Marena dzięki za namiary ,zobaczę jeszcze ,co wybrać ,ale jak babka nie wie jak wygląda sie po lifcie
to domownicy mogą się wystraszyć

Jak myślisz ile będziesz w szpitalu 2 czy 3 dni ,a potem ,chcesz
do Krakowa ,nie obawiasz się że nie będziesz wyjściowa .Ja boje się zimna ,tak więc na pewno ,nigdzie
na miasto nie mam zamiaru ruszac ,zresztą nie mogę
Z taxi coś nie chce się wierzyć że tak tanio ,ja z pod dworca w Czeskim Cieszynie ,chciałam wziąć do
Kasi, to chciał 40 albo 45 zeta ,na pewno to był Czech ,mówił że jakieś drogie opłaty mają i taniej nie może
Może wiesz czy ta Babka mieszka sama czy z rodzina ,bo jak z rodziną i małe mieszkanko ,to dla mnie
chyba ,było by trochę krępujące iść do kuchni czy łazienki z tym kokonem ,zresztą sama nie wiem
Ja biorę 6500 mam nadzieję że starczy,jak nie ,to jeszcze karta kredytowa pozostaje a póżniej długi
do spłacenia
Zamawiasz telefonicznie szybciej korony ,pytasz w jakiej cenie sprzedadzą ,czy bez zamawiania kupujesz
przed op.w Cz.Cieszynie
Ula na dole w sypialni Ania,tam mieszkała z chłopakiem ,wchodzi się z łazienki ,Kasia mi obiecała ten pokoik
chyba że się rozmyśli
Ula kazał być na godz.8,to będe ,pojade pociągiem ,nie wiem tylko jak daleko jest do Kasi od Cz.Cieszyna
Kurcze może tu u nas kupić korony ,bo tam gdzie tak rano kupię
Może po tym zabiegu ,byś tak trochę odpoczęła ,a nie od razu w trasę