Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
megano,a tak na marginesie i zupelnie z innej beczki!!!!sooorrrryyyy,ale nie moglam sie powstrzymac....to Ty na tym zdjeciu pod nikiem po lewej stronie????ale dupa z Ciebie i powinnas do playboya tez startowac!!!!
megano jakie masz wymiary (pod biustem i w biuscie) i jaki masz rozmiar świetny biust, pasuje do twojej smukłej szczuplutkiej figury
piersi pierwsza klasa, szkoda ze takie male zdjęcie
masz 32 lata?????? chyba 23 !!!!!! masz lepszą figurę ode mnie chyba jednak zapiszę się na aerobik, jeszcze tylko powiedz mi ze dzieci rodzilas, to lece od razu karnet kupić wooow, na szybko przeczytalam ze masz 550ml wyglądasz pięknie
MEGANO wow super wygladasz co za figura i ten biust!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
a zeby bylo w temacie to jak dla mnie nadajesz sie na sesje w Playboyu,...... pewnie kazdy na tym basenie cie podglądał hihihi taki ogromny biust
chyba po operacji wezme sie za cwiczenia, bo narazie przytylam kilka kg