Znane osoby z powiekszonymi piersiami

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Megano
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Megano » 18 mar 2006, 22:24

Dziewczyny Steczkowska bedzie w poniedziałek u Szymona Majewskiego w TVN. Będzie można co nieco oblukać. :shock:
Nareszcie mam to co chcia³am!

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 21 mar 2006, 15:44

mama do mnie dzwonila telecomm dzisiaj i mowi : "wiesz skarbie, byla Steczkowska w Tv.i na moje oko ,to ona ma naturalny biust... ...mogla by sobie go tylko podniesc...!!!" :shock: :shock: :shock:

A moj ojciec w telefonie: Brzydka ta Kajah jak cholera !!! Czemu ona nie zrobi sobie tego nosa...!!! :gaga:

-mnie zatkalo po tych informacjach... :8-|:

-moj tata powiedzial do mnie"Pamelka,kiedy przyjezdzasz"... buuu (mysli,ze ja chyba z 600cc wsadzam...!!! buhahahaha!!! :lol: :lol: :lol: )

Faceci ...!!! [smilie=yellowcolorz4_pdt_15.gif]

Awatar użytkownika
kasia meterska
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: kasia meterska » 09 kwie 2006, 19:54

A na ta klinike z " na dobre i na zle" to sie takze lekarz nabieraja, Zmijewski opowiadal w jednym z wywiadow, ze jak jego zona rodzila w szpitalu, to byl przy niej, i za chwile zaglada inny lekarz i mowi" O, kolega juz jest" ...i wyszedl. Aktor opowiadal, ze mial lekkiego stracha, jak musial ganiac potem za lekarzem...

Awatar użytkownika
malgorzata55
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malgorzata55 » 14 kwie 2006, 00:39

**29-04 dr £Â±tkowski 300CC okr±g³e ¶redni profil, mia³am B/C wysz³o olbrzymie D + usta korium**

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 14 kwie 2006, 00:47

ale te jej cyce do gory spogladaja

Awatar użytkownika
malgorzata55
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malgorzata55 » 14 kwie 2006, 00:51

tak sobie reflektorki ustawiła :lol:

ostatnio przeczytałam w Fakcie najwieksza głupote jaka czlowiek myslacy mogl wymyslec.
napisali ze doda miala operacje kregoslupa gdyz ma za ciezki cycki, a obok załaczone zdjecie dody a na jej piersiach wisi odwaznik 4kg., i pisza ze jej kregoslup nie wytrzymal pod wplywem ciezaru piersi, a i jeszcze napisali ze sama jest sobie winna.

tu akurat mi jej zal.
a Wy co o tym myslicie???

a co do Magdy Modrej, widziałam ja jakis czas temu w trójmieście w Klifie, oglądała butki w Apii, była z facetem, ale nie przypominał araba :wink:
musze przyznac ze naprawde fajnie wyglądała
**29-04 dr £Â±tkowski 300CC okr±g³e ¶redni profil, mia³am B/C wysz³o olbrzymie D + usta korium**

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 14 kwie 2006, 08:43

co do Magdy Modrej to jej widocznie bardzo pomoglo ,,podrasowanie" przez stylistow i powiekszenie piersi, bo przed byciem publiczna osoba byla brzydka i miala twarz prosiaka, a przynajmniej z prosiakiem kojarzyla sie mnie :P ja wiem czy dody szkoda, podobno darla sie na lekarzy w publicznym szpitalu ze zle sie nia zajmuja ...

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 14 kwie 2006, 11:09

wlasnie o to foto mi chodzilo! takie stozki patrzace do gory- wzielam tego ckm'a na konsultacje aby pokazac czego nie chce.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 14 kwie 2006, 11:19

Magda Modra to w Poznaniu historia, kazdy wie czym ona się kiedyś zajmowała- teraz to juz chyba nie. Mój były miał kumpla który ją znał i nawet z nią chodził podobno straszna blacha itp W końcu to ona ma jeden z droższych zegarków i wcale nie zarobiła na niego :o
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
lynn25
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: lynn25 » 14 kwie 2006, 11:26

czyzby poszla w slady DODY??? :roll:

www.pudelek.pl/artykul/490

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”