gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
kate
- Uzależniona Beauty

Aralia pisze:poznałam chłopaka przez internet.......jest wmoim wieku, ale mieszka w Szczecinie...a ja w W-wie

kawał drogi... piszemy do siebie codziennie i chyba zaczynam sie zakochiwać, ale mam wrażenie, ze nic z tego nie będzie, bo to jest za daleko. i jestem zła, ze nie mozemy się spotkać, a tak dobrze się porozumiewamy. nie wiem co mam robić???? on nie moze na razie przyjechać, bo pracuje, a ja nie mam jak.........
i jest mi niesamowicie smutno!!!!!!!!!
to jest gorsze od samotności.
Powiem tak. Są pociągi

.
Moja kumpela poznała chłopaka ze Szczecina będąc ze śląska.
Wtedy jeszcze nie było internetu, więc mieli trudniej. Są małżeństwem od 16 lat i mają się dobrze. PKP ciągle jeszcze istnieje, a wkrótce wakacje, więc może mały wypad nad morze

Miłej podróży życzę

:)
-
jaaa
- TOP Beauty

Aralia wiesz co jest w tym wszystkim najwaznijesz- musisz zmienic sposob myslenia to i zmienicpodejscie do tego wszystkiego.zmieni sie wtedy Twoja niesmialosc i obawa wzgeldem boyi
rozmawiajac z jakimkolwiek facetm - nie mysl w kategorii ze on jest twoim potencjalnym kandydatek na chlopaka( meza)

On tak nie mysli rozmawiajac z nami kobietami w podobny sposob
musisz myslec w kategorii to zwykly facet kolega ,nawet byc moze go wiecej nie zobaczysz- odrazu sie OTWORZYSZ przed nim i bedzie Ci sie luzno gadalo ,nie mozesz sie spinac przed nimi
-
Eko
- Przyjaciel Beauty

-
Kontakt:
Myślę że gdy stanie przed tobą ten "właściwy ,jedyny, wymarzony " to twoja nieśmiałość zniknie bez wieści i oszalejesz na jego punkcie :D
Powodzonka... :D
-
Tamara
- Bywalec Beauty

A z internetem to lepiej uwazajcie. I ja i corka mamy przykre doswiadczenia.
Czesto sa to nieuczciwi faceci :twisted:
-
Aralia
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
no właśnie...ja się boję do niego jechać.
-
kate
- Uzależniona Beauty

To nie jedź do niego, tylko z koleżankami na wakacje w okolice Szczecina. Zawsze możesz się wtedy niezobowiązująco i z "obstawą" z nim umówić.
-
Aralia
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
kate dzięki że mnie rozumiesz .
właśnie tak bym chciała.
ja mam wolne, ale niestety moje koleżanki narazie nie..
jestem zła, ze on nie mieszka koło mnie............................

-
Gosc3
- Miłośniczka Beauty

Zapewne już o tym wspomniałam na Forum,ale swojego Skarbka poznałam w sieci -na jednym z portali randkowych

spotkaliśmy się po 3 miesiącach od momentu sklikania :lol: 8)
I jestem zakochana po czubki cebulek włosowych :D
-
wicherek
- Przyjaciel Beauty

-
Kontakt:
Aralia
wydaje mi się, że gdyby on chciał, to mógłby przyjechac aby sie z Tobą spotkać. A w ogóle to była juz o tym rozmowa? I kto poruszył temat? Ale uważaj. Bezpieczniej na swoim terenie.
Madzik - Ty to masz fart
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
-
Tamara
- Bywalec Beauty

wicherek pisze:Aralia
wydaje mi się, że gdyby on chciał, to mógłby przyjechac aby sie z Tobą spotkać. A w ogóle to była juz o tym rozmowa? I kto poruszył temat? Ale uważaj. Bezpieczniej na swoim terenie.
Madzik - Ty to masz fart
Ja tez tak mysle. Pierwsze spotkanie powinno byc na Twoim terytorium Aralio. Ze wzgladu na bazpieczenstwo no i moze okazac sie, ze Ci sie nie spodoba. Po co wiec targac sie prawie pol Polski. Chlopaki przysylaja czasami nie swoje zdjecia i rzeczywistosc moze byc nieciekawa