Miejsca które warto zobaczyć cz.I

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 18 gru 2005, 22:13

Viki a ty taka zorientowana.... przyznaj się gdzie ślub bralaś???
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
bepi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: bepi » 18 gru 2005, 22:16

GAGA pisze:Bepi dzięki wielkie.
bedzie superbo ja tem będe!!! :lol:
Bepi a powiedz nam czy ty zawodowo zwiedziłaś tam wszystkie hotele?? bo to troche dziwne tak latać i pstrykac hotele na własnych wczasech...... może ty w turystyce pracujesz??? no powiedz....
Ja poprostu zawsze z ciekawości :lol: zwiedzam sporo hoteli interesuję się turystyką czytam wieczorami przewodniki itp ( dzisiaj przeczytałam przewodnik po Kubie...obejrzałam program na Travel o Bali i Maledivach )taka lekturka przed kolejnym urlopem :wink: na wakacjach takie moje hobby... :roll: To jest też sposób na pozbycie się zbędnych KG z all inclusiv... :lol: a Na Dominikanie nie ma co zwiedzać więc czasami jak zapuściłam się na spacer na 3,4 godziny wzdłuż oceanu to przeszłam sporo hoteli, Zawsze jak jadę na wakacje to znam już z przewodników okolice, wszystkie hotele z setek niemieckich stron, więc nic mnie nie zaskoczy...znam w każdym hotelu ilość basenów, restauracji, położenie, plażę. :D ja także jestem wybredna co do hotelu i nim coś wybiorę to przeszukam setki stron i zdjęć hotelu :wink: raz w Tunezji wtopiłam z hotelem ale to był mój pierwszy urlop i od tego czasu mam nauczkę że trzeba szukać i szukać bo można nieźle wtopić...

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 18 gru 2005, 22:28

Bepi to masz gwarantowane, że przed nastepnym urolpem się będe Ciebie radzić co do wyboru hotelu. :D
a o Keni byś nie poczytała??? w sumie i tak dopiero planuje na luty w przyszłym roku(ze względu na to, że tam najlepiej w czasie naszej zimy) ale jakbyś coś wiedziała to daj znać.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Libby
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Libby » 18 gru 2005, 22:44

normalnie po chamsku Wam zazdroszczę ;-)
idę jutro po podwyzkę!!!!
mi się marzą Chiny, Brazylia, Japonia itp. preferuje raczej zwiedzanie na własna rękę aczkolwiek chętnie bym wypoczęła w jakimś naprawdę przyjemnym miejscu. niestety zupełnie mnie nie kręcą, te najbliższe typu Tunezja, Turcja, Egipt. już mi się chce czegoś mniej oklepanego i nie tak pustynnego.
polecam też Stany Californię... naprawdę jak ktoś lubi wakacje typu wynajęcie samochodu i objazd to to jest przygoda zycia... LasVegas kicz ale ZAJEBISTY! robi wrażenie i to jest ważne.

Awatar użytkownika
bepi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: bepi » 18 gru 2005, 22:54

GAGA pisze:Bepi to masz gwarantowane, że przed nastepnym urolpem się będe Ciebie radzić co do wyboru hotelu. :D
a o Keni byś nie poczytała??? w sumie i tak dopiero planuje na luty w przyszłym roku(ze względu na to, że tam najlepiej w czasie naszej zimy) ale jakbyś coś wiedziała to daj znać.
spoko, wczoraj kupiłam wyborczą i dostałam przwodnik po Kenii jeszcze nie przeczytałam , ale jakoś mnie Kenia nie rajcuje... raczej Jamajka a mnie się marzą podróże do;
:arrow: Meksyk ( playa de carmen lub cancun)
:arrow: Indie
:arrow: Hawaje
i oczywiście do ukochanego Egiptu zawsze wrócę ...tylko mężuś coś ostatnio niechętnie do arabów ... :lol: dlatego ja w lipcu tego roku chciałam do Egiptu a on uparł się na Dominikanę, teraz idę na kompromis i w czerwcu 2006 Kuba :wink:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 18 gru 2005, 23:11

Bepi zobacz co powstało na suficie po powrocie mojej koleżanki z jamajki w ostatnie lato.....
od tamtej pory wracając do domu mówimy "jade już na jamajke..." :lol:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... amajka.JPG

maksyk jest troche przerekalmowany
ja myśle o lecie na st.Martin ale to jeszcze się zobaczy jak to będzie z pracą.

Awatar użytkownika
bepi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: bepi » 18 gru 2005, 23:17

:lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 19 gru 2005, 13:04

:wink:
ślub brałam w kraju ale tego to mnie na studiach nauczyli.
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 gru 2005, 14:17

A jak ja pytalam sie o Las Vegas,to krecili nosem i nie chcieli uznac... :evil: :roll:

Dominikane dobrze wspominam ale do Chin nie polecam(!!!)- Japonia jest ciekawym krajem i warto tam byc... ...tez mam gdzies fotki,wiec jak znajde ,to wkleje... :roll:

Gaga,jak dlugo planujesz swoj urlop na Dominikanie??? 8)

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 19 gru 2005, 14:49

ja planuje prysnąć na jakąś ciepła plaże w maju jak będą wolne dni :wink: tylko jeszcze nie wiem gdzie dokładnie, może właśnie do Maroka albo na jakąś sródziemnomorską wyspe :wink:

latem wybieram sie chyba do rodzinki do Kanady a stamtąd na Kube bo jest baaardzo taniutko :wink: Kanadole jak maja okazje to pryskają na Kube, Jamajke lub Hawaje bo mają bardzo atrakcyjne ceny :wink: więc może skorzystam z tego :wink:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”