzi wsciekly na mnie za to co w jego snie zrobilam to ma pretensje o wszystko tylko dlatego ze mial zly sen....
czasami znowu budzi sie "zaplakany" tzn mine ma taka bo lez nigdy nie widzialam i mowi zebym go nigdy nie zostawila tak jak w tym snie.... a ja potem go musze pocieszac i zapewniac ze to tylko zly sen...
on to jak takie duuze dziecko normalnie :badgrin:

ah przypomnialo mi sie czy to prawda ze np czerwona bransoletka odstrasza pecha????
mam znajomego co ma bidny pecha we wszystkim, a to lisa rozjedzie samochodem, a to w znak uderzy a to sie potknie i jak juz sie potknie to telefon rozwali albo noge skreci...wiecznie cos.
kazdy sie z tego smieje ze taki lamaga :roll:
zastanawiam sie jak z niego tego pecha odgonic ;)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 06 lip 2009, 11:56

Ale mialam wczoraj okropnie senny dziń dzien.Normalnie na oczy nie widziałam :-|
Dziewczyny wiele z naszych snów jest snami tzw symbolicznymi. Któraś za was pisała ze chlopakowi czy męzowi snia sie potwory,przed czyms ucieka.... ten sem moze odwaierciedlac jego stan psychiczny,jego codziennne troski.
Moze dzieje sie w jego życiu cos przed czym ucieka,czego sie boi...? Powinien przyjrzeć sie swojemu codziennemu zyciu.
Odnosnie snu z samolotami i wierzą. Bardzo wielu ludzi mialo wczesniej proroczy sen.Ja tez mialam.
Sen powtórzył mi sie dwa razy noc po nocy....Lecialam samolotem,były potworne turbulencje,wszyscy czulismy paralizujacy strach,a ja PIŁAM COCACOLE...
Za pare dni byl atak. zastanawiama sie co ma cola do tego? Po chwili przyszła myśł COCACOLA -symbol ameryki,tam powstała....
Ja od dziecka mam ciagle prprocze sny,ale nigdy nie wiem kiedy stanie sie to coś z mojego snu?
Kasiaczek ciesze sie ze wróżba sie sprawdziła. applaus
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
kasia3210
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasia3210 » 06 lip 2009, 15:40

Sabrina to jestes niesamowita. Nabralam ochoty by isc do wrozki. Tylko nie znam dobrej w Szczecinie. Raz juz bylam (poltora roku temu) ale nic sie nie sprawdzilo. Bylam wtedy z innym chlopakiem, a ona wywrozyla mi ze bede z nim juz do konca zycia, ze nasz zwiazek jest idealny itd. a taki nie byl wg mnie. Poznalam obecnego faceta (5 m-cy temu) i zakonczylam 6-letni zwiazek. Jestem szczesliwa, tylko ze on ma dziecko i czasem nie potrafie tego zaakceptowac ze nie jestem dla niego najwazniejsza - takie egoistyczne infantylne moje zachowanie. Ale rzadko mi sie to zdarza, aczkolwiek jak sie zdarzy to wtedy duzo mysle i z nim nie rozmawiam i rozne glupie mysli chodza mi po glowie. Wlasnie dzisiaj pierwszy raz do mnie (a juz wielokrotnie do mojego obecnego faceta) zadzwonil jakis kretyn z nr zastrzezonego i robi glupie podchody i zatruwa zycie. Nie wiem kim on jest ale skutecznie popsul mi humor na dzisiaj. Zastanawiam sie czy jakas dobra wrozka z mojego miasta moglaby mi dac jakis najmniejszy slad kim jest ten kretyn...
30-03-2009 - dr K. Ostrowska-Clark - 510FX Allergan 350gr (12.5x13.0x5.6)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”