Co potrafi zdziałac makijaż!!!

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Co potrafi zdziałac makijaż!!!

Post autor: majamajamaja » 10 gru 2009, 19:49

I jak to zwykle bywa, Pani bez makijazu jest zawsze smutna i ma nos spuszczony na kwinte, ale za to jak juz ten makijaz ma, to i piekne zeby i inny kolor wlosow i w ogole zycie jest cacy. :evil:
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 11 gru 2009, 10:40

A to jest jakaś sławna Pani? Bo nie kojarzę :oops: :oops: :oops:
No ale już mniejsza o to, chciałam tylko powiedzieć, że aparatem można zdziałać cuda, światłem można zdziałać cuda!! I ta samo wyglądająca osoba, w jednym świetle na jednym zdjęciu może wyjść pięknie, zaś na drugim okropnie! A wiem coś o tym, bo sama interesuje się fotografią. Więc czasem jest tak, że po prostu fotograf chce zrobić jakiejś sławie złe zdjęcie, i takie też zrobi. Mimo iż mógłby zrobić tym samym aparatem, w tym samym czasie i miejscu zdjęcie bardzo piękne. Więc nie zawsze jest to kwesta makijażu, a fotografa ;)
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 11 gru 2009, 12:23

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 11 gru 2009, 12:27

Poza tym pamiętajmy, że każda kobieta, bez względu na to czy jest gwiazdą czy nie, ma swoje lepsze i gorsze dni. Przecież wiadomo, że jak gwiazda wyjdzie dobrze na zdjęciu bez makijażu to tego nigdzie nie pokażą, a jak będzie wyglądała tragicznie to ma zagwarantowaną obecność we wszystkich brukowcach.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 11 gru 2009, 12:29

święta prawda. Więc troszkę zrozumienia trzeba mieć :p
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 11 gru 2009, 12:39

Tyle,że dzięki takim fotografiom inne kobiety może sobie w końcu uświadomią, że nikt nie jest doskonały :-)
Zdecydowana większość gwiazd, które oglądamy w różnych poczytnych magazynach jest upiększona nie tylko cudownym makijażem,ale i programem graficznym... ;)
Sama jeszcze kilka lat temu wzdychałam jak widziałam te piękne, gładkie buzie na okładkach,ale z czasem dotarło, że nie do końca tak jest i nie można ślepo wierzyć we wszystko,co serwuje nam tv i prasa ;)

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 11 gru 2009, 12:49

o tak, teraz żadna fotografia nie obejdzie się bez PS, więc nie ma co się przejmować ;)

Choć jak byłam młodsza, to nie do końca potrafiłam to zrozumieć... Dopiero jak sama nauczyłam się obsługiwać PS, wszystko stało się jasne ;)

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 11 gru 2009, 12:56

Dziewczyny jak pomalowac policzka aby dawały własnie taki fekt? Cholerka ni jak nakładam ten róż i nigdy nie uzyskuję takiego wizerunku pełnych policzek :-?
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

klaudia1936
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: klaudia1936 » 11 gru 2009, 14:34

czy to aby ba pewno ta sama osoba???
Heidi Klum na obydwu zdjęciach???
no ja mam wątpliwości............... :-)

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 11 gru 2009, 15:08

Nie no, ta sama na 100 %.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”