Typ figury - jaki podoba się facetom ???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 05 mar 2008, 22:27

Samanthii pisze:dlatego naprawde rzadko zachwycam sie tymi wszystkimi sexbombami
masz calkowita racje ;) w rzeczywistosci to wiekszosc tych "gwiazd" to zwykle dziewczyny jakich wszedzie pelno. gdybys taka "gwiazde" minela na ulicy, to pewnie nawet nie zwrocilabys na nia uwagi ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 06 mar 2008, 00:30

ogladacie nowy BB? Bo ja dzisiaj pierwszy raz zauwazylam,ze jest nowy. Czy ta cala Sasza,to nie jest czasem dziewczyna z zespolu Jet Set?? Ona jest calkiem ladna i zgrabna...taki wlasnie bylby moj calkowity typ gdybym byla facetem :-)
Zadne tam Johansony,Britnejki(o moj Boze oh(m1 ) czy Hiltony, czesto na zwyklych ulicach chadzaja duzo ladniejsze kobietki bez zadnego tytulu!
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
asija777
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: asija777 » 07 mar 2008, 10:34

Ogladam BB i wlasnie stwierdzam , ze wiele moich kolezanek jest ladniejszych niz te GWIAZDECZKI...zobaczcie jak one wygladaja rano ...mi bardziej podoba sie Kasia N ta druga blondi z BB...
07.02.2008 Bieńkowski...:)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 07 mar 2008, 12:10

Nikt rano nie wyglada korzystnie,tylko manekin ale nie o to chodzi.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 08 mar 2008, 08:32

Samanthii pisze:i raczej nie imponuje mi zadna z nich..
i na wiele z nich, nikt na ulicy nie zwróciłby większej uwagi, gdyby nie były sławne
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 08 mar 2008, 12:18

groszek pisze:i na wiele z nich, nikt na ulicy nie zwróciłby większej uwagi, gdyby nie były sławne
groszek, nie wiem czy nawet w tym przypadku ktos zwrocilby na nie uwage na ulicy, kiedy sa ubrane jak inni, bez profesjonalnego makijazu itp. mysle, ze czesto nie wyrozniaja sie z tlumu i na pewno nie sa konkurencja dla innych dziewczyn, ktore sie przechadzaja ulica ;)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 08 mar 2008, 19:25

Jest duzo dziewczyn,na ktore ja sama zwracam uwage(w ogole mam jakas manie obserwowania ludzi :badgrin: nawet moj facet tak nie robi) i stwierdzam,ze brytyjki maja bardzo ladne cery i nosy w porownaniu do innych krajow. To mi sie wlasnie bardzo podoba,mimo,ze sa na jedno kopyto to te dwa elementy sa u nich najlepsze;no i usta,takie podniesione do gory,i bardzo zadbane wlosy jeszcze. Chodzi mi tu w szczegolnosci o mlode dziewczyny. A wiecie,ze Wielka Brytania jest na 1wszym miejscu w wydawaniu pieniedzy na poprawe wygladu?czytalam gdzies na necie ostatnio.Potem chyba Wlochy,Francja itd... fryzjerow,kosmetyczek itp jest tu doslownie nasr....

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 05 kwie 2008, 18:26

cyryl, dokładnie :!: cała prawda, tak, jak napisałaś :-D qrczę, strzał w 10-tkę 8-)
pozdrawiam, Antonelka (sun (flower)

Zapraszam do polubienia nas i tutaj (makeup FACEBOOK

Facet - przedmiot do przytulania

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 06 kwie 2008, 23:40

cyryl, dobre podsumowanie!

dyskusje mozna zakonczyc, bo juz wszystko wiadomo 8-) ;)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 09 lip 2008, 12:06

cyryl-bea pisze:prawda jest taka ze sami faceci nie wiedza co lubia tylko lubia to co maja i potem na tym opieraja swoja teorie 8-)

a tak na marginesie my powiekszamy piersi zmniejszamy nosy i myslimy ze bedziemy sie bardziej podobac facetom a tak naprawde podobamy sie bardziej innym kobietom oh(w1
coś w tym jest, to prawda
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”