GDZIE POZNAŁYŚCIE SWOJĄ MIŁOŚĆ?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: kate » 22 cze 2005, 17:49

Aralia pisze:poznałam chłopaka przez internet.......jest wmoim wieku, ale mieszka w Szczecinie...a ja w W-wie :cry: kawał drogi... piszemy do siebie codziennie i chyba zaczynam sie zakochiwać, ale mam wrażenie, ze nic z tego nie będzie, bo to jest za daleko. i jestem zła, ze nie mozemy się spotkać, a tak dobrze się porozumiewamy. nie wiem co mam robić???? on nie moze na razie przyjechać, bo pracuje, a ja nie mam jak.........
i jest mi niesamowicie smutno!!!!!!!!! :cry:

to jest gorsze od samotności.
Powiem tak. Są pociągi :wink: .
Moja kumpela poznała chłopaka ze Szczecina będąc ze śląska.
Wtedy jeszcze nie było internetu, więc mieli trudniej. Są małżeństwem od 16 lat i mają się dobrze. PKP ciągle jeszcze istnieje, a wkrótce wakacje, więc może mały wypad nad morze :?: Miłej podróży życzę :wink: :)

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 22 cze 2005, 17:58

Aralia wiesz co jest w tym wszystkim najwaznijesz- musisz zmienic sposob myslenia to i zmienicpodejscie do tego wszystkiego.zmieni sie wtedy Twoja niesmialosc i obawa wzgeldem boyi

rozmawiajac z jakimkolwiek facetm - nie mysl w kategorii ze on jest twoim potencjalnym kandydatek na chlopaka( meza) :wink: On tak nie mysli rozmawiajac z nami kobietami w podobny sposob
musisz myslec w kategorii to zwykly facet kolega ,nawet byc moze go wiecej nie zobaczysz- odrazu sie OTWORZYSZ przed nim i bedzie Ci sie luzno gadalo ,nie mozesz sie spinac przed nimi

Awatar użytkownika
Eko
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eko » 22 cze 2005, 18:05

Myślę że gdy stanie przed tobą ten "właściwy ,jedyny, wymarzony " to twoja nieśmiałość zniknie bez wieści i oszalejesz na jego punkcie :D :wink:

Powodzonka... :D

Tamara
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Tamara » 22 cze 2005, 18:56

A z internetem to lepiej uwazajcie. I ja i corka mamy przykre doswiadczenia.
Czesto sa to nieuczciwi faceci :twisted:

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 22 cze 2005, 22:27

no właśnie...ja się boję do niego jechać.

Awatar użytkownika
kate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: kate » 22 cze 2005, 22:40

To nie jedź do niego, tylko z koleżankami na wakacje w okolice Szczecina. Zawsze możesz się wtedy niezobowiązująco i z "obstawą" z nim umówić.

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 22 cze 2005, 23:04

kate dzięki że mnie rozumiesz .
właśnie tak bym chciała.
ja mam wolne, ale niestety moje koleżanki narazie nie..
jestem zła, ze on nie mieszka koło mnie............................ :cry:

Gosc3
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Gosc3 » 23 cze 2005, 07:48

Zapewne już o tym wspomniałam na Forum,ale swojego Skarbka poznałam w sieci -na jednym z portali randkowych :oops: spotkaliśmy się po 3 miesiącach od momentu sklikania :lol: 8)
I jestem zakochana po czubki cebulek włosowych :D

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 23 cze 2005, 11:10

Aralia
wydaje mi się, że gdyby on chciał, to mógłby przyjechac aby sie z Tobą spotkać. A w ogóle to była juz o tym rozmowa? I kto poruszył temat? Ale uważaj. Bezpieczniej na swoim terenie. :wink:

Madzik - Ty to masz fart
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Tamara
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Tamara » 23 cze 2005, 18:22

wicherek pisze:Aralia
wydaje mi się, że gdyby on chciał, to mógłby przyjechac aby sie z Tobą spotkać. A w ogóle to była juz o tym rozmowa? I kto poruszył temat? Ale uważaj. Bezpieczniej na swoim terenie. :wink:

Madzik - Ty to masz fart
Ja tez tak mysle. Pierwsze spotkanie powinno byc na Twoim terytorium Aralio. Ze wzgladu na bazpieczenstwo no i moze okazac sie, ze Ci sie nie spodoba. Po co wiec targac sie prawie pol Polski. Chlopaki przysylaja czasami nie swoje zdjecia i rzeczywistosc moze byc nieciekawa :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”