muflon2121 pisze:agatha_s, jak byłaś to poleć jakieś zabiegi dla 40+.
Trudno mi polecić bo my obie byłyśmy 30+

ale wiem, że jest taki zabieg szok biust i jest rewelacyjny dla osób z większym biustem.
Ja byłam zadowolona z pedicure, z hydromasaży i różnych masek algowych oraz zabiegów na cienie i worki pod oczami.
ullrike pisze:Pewnie naciagaja na ilosc,nakusza ze takie fajne ze skuteczne ze mlodniejesz w oczach itd...ze bedziesz chciala wszytskiego sprobowac.
Dokładnie tak to wygląda, więc trzeba się przygotować psychicznie na to żeby odmawiać. Po przyjeździe jest się zapraszanym na spotkanie w celu omówienia zabiegów. Pan z Panią oceniają co jest nam potrzebne i nagle okazuje się, że jesteśmy grubymi, zapuszczonymi babami, które potrzebują remontu generalnego

oczywiście wszystko jest dość subtelne.
Nie polecam wam zabiegów na platformie wibracyjnej, dla mnie strata pieniędzy i czasu.
Oni biorą mało za nocleg ale odbijają to sobie na zabiegach. Genralnie miejsce jest fajne i jeśli chodzi o zabiegi odchudzające to najlepszy jest właśnie masaż. Teraz nie wiem kto jest masażystą, ale ten ostatni swoją robotę robił dobrze, tylko mnie podrywał i obgadywał moją koleżankę, a później i ją podrywał. Dla mnie było to krępujące i nieprofesjonalne. Facet był mocno sfrustrowany i chciał się przenieść do warszawy więc sobie chyba majętnej narzeczonej szukał

.
ullrike pisze:Trzeba spytac od ktorej doba sie zaczyna ,Czy od 12??
Czy w niedziele i sobote wszytskie zabiegi sa dostepne??
Można przyjechać o dowolnej porze tylko najpierw trzeba zadzwonić i powiedzieć o której się przyjeżdza, w sobotę i w niedziele dostępne są wszystkie zabiegi.
Z dietą 1000 kcal, to trochę ściema

ale Panie z kuchni są fantastyczne i bardzo dbają o gości. I mają cudowny chleb własnego wypieku. Powietrze jest tak fantastyczne, że się wcina ile wlezie :).