Moderator: Zespół I

hehehe jakby go stać było na tyle operacji plastycznych to stać by go było chyba i na przeszczep włosów nie?Eddieve pisze:Już widzę swoją reakcję na ten wzrok ze zdjęcia nr 1, jakbym się natknęła na niego po zmroku, na pustej ulicy...Facet by mnie nie dogonił.Nikolite pisze:A jak wam sie podoba brat Angeliny? :D
On mi coś na mocno podrasowanego wygląda, niejednokrotnie i nie u jednego chirurga, bo jakoś tak bez składu i ładu...pociągła szczęka ( implanty brody ), usta jak u tranwestyty zakochanego w kolagenie, skóra od liftingu napięta, że nic, tylko pozostać mu w wiecznym uśmiechu. A maskowanie łysiny jest niefajne. Chyba trudno mu pogodzić się z losem ( na krótko kolega by się ściął lepiej, po co maskować ).
Na 80% jest gejem ( nie, żeby mi to przeszkadzało, tylko rozumie się samo przez się, że zero chemii )
Zgadzam się z Tobą Pineska:)PINESKA pisze:to poprostu taka troszke gorsza wersa Angeliny.chciałam dodac ze Angelina to noim zdanie najpiekniejsza i najbardziej zmywsłowa z kobiet jakie widziałam do tej pory...zawsze byłam pod wielkim wrzeniem jej urody..moze bede mało oryginalna ale ma wprost idealne usta..jest zjawiskowa!!!!!!!!! :)

Egaree, nie przesadzaj z interpretacją. Twoja uwaga jest co najmniej niesmaczna.Egaree pisze:hehehe jakby go stać było na tyle operacji plastycznych to stać by go było chyba i na przeszczep włosów nie?
Dzizys co za jad z tych słów płynie hehhe... w ogóle z nim do gazu!;-)