bylam kiedys u wrozki i duzo rzeczy sie sprawdzilo,pow np.ze wyjade za granice i to juz nie dlugo(smialam sie bo nie bylo takiej perspektywy a 4tyg pozniej zawitalam do UK.Powiedziala tez,ze bedzie moj ojciec chory i to bardzo-po czym zawachala sie i dziwnie spojrzala-moj ojciec zmarl.Mowila pozniej o starszej kobiecie z naciskiem na mame,o jakies chorobie ale na szczescie sie nie sprwdza(oby),wywrozyla,ze spotkam chlopaka z daleka itp i mam z drugiego konca Polski.Sporo pow o rzeczach drobnych tez sie sprawdzily. bylam u niej 3 razy,pierwszy raz tak z ciekawosci bo kolezanka byla i tez chcialam i za kazdym razem pow mi to samo.pamiietam jeszcze ze mowila cos o chlopaku,ze niby z nim nie bede(obecnym) i ze bede miala 2 do wyboru i dziwnie sie spojrzala jak mowila o tym 'nie bede' tak jakby on cos zle zrobil.zobaczymy aha mam miec dwoje dzieeci:dziewczynke i chlopczyka,nie rozwiesc sie i podobno maz bedzie mial jakas chorobe rodzinna. najciekawsze jest to ze mojej kolezance(byla w ciazy) od razu pow ze widzi tu ciaze itd duzo rzeczy sie spr a kilka nie.oczywiscie ja o wszystkim zapomnilam koleznaka mi przypomniala po jakim wydarzeniu i spisalam pozniej wszystko.
aha raz wrozyla mi mama kolezanki,to bylo przed smiercia taty i karty nie chcialy nic 'mowic'-tak mi pow i nie chciala wrozyc.pow ze jest cos o czym nie powinnam wiedziec.
nie wiem czy wierze czy nie,raczej pogchodze troche z dystansem do tego bo to od nas wszystko zalezy.nawet jak powiedziala mi,ze bede miala 2 facetow do wyboru pow ze decyzja nalezy do mnie utd.
11 luty 2009-350,pod miesien,dr Brzuchanski
15 kwietnia 2008-calkowita korekta nosa dr Stepniewski