Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 12 lut 2009, 22:07

Ja też myslę,żeby w piatek koło południa juz tam być i wyjechac w południe w niedziele.
Mulfon ja pojade chyba autem,wiec możemy jechac razem i kto tam jeszcze jest chętny.
Na razie to jeszcze daleki plany wiec zobaczymy. Chciała bym pojechac jak będzie ciepło,zeby gdzies iść na spacer a nie tylko du...w fotelu trzymać,nogi w miednicy z błotem i siarką :badgrin:
sonder zagladaj tu częściej ;) i napisz od siebie dwa słówka.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 13 lut 2009, 17:33

Dobra. Jak już będzie wiadomo kiedy dokładnie, to się umówimy co do środka transportu. Jak pamiętam (z wczesnej młodości) to w Nałęczowie jest dość miejsc do chodzenia na spacery.

Awatar użytkownika
agatha_s
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: agatha_s » 13 lut 2009, 20:18

Dziewczyny, tam w tym spa jest naprawdę ok. W sumie to nie takie SPA, ale spoko, naprawdę. Nie trzeba brać furmanki zabiegów, bo później już człowieka skóra od tego dobra boli :badgrin:

Polecam masaże i hydromasaże, super relaks. Mają taką wannę, wciemnym pokoju i człowiek leży sobie w niej i zmieniają mu się fajnie kolorki, dla mnie ekstra. Trzeba tylko pamiętać o stroju kąpielowym.

Cały budynek położony jest na górce, ale niedaleko miasta. Polecam wam też wizytę w jaskiniach solnych w centum miasta. W knajpach w Nałęczowie jest naprawdę tanio.

Fajnie jest też pójść na białą glinkę do SPA Nałęczów, tam jest basen ale dalej jest basen z białą gliną. Naprawdę super sprawa.

Poza tym tam same spacery dużo dają, tam jest naprawdę wypoczynkowy mikroklimat.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 14 lut 2009, 14:24

agatha..s a potańczyc jest gdzie. No wiesz nie chodzi o jakies dansingi ale takie potańcówki, gdzie można trochę poskakac, dla mnie to najlepszy relaks i gimnastyka.

A jak tam walentynkujecie cisza cos czyzby wszystkie zostały porwane przez Walentych.

Ja niestety poki co siedze w domu a moj Walenty spi po nocnej zmianie, cha, cha.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 14 lut 2009, 16:47

Jakie walentynki? (małe "w" zamierzone). Przygłupawe to "święto" i tyle. Przez te tandetne serduszka w sklepach wypadna mi resztki zębów ze złości. I trza będzie sobie botoxu żałować, żeby na zęby starczyło :cry:

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 14 lut 2009, 17:05

Muflon a to nie dobrze ,zlosc pieknosci szkodzi. :p Mnie serduszka nie przeszkadzaja ,nie zwracam na to specjalnej uwagi,no takie swieto okolicznosciowe. jak i kazde inne.W knajpach same parki ,do kina podobno tydzien temu trzeba bylo bilety rezerwowac.
Zakochane i niezakochane, ale sparowane pary wylegaja na ulice.
Ja tez mam ochote wyszykowac sie i gdzies wyjsc ,zeby w domu nie gnusniec,
Bo jak bede siedziec to zaraz sie czegos najem z rozpaczy i znow pol kilo wiecej:)

A pociag do Naleczowa ustalilam ,mam swietne polaczenie ,bezposrednie tania linia.
Bede w Naleczowie o godzinie 10;50 8-)

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 14 lut 2009, 20:08

:badgrin:

Autobusu na razie nie znalazłam, ale pociąg mam. Jak wyjadę koło 7,30 z Krakowa to po 12,00 będę w Nałęczowie. Jak się z dziewczynami z Krakowa nie "zepnę" to chyba przy tym zostane

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 15 lut 2009, 21:13

Ja kupiłam mężowi na Walentynki serduszko z czekolady ;) taki symboliczne CÓŚ i dałam mu z samego rana. On nie miał dla mnie nic. Pojechał rano do sklepu po bułki,myslałam że coś przywiezie,jakiego lizaczka chociaż,a tu .... 8-) 8-) 8-) no ta ikonka mogła by być gdy by sie środkowy palec otwierał!!! Fuck Kiu.
FACET TO ŚWINIA!!![ czytaj Mąż] szukam sobie kochanka :cry: :badgrin:
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 15 lut 2009, 21:48

A mój chciał isc po kwiaty /jak mało kiedy/ a ja mowie nie chodz chlopie szkoda kasy, checi wystarczą, tak powiedzialam. W duchu pomyslałam, wyda 30 zl a ja doloże i kupie sobie cienie bikor na ktore sie czaje. Ula ma, boskie są, ale perlowe raczej na wieczor. Ale swietnie sie rozprowadzają. Chociaż te w odcieniach niebieskim i szarosciach na dzień może być.

Mnie już teraz nie zalezy czy mąż pamieta czy nie, wisi mi to i powiewa, kiedyś bardzo przezywałam a teraz mam to gdzieś.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 15 lut 2009, 21:59

Dajcie spokoj ,na stare lata chlopow do nowego swieta przyuczac:) :badgrin:
Sabrina nie martw sie, moze na Dzein Kobiet dostaniesz tulipana.
U mojego chlopa kiedys tylko Dzien Kobiet sie liczyl...gnal wtedy do swojej mamusi z tulipanem.
Nie pamietal nigdy o Dniu Matki np ,albo o jej imieninach, ale o Dniu Kobiet zawsze!!
Nigdy nie chcialam jego zlamanego tulipanka...a i teraz tez mi nie zalezy.No chyba ze od jakiegos fajnego kochanka dostac by oznaki pamieci ..ooo to co innego:)heheh

Cienie Bikoru sa super ,nauczylam sie w koncu malowac oko dzieki nim.Lacze rozne kolory ,mozna sie nimi bawic na sucho i na mokro ... jaki tylko pomysl do glowy wpadnie.
Wczoraj polaczylam czarne ze zlotem i jeszcze srebrem chlapnelam:)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”