No faktycznie sie gorąco zrobilo haha
Ullrike ja od lat mam na kompie taki program PowerPoint .Tak naprawde to nie wiem do czego on słuzy,ale jest tam pare opcji ze mozna cos ze zdjecia wymacac wyciąc i czasem go uzywam wlasnie zeby tla nie pokazać.
Dzieki za uznanie bo gdy bym miala 20-30 lat to nie bylo by co chwalic,ale w wieku 50 lat urodzeniu trójki dzieci [ostttnie w wieku 33 lat] taka figura to jest efekt pracy nad sobą,rozsądnego odżywiania,ale tez taka budowa.
Dziewczyny zauważcie ze nie kazda super szczupla laseczka,kulturystka,ma bioderka i wąska talie.
Nigdy nie widzialam pieknie zarysowanej pupy i szczuplej talii u kulturystek,a niby powinny byc laski.
Nie maja tłuszczu,tylko zarys rozbudowanych miesni.
Super wygladaja babeczki trenerki fitnes,bo maja troszke tluszczyku,nie sa zylaste.
Są tez takie figury [meski typ budowy] ze choc by nie wiem co robila to nigdy nie bedzie miala szczupłej talii,albo malej pupy
http://kulturystyka.pl/typy-sylwetek-kobiecych/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ullrike ale przecież Ty masz talie!!!! co Ty bredzisz. Nie jest moze taka jak u mnie bo ja mam szerokie biodra.Jak bys ty taki tylek miala jak ja to tez twoja talia wydala by ci sie szczuplejsza.
Cale zycie mialam kompleksy na punkcie mojego tylka ze wielki,zresztą wiecie bo ciagle o nim pisze i zatruwa mi ta d..zycie i psuje humor,ale to jest moja opina i mój punkt widzenia,a ktos inny marzył by o takim tylku.
Ula masz racje,ze mimo ze Twoja talia nie jest talia osy,ale generalnie szczuplo wygladasz bo masz maly tylek,szczupłe nogi i w ogóle taka zbita jesteś
MAJA MAJA [/b]co do przebieranek,tanców,striptisów,to ja tez za tym nie jestem i nigdy tego nie robilam.
Jedyne przebieranki w moim wydaniu to byly buty sexi takie do uda,ale wystarcza przeciez tez zwykle szpilki tylko zdjać je trzeba na samym koncu
Zawsze kobieta bedzie wyglądała idiotycznie ,groteskowo JAK SAMA NIE BEDZIE CZULA,ZE TO CO ROBI JEST SEXI I ZE MA NA TO OCHOTE.
Moze jak bym sie schlała,to zrobilam bym striptis,ale co mam sie wyginac i blazna z siebie robi jak tego nie czuje,a skoro ja tego nie czuje to zaden taniec,albo wygibasy nie wyjda naturalnie i facet nam po glowie postuka
Nie trzeba sie wyginac,przebierac,zeby byc sexi.
Ja lubie takie stroje w jakich jestem na fotce I OD ZAWSZE tak chodzilam ubrana,wiec wystarczyło ze zdjelam spodnie i bluzke i juz sexi wygladalam i maz byl zwarty i gotowy.Teraz juz nie nosze ponczoch [leza w szafie od 3 lat] bo siedze w domu non stop a najwazniejesze to nie jestem juz tak aktywna seksualnie jak kiedys i raczej unikam takich strojów zeby meza nie prowokować

a jest on strasznym wzrokowcem wiec podnieca go u mnie byle co i potem mnie sciga
Babina i Marena my chyba podobnej budowy jestesmy,ale nie koniecznie takiej samej i jezeli nigdy nie mialas mocno zarysowanej talii,to nie ze jestes gruba,tylko masz taka budowe.
Mulfona zebyscie zobaczyły jaka drobinka filigranowa
Ullrike ja zanim bym ubrała te Twoje sznureczki to cisnienie miala bym z 800 haha nie miala bym nerwów.