Śpiew Mandaryny

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 04 wrz 2005, 20:25

Biedna Mandaryna... :lol: ...znowu bedzie musiala wziac sie za aktorstwo... :lol: :lol: :lol: Wkoncu musi gdzies zablysnac...(!!!) 8) -ciekawe jak zareagowal Michal na jej wystep w Sopocie ... :roll: -???

(moze moj maz tez jako moj manager (???)... ...spiewam lepiej od Mandaryny ...!!! :wink: )

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 04 wrz 2005, 20:28

Zgadzam się z Anetą 1981 w sprawie Wiśniewskiego. Gość robił show na scenie, ale za każdym razem podkreślał, że nie jest piosenkarzem i nie umie śpiewać. I za to go szanuję i cenię. A Mandaryna w wywiadzie, w którym się tłumaczy z nieszczęsnego nagrania, które robi spustoszenie w jej karierze, "wykręca kota ogonem", mówiąc, że odsłuchu nie miała. Tylko ciekawe, po jaką cholerę(przepraszam za wyrażenie) jej odsłuch, skoro z płyty leci pełny playback. Po prostu nie ma teraz odwagi by stanąć i przyznać, że od początku okłamywała fanów, udając, że śpiewa.
A tak poza nawiasem - tylko w Polsce robi się gwiazdom takie niespodzianki. Enrique Iglesias chyba żałował, że śpiewał z playbacku w Polsce. A Britney Spears od samego początku udaje, że śpiewa na każdym koncercie i jeszcze nikomu nie udało się nagrać tak kompromitującego dowodu "winy".
A co do Edyty Górniak wspomnianej przez Caterinę 7 - chyba nikt nie ma wątpliwości, że Edyta ma kawał głosu, a jej nieszczęsne wykonanie hymnu to raczej kwestia techniczna -brak odsłuchu :wink:
Za chwilę wyniki festiwalu w Sopocie- współczuję tym wykonawcom, którzy znajdą się za Mandaryną. Pozdrawiam
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

malwinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malwinka » 04 wrz 2005, 21:01

Ale i tak, pomimo wczorajszej klapy zajęła drugie miejsce w głosowaniu telewidzów. Pewnie z litości.

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 04 wrz 2005, 21:26

malwinka pisze:Ale i tak, pomimo wczorajszej klapy zajęła drugie miejsce w głosowaniu telewidzów. Pewnie z litości.
szok :shock: i dostała gwizdy :? to kto na nią głosował? Michał? :roll:

A ja myślałam, że ona się popłakała tak sobie, a z urywek wynikało, że po wypowiedziach jury, tak?

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 04 wrz 2005, 21:28

Tez widzialam ten skandal-jak zajela drugie miejsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Od jutra zaczynam spiewac!! :D
Juz po!:)
Skupin 26 lipiec, mentor 300cc okragle.

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 04 wrz 2005, 21:30

to ja tez zostane piosenkarka..
a moze zalozymy zespol...hihihihi i nazwiemy "operowane"..... :D :P 8)
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 04 wrz 2005, 21:35

dla mnie wiekszym szokiem jest to, ze pierwsze zajela ta wulgarna i prosta doda. swiat schodzi na psy jak takie osoby dostaja nagrode publicznosci. teraz to bedzie sie tak puszyc, ze az peknie.
a za drugie miejsce pewnie ktos umiescil odpowiednia oplate aby obetrzec lzy mandarynce...
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 04 wrz 2005, 21:53

Dobra Shilo,to zakladamy zespol!Jezeli tak jak ja nie masz glosu do spiewu,to mozemy byc obie wokalistkami!Wezmiemy kogos trzeciego i zalozymy girlsband i mozemy go nazwac "Surgery Child"! Co Ty na to??

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 04 wrz 2005, 21:59

bardzo chetnie !!! bedziemy nadrabiac braki glosowe machajac naszymi operowanymi czesciami ciala....hihihi
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 04 wrz 2005, 22:08

Tylko jeszcze jednego nam brakuje?Meza ktory nas wylansuje! :D Czy jakis boss z festivalu nie jest Twoim wujkiem? :D Przy odrobince szczescia juz w przyszlym roku jak Mandaryna zdobedziemy bursztynowego slowika??Tylko Ty jestes z w-wy ja z zielonej gory,ale to nic-damy rade!Mozemy uzadzac konferencje telefoniczne zamiast prob, przeciez w sumie nie musimy sie uczyc spiewac,bo doszly mnie sluchy ze wcale nie trzeba umiec spiewac!haha :D Tylko zrobmy sobie jeszcze po kilka operacji plastycznych co by sie nadawac! :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”