Miejsca, które warto zobaczyć cz.II

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 16 lip 2007, 21:18

czy ktos byl w Turcji na samym poczatku wrzesnia? ile jest stopni ,jaka pogoda?
mozecie polecic jakie miejsocowsci najlepiej odwiedzic? chyba tam bede na wczasy leciec i nie wiem do jakiejs miejscowosci warto

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 16 lip 2007, 21:26

jaaa pisze:czy ktos byl w Turcji na samym poczatku wrzesnia? ile jest stopni ,jaka pogoda?
mozecie polecic jakie miejsocowsci najlepiej odwiedzic? chyba tam bede na wczasy leciec i nie wiem do jakiejs miejscowosci warto
Hejka
Ja byłam w Turcji w środku września, co prawda na objazdówce. Było bardzo przyjemnie, bo nie gorąco, słoneczko było, a na Riwierze było gorąco -- nie padało
Choć teraz byłam w czerwcu i przewodnik, mówił, że wrzesień to miesiąc gdzie więcej pada niż słońce świeci :?
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 16 lip 2007, 22:42

uuu to ja nie wiem co robic -chcialabym gdzie spojechac zeby upal jeszcze byl ,a raczej goraco i by sie opalic ale Tunezja juz odpada bo bylam ,a Egipt za drogi :roll:

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 17 lip 2007, 00:14

Byłam 2 lata temu w Turcji na pocątku września.
Piękna pogoda, gorąco, ale tak do przeżycia. Nawet jednego dnia deszczu, zero chmur.
Polecam ;)
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 17 lip 2007, 09:42

Hej, ja tez bylam 2 lata temu w Turcji, bylam pod koniec wrzesnia i podoga byla cudowna, cieplutko :-D
Bylam w turystycznej miejscowosci Alanya,polecam jest mnostwo atrakcji jak nurkowanie,rajd jeepami po gorach,splyw pontonem gorska rzeka,zawsze mozna wynajac samochod lub skoter i samemu pozwiedzac okolice.
Milo wspominam te wakacje :p

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 17 lip 2007, 11:01

Annetta pisze: Bylam w turystycznej miejscowosci Alanya,polecam jest mnostwo atrakcji jak nurkowanie,
Nurkowanie? A gdzie Ty nurkowałaś w okolicach Alany ?
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 17 lip 2007, 14:25

Oczywiscie ze tam nurkowalam :-) Jest tam kilka szkol nurkowania.Ja wybralam szkole "Dolphin dive Center"Statkiem wyplynelismy dosc daleko, zreszta ta cala zabawa z nurkowaniem zajela nam caly dzien a i cena byla swietna cos okolo 70 euro od osoby :p
Juz czekam na wyjazd na Madeire i oczywiscie mozliwosc nurkowania :p

Dla zainteresowanych podaje strone szkoly nurkowania
www.dolphin-dive.com

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 17 lip 2007, 18:05

Annetta pisze:Statkiem wyplynelismy dosc daleko,
Tak zapytałam, bo raczej Turcja nie cieszy sie dobra opinia jesli chodzi o nurkowanie, jakie robiliscie głębokosci, co jest tam charakterystycznego pod wodą?
23.02.07 - ;)

Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 17 lip 2007, 21:19

Nesia , ja nurkowalam tam pierwszy raz w zyciu, tak wiec dla mnie to byla ogromna frajda :-D
Pierwsze nurkowanie bylo na glebokosci 7-8 metrow, a drugie zdaje sie ze na glebokosci 13-14 metrow. To bylo dla poczatkujacych :-)
Zreszta byla mozliwosc wykupienia serii zdjec ( ok.40 sztuk) robionych pod woda.Bardzo fajna pamiatka.
Glebina Turecka niestety nie tak kolorowa jak w Egipcie, bardzo skalna .Ale i tak warto bylo :-D

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 17 lip 2007, 21:29

Annetta pisze: ja nurkowalam tam pierwszy raz w zyciu, tak wiec dla mnie to byla ogromna frajda :-D
Ok, to wszystko tłumaczy ;)
Pociagnęłam temat bo Turcja i nurkowanie jednak nie ida w parze, jedynie na Tabarce można faktycznie coś zobaczyć. Dlatego w sumie sie zdziwilam że przy Alany nurkowania - no ale skoro to był Twój pierwszy raz to wierzę istotę miejsca.
Osobiście polecam Ci Egipt - oj tam to bajka 8-)
23.02.07 - ;)

Giacomo Casanova

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”