Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 03 lut 2009, 00:16

renusia,malutka zasnela to teraz sie bedzie dzialo ;) :badgrin:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 03 lut 2009, 12:25

No to domowe ptysie wlasnej roboty sie udaly,ale troche przesadzilam z poslodzeniem kremowki- bobma kaloryczna az zwala z nog! :oops: Czuje,ze bedzie ciezko schudnac bo tluszczyk sie odklada... :(

renusia, nie miej, wyrzutow,czasami trzeba chlopa zagonic do porzadkow domowych :-D
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 03 lut 2009, 16:05

misialeczek24 pisze: Ja nosze rajstopy każdego rodzaju i wisi mi czy wyglądam grubo czy nie
nic dziwnego bo ty chudzinko napewno nie wygladasz grubo nawet w jakbys kompinezon na te rajstopy zarzucila hihi
renusia pisze:;)
Cukiereczku A gdzie Ty sie wybierasz w spudniczce? Bo chyba nie na weekendowe sanki :-D
pewnie ze na sanki ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 03 lut 2009, 20:41

Londyjka pisze:Czuje,ze bedzie ciezko schudnac bo tluszczyk sie odklada
Słyszałam, że po pierwszym dziecku szybciej idzie schudnąć jak po drugim...ale nie wiem czy to prawda:D Na pocieszenie powiem Ci, ze mam kuzynke, ktora zawsze była przy kosci a po dziecku taka szprycha, że szok! :o Chudsza ode mnie, brzuszek plaski :evil:
Wiec moze z Tobą też tak będzie?:D

BTW
Czy oglada ktos Londynczykow? http://emoty.blox.pl/resource/hejka.gif%20
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 03 lut 2009, 21:48

cukiereczekPL, chcialabym byc chudzinka,ale juz nie dlugo ;)
A u mnie ciag dalszy zimy,wracalm dzis 2,5 h z pracy zamiast 30 min!!!masakra...Deszcz snieg i tak wkolko ,a najgorsze ze ogrzewanie mi dzis siadlo w domu :oops: masakra...cale szczescie mam kominek w salonie wiec siedze sobie przy ognisku :badgrin:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 03 lut 2009, 22:26

Londyjka pisze:No to domowe ptysie wlasnej roboty sie udaly
Dobra robota 8-) Ja poprostu uwielbiam piec ciasta, ciasteczka i inne slodkosci i niestety widac to po mojej figurce :doubt:
karolka69 pisze:Londyjka napisał/a:
Czuje,ze bedzie ciezko schudnac bo tluszczyk sie odklada
Słyszałam, że po pierwszym dziecku szybciej idzie schudnąć jak po drugim...ale nie wiem czy to prawda:D
Dwa razy bylam w ciazy i dwa razy bardzo szybciutko schudlam :-) Doszlam do 50kg a wczesniej NIGDY tak malo nie wazylam. Niestety ostatnio znowu mi sie przytylo :(
misialeczek24 pisze:A u mnie ciag dalszy zimy,wracalm dzis 2,5 h z pracy zamiast 30 min!!!
A tutaj zostalo tylko bloto :? Slonko caly dzien swiecilo :-)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 03 lut 2009, 22:36

renusia pisze:A tutaj zostalo tylko bloto :? Slonko caly dzien swiecilo :-)
zima w uk co? :badgrin: :badgrin: :badgrin: prawie caaale dwa dni byla :badgrin:
Londyjka pisze:Czuje,ze bedzie ciezko schudnac bo tluszczyk sie odklada... :(
schudniesz schudniesz nic sie nie boj ;)
karolka69 pisze:ze mam kuzynke, ktora zawsze była przy kosci a po dziecku taka szprycha, że szok! :o Chudsza ode mnie, brzuszek plaski :evil:
hihihi to podpytaj kuzyneczke jak to osiagnela ..

mi sie wydaje ze jak sie ma dziecko/dzieci to po ciazy jest taka mobilizacja zeby wrocic do wagi sprzed ciazy, wkoncu kazda z nas chce byc ladna zadbana mamcia wlasnie po to by i dziecko i maz - jesli takowy jest bylo dumne ze taka kobiete/mame ma sie w domku :-)
that`s my opinion ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 03 lut 2009, 22:45

cukiereczekPL pisze:hihihi to podpytaj kuzyneczke jak to osiagnela ..
mowila, ze przy dziecku jest troche do zrobienia :-D no i jak karmila piersia to nie mogla jesc smazonego, tlustego itp. I jakos jej sie udalo :p Ja chyba tez zaczne jakas mini diete, bo waga jak stala tak stoi :roll:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 03 lut 2009, 23:34

widzicie jedne chudna a inne niestety nie,ja mam znajoma ....jak przytyla duzo w ciazy tak do dzis nie moze schudnac :?
(angel

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 03 lut 2009, 23:38

Dobry wieczor Paniom.....wrocilam w nocy z Pl....jakos tak ciezko mi bylo wracac...bo sie juz po kilku dniach przyzwyczailam.....jedzonko pyszne...prywiozlam jak zawsze chlebek do zamrozenia....buleczki...teraz jem paczka.... :oops: dietka....jak sie mi skaczy polskie jedzenie.... :p
Pogoda zimowa...chodz wczoraj jak wyjezdzalam odwiz....cala droge wial wiatr,lepek pekal....ale przywiozlam psinke,ktora mi spi teraz na klawiaturce komputera...pociecha,to chyba miniaturka miniaturki... kto ja zobaczy dziwi sie ze moze byc tak mala...a ma juz prawie 3 miesiace...

A tak na marginesie dziewczyny z wyspy....cos pokazuja ze Londyn zasypany.... ;)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”