Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
I jak to zwykle bywa, Pani bez makijazu jest zawsze smutna i ma nos spuszczony na kwinte, ale za to jak juz ten makijaz ma, to i piekne zeby i inny kolor wlosow i w ogole zycie jest cacy.
A to jest jakaś sławna Pani? Bo nie kojarzę
No ale już mniejsza o to, chciałam tylko powiedzieć, że aparatem można zdziałać cuda, światłem można zdziałać cuda!! I ta samo wyglądająca osoba, w jednym świetle na jednym zdjęciu może wyjść pięknie, zaś na drugim okropnie! A wiem coś o tym, bo sama interesuje się fotografią. Więc czasem jest tak, że po prostu fotograf chce zrobić jakiejś sławie złe zdjęcie, i takie też zrobi. Mimo iż mógłby zrobić tym samym aparatem, w tym samym czasie i miejscu zdjęcie bardzo piękne. Więc nie zawsze jest to kwesta makijażu, a fotografa
Poza tym pamiętajmy, że każda kobieta, bez względu na to czy jest gwiazdą czy nie, ma swoje lepsze i gorsze dni. Przecież wiadomo, że jak gwiazda wyjdzie dobrze na zdjęciu bez makijażu to tego nigdzie nie pokażą, a jak będzie wyglądała tragicznie to ma zagwarantowaną obecność we wszystkich brukowcach.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD
Tyle,że dzięki takim fotografiom inne kobiety może sobie w końcu uświadomią, że nikt nie jest doskonały
Zdecydowana większość gwiazd, które oglądamy w różnych poczytnych magazynach jest upiększona nie tylko cudownym makijażem,ale i programem graficznym...
Sama jeszcze kilka lat temu wzdychałam jak widziałam te piękne, gładkie buzie na okładkach,ale z czasem dotarło, że nie do końca tak jest i nie można ślepo wierzyć we wszystko,co serwuje nam tv i prasa
Dziewczyny jak pomalowac policzka aby dawały własnie taki fekt? Cholerka ni jak nakładam ten róż i nigdy nie uzyskuję takiego wizerunku pełnych policzek
23.02.07 -
Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova