Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Ja też się cieszę i pozdrawiam. Wyglądasz o wiele fajniej ( seksowniej) niż sobie to wyobrażałam przed spotkaniem. Mówię Wam dziewczyny Majoliwka jest super laska!
A ten Bąkiewicz jest tylko o 3 lata starszy ode mnie....Ale rośnie mu konkurencja.
No to skoro już to napisałam to teraz muszę zrobić zdjęcia ...hi hi
za sesje u bakiewicza trzeba placic w tysiacach, to fakt. jednak nie zapominajmy, ze nie jest on jedynym fotografem ckmu, ma juz wystrczajaca konkurencje w postaci wicia berkana, ktory wlasnie niedawno wrocil do zalogi ckmowskiej.
nie mowie ze wszystkie ale niestety wiekszosc modelek a takich pism jak ckm szczegolnie jest upiekszana!!! popatrzec wystarczy na dode czy martyne wojciechowska aczkolwiek nie uogolniam gdyz napewno sa takie ktore sa rzeczywiscie piekne ale pisanie ze w ckm sa same atrakcyjne wydaje mi sie przesadzone
Gdyby nie byly atrakcyjne to nikt by sie nimi nie zainteresowal (szczegolnie CKM), a co do upiekszania to jak najbardziej jestem za, bo pozniej jest na czym oko zawiesic. Jezeli istnieje taka mozliwosc to czemu nie uczynic zdjecia perfekcyjnym
no coz nie zgodze sie do konca nie mowie ze wszystkie sa brzydkie czy upiekszne aczkolwiek mam np kolezanke z okropna buzia zerowym biustem i jedyne co posiada to szczuply brzuch i nogi, choc te dosc kosciste wrecz i co ? brala udzial w sesjach co prawda nie takich jak w ckm ale robila mozna powiedziec za modelke...ale tak jak podrasowali ze jej nie poznalam i o to mi chodzilo modelki nie musza byc piekne...
Violet, Violet, violet tak zbocze z tematu wlasnie wrocilam z irlandii mieszkalam w dunboyne niedaleko dublina teraz w dublinie jest moj chlopak ja tam jade za 2 miesiace co tam porabiasz?