jakie włosy jakie oczy

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
agatha_s
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: agatha_s » 04 lip 2005, 10:06

ja mam włosy dość krótkie i pocieniowane, do tej pory miałam takie za brodę, ale po ostatniej wizycie u fryzjera wyglądam makabrycznie, są do połowy ucha i dodatkowo krzywo obcięte - wrrr.

Kolor naturalnie ciemny blond, ale robię balejaż, ogólnie w chwili obecnej są dość jasne, ale jest plan przyciemnienia.

Oczy ponoć niebieskie, mnie się wydaje że raczej szaro - niebieskie, ale w dowodzie ma tylko niebieskie. Tak więc orzeczono, że niebieskie.

Awatar użytkownika
Calimero
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Calimero » 04 lip 2005, 15:19

wlosy falowane ciemny blond ( na lato jakis taki nie wiadomo jaki balejaz sloneczny), oczy niebiesko szare:)
Calimero

Awatar użytkownika
maxin78
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: maxin78 » 05 lip 2005, 12:00

Moje oczka sa brazowe,a wlosy mam naturalnie krecone koloru brozowego z pasemkami,obecnie nosze krotka fryzurke dosc mocno pocieniowane,nigdy nie nosilam dlugich wlosow bo nie czuje sie w nich dobrze,w krotkich takich do ucha czuje sie najlepiej :lol: :wink: :lol:
Pozdrawiam
Nie ma kobiet niezrozumialych,sa tylko mezczyzni niedomyslni

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 06 lip 2005, 23:43

Włosy naturalne brąz ciemny, ale juz nie pamiętam dokładnie odcieniu choć jestem na etapie pwrotu do natury, oczy mam również ciemny brąz. Ciemna karnacja, fryzure utrzymuję raczej w krótszych fryzurkach choć baaaardzo bym chcaiła zapuścić za ramiona bo uwielbiam koński ogon choć do końskiego mu daleko.
Co nzapuszczę do ramion ( barków ) to stwierdzam ze sa za bardzo zniszczone aby je zapuszczać i scinam, choć fryzjerka twierdzi inaczej co do ich jakości. Ale rozumiem ja przy jej przetlenionych blond.
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

kasia40000
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kasia40000 » 09 lip 2005, 23:58

ja wloski czarne dlugie , krecone ...z ta 3 cecha dlugo wlaczylam no i nadal prostuje wlosy gdzy nie znosze ciaglego puszenia sie a pozatym zawsze marzylam o lekko opadajacych prostych jak druty wlosach a w zamian odwrotnie:P no ale moze sie kiedys przekonam (watpliwe) bo uwazam ze znacznie lepeiej mi w prostych :)oczka zielone co jest ewenementem bo mam bardzo sniada karnacje wlosy tez ciemne wiec niestandardowo ale jestem zadowolona;)
9.07.2008 Nowy nos Dr. Skupin
Nosie! daje Ci miesiÂąc bez marudzenia na Twoj temat;)

hela
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

włosy i oczy

Post autor: hela » 27 lip 2005, 20:22

Ciemna szatynka przerobiona na chłodny odcień blondu, oczy zielń morska z brązowymi centkami, w tym jedna duża piwna centka!
Długość srednia, ale.. jak już będę miec piękny, malutki nosio, to zrobię sobie sliczną krótką fryzurkę, o jakiej zawsze marzyłam!.. :D

Awatar użytkownika
Metaxa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Metaxa » 31 lip 2005, 20:01

To prezentacja koloru mych oczu w pełni... a włosy mam ciemno brązowe. Swego czasu farbowałam na czarno.. ale już mi się znudziło.http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... a/oko1.jpg

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 11 paź 2005, 12:22

mysia blondynka przerobiona na pasemkową..teraz ide zrobic odrosty :oops: wstyd :oops: wloski do ramion wycieniowane a mialam bardzo dlugie..i mam dylemat czy zas zapuszczac czy obciac znow krocej:) a oczy szaro-niebieskie-zielone....serio!! wkurza mnie bo to takie nijakie.. :?
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 11 paź 2005, 16:06

Do niedawna byłam bardzo ciemna szatynką a teraz jasną blondynką:)
Oczka mam niebieskie

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 11 paź 2005, 22:57

fajny temat :D

mam ciemne ( brazowe naturalne ) włosy za ramie , cieniowane
oczka tez brazowe , i ciemna karnacja naturalna

kiedys miałam blond pasemka , ale mi sie znudziły :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”