Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 09 lut 2009, 23:11

Ja tez uważam ,że wszystko na miejscu. Strasznie nie lubie rano gdzieś łazic i to jeszcze bez kawy. Tu jest bardzo fajnie,pokoiki fajne i cena do strawienia. http://www.vitaligs.pl/
Cena za pobyt weekendowy (do 3 noclegów):

* w pokoju jednoosobowym doba 155-165 zł
* w pokoju dwuosobowym doba 145 zł od osoby
I to by mogło być. 8-)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
agatha_s
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: agatha_s » 10 lut 2009, 00:27

Dziewczyny Vitaligs SPA moge wam polecić, byłam tam niedawno z kumpelą. Nie jest to duże, ale ceny przyzwoite, tylko strasznie na zabiegi naciągają, puściłam sporo kasy.

Jedzenie niezłe, fajna obsługa, tylko masażysta był do bani ale już tam nie pracuje.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 10 lut 2009, 09:25

agatha_s, jak byłaś to poleć jakieś zabiegi dla 40+.
Znaczy takie, które tam akurat są dobrze robione. Mam nadzieje, że masażysta jest już dobry, bo ja masaży nie odpuszczę. A jak jest z jakimiś pilingami całego ciała i zabiegami/kosmetyką stóp?
Chodzi mi o wrażenie "uzytkownika".
Aha. Co to znaczy że na zabiegi "naciagają" skoro ceny przyzwoite? Znaczy czego się wystrzegac?

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 10 lut 2009, 10:05

Pewnie naciagaja na ilosc,nakusza ze takie fajne ze skuteczne ze mlodniejesz w oczach itd...ze bedziesz chciala wszytskiego sprobowac.
Kolezanka teraz 20 lutego jedzie do Jastrzebiej Gory jak wroci to wam relacje z drugiej reki przekaze.
Moze przy takim wyjezdzie oplaca sie bardziej od razu pakiet wykupic niz dac nakusic na pojedyncze zabiegi,co suma sumarum wyniesie drozej??

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 10 lut 2009, 10:33

DZiewczyny tylko pamietajcie,ze w Pawilonie Angielskim trzeba chodzić na posilki gdzie indziej 100 m.

Do mnie osobiscie bardziej przemawia np. nocleg ze sniadaniem bo potem bedziemy uwiazane z tymi posiłkami, no ale tez tak moze byc to nie przeszkoda.

Pakiety sa fajne, bo taka jacuzzi i masaz wystarczy, zabiegi drogie jak na nasze kieszenie, jakis tam maska z błota martwego czy cos to owszem.

Dobrze poczytajcie i najlepiej wejdzcie na strony tych SPA. Jeszcze wysłalam meila zobaczę co mi odpowiedzą. Zapytałam ile tych zabiegow i jakie trzeba wziąc ,zeby nie doliczyli tego 25%, bo zauważcie,że w Dworze Nałeczowskim Vitaligs jak nie korzystasz z zabiegow podnosza cene o 25%.

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 10 lut 2009, 15:26

Maaaatko!!!! Kwiatek!!!! No gdzie Ty gruba Jesteś???? No nie wytrzymam!!!!!!
Tak mi sie wydaje,ze my wszystkie to te swoje niedoskonałości to najwiecej w głowie mamy :roll: :badgrin:

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 10 lut 2009, 19:22

Dziewczyny,dzisiaj mija 4 dzien od mojego mezoliftu.Siniaki żółkną,opuchlizna zeszła,grudek nie ma .Była jedna malutka,taka ,jak po surgilifcie,ale juz prawie zniknęła.Efektów jeszcze wiekszych nie widze,ale moja lekarka mówiła ,że ocenić mozna tak po miesiacu. No,zobaczymy... :roll:

Aha!
O róznicach między tymi restylanami możecie przeczytac na stronie doktora Janusza Zdzitowieckiego-nie umiem wstawic linka :evil:

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 10 lut 2009, 19:54

miraabel pisze:Maaaatko!!!! Kwiatek!!!! No gdzie Ty gruba Jesteś???? No nie wytrzymam!!!!!!
A nie mówiłam haha 8-) Wcale nie koloryzuje. Dziewczyny nie sztuka wyglądać jak łania w wieku 35 lat sztuka tak wyglądać po przekroczeniu 50 tki 8-)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 10 lut 2009, 20:30

no. Wczytałam się Wychodzi mi Vitaligs (co to je za nazwa do licha), czyli tu
http://www.vitaligs.pl/index.php?page=cennik
Zabiegi można indywidualnie dobrać. Cena za nocleg - niższa niż w innych. Zabiegi i wyzywienie na miejscu. Dieta 1000 kal nęci. No, można zabiegi na miare kieszeni dobrać.
Daj znać Kwiatuszku, jak ci odpiszą co do tych 25%.

A reszta jak to widzi?
Pisać dziewczyny, pisać. I zgłaszać się chetne, stare i nowe. Im starsze, tym lepiej (w sensie wiekowym, nie stazu na forum).
Damy se czadu na wyjeździe bez rodziny.
I żaden mąż ani kochanek nam nie podskoczy :badgrin:

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 10 lut 2009, 20:40

No dzieki Muflon,że wstawiłaś aktywnego linka. Ja nie wiem co robię, że sa nieaktywne. Normalnie kopiuje i wklejam ale są niestety nieaktywne. Jak mi odpiszą zaraz dam znać.
Faktycznie tu mamy jedzonko na miejscu a nie chodzić 3 x dziennie nawet choćby przez ulicę ale zawsze. Jeszcze trza sprawdzić polożenie tzn. jak daleko do centrum uzdrowiska, czy parku.
Napisałam,że chcemy spotkac sie w gronie kilku koleżanek, może jakiś upuscik.

Dziewczyny wypowiedzcie sie wstepnie, kto ma zamiar przyjechac a kto wyklucza.

No powiedzmy pierwszy weckend czerwca.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”