pamietacie swoich znajomych ze szkoly ???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 13 sty 2008, 23:27

Anielicanrw pisze:Ja wiem napewno ze koncze z tamtym portalem.Kto chce mnie naprawde znalezc to mnie znajdzie a z kim sie nie przyjaznilam wczesniej nie wierze by "wybuchla" teraz znajomosc...
ja dokladnie zrobilam to samo :!:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 14 sty 2008, 10:52

Rina, pewnie na tym forum jest to rowniez mozliwe (ale mimo wszystko dojscie do takiej osoby jest wyjatkowo trudne, czesto wrecz niemozliwe). Zas tam mamy podana przyslowiowa "kawe na lawe" + dodatki. Nic dodac nic ujac ;)

Pozdrawiam i zycze wszystkim minimum ostroznosci, Kamila 8-)
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 14 sty 2008, 12:26

co do portalu tego to po pierwsze cholernie dziwnie się ludzia ktorzy daja tam fotki z calymi rodzinami,dziecmi,jak sie calują no smieszy mnie głupota takich ludzi ale coz.
Jak dla mnie portla ok mimo ze nie mam tam konto jako iz dopiero skonczylam szkole ale jak bym zakladala to bym napewno nie dala zdjec. Jak by jakas kumplea napislaa to ok mailem bym jej fotke puscila. Ale nie zeby dac fotki na caly portal...

a co do linku z wypowiedzią psycholog to sie z nią chyba zgadzam tzn w 70%
przegladajac moich znajomych faktycznie cos w tym jest, takei pizdusie nie lubiane dały fotki z sylwestra z imprez itd. Nie twierdze ze to regula bo są tez swietni znajomi ktorzy tam są ale mowie poprostu ze cos w tym jest co pani psycholog napisala.na zasadzie ze np" cale liceum mieli mnie za cipusia to im teraz pokarze i dam fotki z moim autem albo z zagranicznych wycieczek"
Nie mowie ze wszyscy ktorzy tam są maja kompleksy. Chodzi mi tylko a zdjecia typu ze zamiast dac siebie to ludze daja siebie przy palmie na jakies wyspie albo na wielbładzie na pustyni...[/center]
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 14 sty 2008, 12:57

A mnie tam zamieszczanie zdjec nie dziwi i nie smieszy.I co z tego ze ludzie zobacza moja twarz

Smieszne moga byc ewentulane wynurzenia jakie juz zdarzylo mi sie spotkac, typu "a moje dziecko poczelo sie w noc poslubna,a slub mielismy 24 grudnia roku itd.."
albo na forum rozmowy o osobach trzecich.."a wiecie na co choruje kryska (tu nazwisko) z 3a?" a "zenek to pracuje w izbie skarbowej jako.." :badgrin:
Takie klasowe fora powinni moderatorzy klas ukrywac..bo jest przeciez taka mozliwosc,z ktorej nie wiem dlaczego nie korzysta sie.

Portal jest bardzo fajny,cichociemni i pragnacy anonimowosci nie musza sie tam zapisywac
Nie zgadzam sie tez z teza Anielicy ze kto chce mnie znalezc znajdzie a nowe-stare znajomosci nie wybuchna.Znajomosc nie musi wybuchac,a milo jest pogadac z okazuje sie interesujaczmi bardzo ludzmi.
Dla mnie po 30 latach od skonczenia podstawowki to super sprawa zobaczyc ludzi ktorych pamietam jako dziecko ,i to sa teraz zupelnie inni ludzie .
hehe ..moze powinno byc ograniczenie co do wieku portal dostepny dla uzytkownikow tylko po 40 :-D :-D

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 14 sty 2008, 13:13

Zgadzam się z Riną i uważam, że nie ma co panikować.
Informacje typu imię, nazwisko i wygląd mojej gęby ma cała okolica w której mieszkam, znajomi, przyjaciele, przyjaciele znajomych, rodzina i ich znajomi, znajomi znajomych........
Mało tego, wiedzą jakim samochodem jeżdżę, widzą jakie ciuchy noszę, jakie zakupy robię.......
nic tylko się pociąć :p :p :p

osobiście mnie też wcale nie przeszkadzają zdjęcia innych z podrózy, na wielbłądzie, czy pod palmą
wolę już takie, niż przy jedzeniu pomidorowej u cioci na imieninach, albo specjalnie pozowane na tle fototapety :badgrin:
poza tym przeważnie aparat wyciągamy właśnie przy takich okacjach, więc takie fotki też mamy w zasobach

inną sprawą jest pozowanie na tle swojej willi, drogiej bryki, czy podawanie stanu konta :?
jednak przyznaję, że nikt z moich znajomych nie ma takich durnych pomysłów

co do fotek na beauty, tu miałabym duuużo większe obawy co do pokazywania twarzy, czy ujawniania swoich danych
nie chciałabym, aby moi znajomi wiedzieli o moich operacjach, natomiast gębę czy nazwisko niech sobie oglądają do woli

over
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 14 sty 2008, 13:52

dac swoja jakas fotke ok ale jak ktos zapodaje swoja fotke męza dzieci dziadkow wujkow to juz przesada.Albo fotke jak lezy i opala sie w bikini?! no to smieszne zeby nie powiedziec zalosne.
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

Awatar użytkownika
aneta123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aneta123 » 14 sty 2008, 15:19

ullrike pisze:A mnie tam zamieszczanie zdjec nie dziwi i nie smieszy.I co z tego ze ludzie zobacza moja twarz
zgadzam sie.wlasnie po to ten portal jest zalozony,zeby wklejac fotki
(z rozsadkiem oczywiscie)
marzenia sie spelniaja....

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 14 sty 2008, 16:34

A ja sie skusilam i zalozylam konto :oops: i ku mojemu zdziwieniu znalazlam kolezanke z ktora siedzialam w lawce na poczatku liceum, ale pozniej ona wyprowadzila sie za granice z cala rodzina i slad po niej zagina, a tu prosze nagle sie w Angli znalazla, zdiecie ze slubu wstawione, dziecko w drodze. Powiem Wam ze 3/4 mojej klasy z Liceum ma dzieci - JAKAS PLAGA :roll:
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 14 sty 2008, 16:40

Hehe... a u mnie polowa kolezanek babciowata!.
I do tego szczesliwie babciowata,ja bym sie wsciekla jakby mi corka taki numer wywinela i zrobila babcia :badgrin: :x :evil:

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 14 sty 2008, 17:04

oj tam ullrike ;) Jakby przyszlo co do czego, nie bylabys taka twarda :-D
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”