Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 07 lut 2009, 10:08

misia sliczny ten prezencik...mi tez lezka sie pojawila...a my mamy leciec do Londynu na waletntynki a tam taka pogoda :cry:
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 07 lut 2009, 10:22

ja dziś dostałam śniadanie do łóżka... a w zeszłą sobote róże... nie wiem co się mojemu chłopcu stało ;)

Misia śliczny ten prezent. Ja nie wiem co wymyślić na walentynki a na dodatek jutro mija nam 3 i pół roku i zawsze 8 lutego łączyliśmy z 14... więc przydałby się jakiś większy prezent :/

Zdjęcia odpadają bo mój chłop ich poprostu nie lubi!
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 07 lut 2009, 14:09

tOOsia pisze:ja dziś dostałam śniadanie do łóżka... a w zeszłą sobote róże... nie wiem co się mojemu chłopcu stało
...czyzby czytal forum nasze???

Foxxiasuper pomysl z ta fotoksiazka... 8-)

A u mnei wczoraj byla wiosna plus 13 st...a dzis 4 i spada tem...i niby od jutra snieg....ja chce wiosne.... :cry: bo dzis za oknem szaro buro deszcz...a jak tydzien temu bylam w Pl po psiurke....to snieg sypal przecudnie.... :p
tOOsia pisze:Misia śliczny ten prezent.
piekny prezent...masz fajnego mezusia nie tylko z wygladu!!! 8-)

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 07 lut 2009, 15:05

u nas w Dublinie dzis swieci sloneczko chos wieje,ze hoho...ale i tak sie ide przejsc,bo zadko tu nie pada :-D
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 07 lut 2009, 21:33

MisialeczekWspanialy prezent, naprawde super pomysl 8-)

Moj kochany nie lubi za bardzo Walentynek (twierdzi ze to komercyjne swieto i ze kochac i okazywac czulosc nalezy zawsze nie tylko 14-lutego. :roll:
Ja jednak lubie ten dzien i zawsze jakis maly drobiazg mu kupie i co roku jakos milo go spedzamy :p
Szkoda ze wlasnie 14 lutego moj maz ma 24 godzinny dyzur i bede sama w domu.....no z psinka.Pewnie obejrze w TV jakis wyciskacz lez :cry: i jakos zleci.

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 07 lut 2009, 21:57

misialaczek sliczny prezent dostalas. Moj maz cos wymysla ale watpie ze wysili sie na cos innego niz poprostu pujscie do sklepu i kupienie jakiejs rzeczy .. Chociaz i to dobre bo kiedys wogole o zadnych okazjach nie pamietal i nawet kwiatow nie bylo :x
Ja tez w sumie sie zbytnio nie wysililam i kupilam mu zegarek festiny ,bo tak sobie przypomialam ze kiedys mi go pokazywal i bardzo mu sie podobal :)

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 07 lut 2009, 22:08

[quote="cukiereczekPL"]misialeczek24, piekny obraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pomysl genialny i wy tam swietnie sie prezentujecie....

I ja sie pod tym podpisuje, rewelacyjny pomysl.
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 07 lut 2009, 22:13

cukiereczekPL pisze:Londyjka napisał/a:

Co ja bym dala,zeby moj mial taki wspanialomyslny gest...a nie tylko banaly; kino kwiaty czy kolacja w restauracji.

hihi a co ja bym dala za takie banaly ....
To tez jest przy jakiejs wiekszej okazji,nie mam tak na codzien :|
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 07 lut 2009, 23:11

dziewczynki ciesze sie ze moj prezent podoba sie rowniez wam bo mi bardzo ;) ja wczoraj otworzylam winko i wskoczylam w sexi ubranko...milo bylo :p
A dzis dalam mojemu mezowi sniadanko do lozka byl zdziwiony jak cholera :badgrin:
Bylismy wkoncu dzis na tej wystawie tych cial...wrrr.wiecie co nie wiem czemu ale jakos dziwnie sie tam czulam,jakos mi bylo nie dobrze :?: :| nie mam pojecia dlaczego...
Interesujace jest zobaczyc cialo czlowieka od srodka ,poszczegolne nasze narzady,nawet plod w roznych stadiach rozwoju :o ale drugi raz juz bym nie poszla...
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 08 lut 2009, 10:59

Misiaczku czy to byla wystawa tego goscia Gunther von Hagens ??? jesli tak to robi wrazenie,dosc kontrowersyjna.... ludzie sami sie oddaja posmiertnie jako ciala do "przerobki"....bylam jak mial w De wystawy....ale wiecej nigdy w zyciu.....mimo,ze swego czasu mialam dawno temu okazje byc nawet przy sekcji zwlok....uwazam,ze dla zwyklych ludzi niech nasza piekna powloka zostanie na zawsze obrazem naszego ciala....Tak to wszystko interesujace zwlaszcza dla kogos kto dobrze zna anatomie naszego ciala....ale.... jakies takie ciarki po plecach mi chodzily....kiedy zobaczylam dwoch "panow" grajacych w kosza....oczywiscie miesnie itd....druga okazje...przepuszcze... :roll:

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”