Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 01 lut 2009, 16:31

misialeczek24, a o ktorej sie wybierasz? Teraz sa olbrzymie kolejki ale wieje, wiec wrocilismy do domciu bo to 2 minutki od nas i pojdziemy za jakies 2 h jak ludzi bedzie mniej.
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 01 lut 2009, 16:44

sylwiach, ide kolo 18 ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 01 lut 2009, 17:07

Tak wiem o mothercare i innymi podobne sklepy ale nie wiedzialam,ze tam znajde damska bielizne tylko raczej wozki, lozeczka, dzieciece sprawy po prostu... :oops:
Ale sam stanik jako rozpinany z przodu to mi sie wydaje wszedzie powinien byc,(nie chce typowo laktacyjnego) przynajmniej w Polsce wszedzie dostane,a tu jak na jedno kopyto...to nie jets do karmienia specjalistyczny przeciez...
Sa tez dzialy w pozostalych sklepach /maternity/ ale to tylko jakies wierzchnia odziez widzialam,zawsze... a duzo sie nachodzilam po sklepach,o zgrozo :x a juz ledwo co moge chodzic....

jutro planuje zrobic sama ptysie na poprawe nastroju,ciekawe co mi wyjdzie...
Renusia sporo masz za ten gaz! My placimy ok 60 funtow a grzejemy caly dzien...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 01 lut 2009, 17:22

Londyjka pisze:Renusia sporo masz za ten gaz! My placimy ok 60 funtow a grzejemy caly dzien...
:( Wiem... Niby to za 3 miesiace ale i tak za duzo mi wyszlo :? Z drugiej strony prad i gaz bardzo poszedl w gore to moze dlatego :|
Londyjka a Ty masz British Gas?
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 01 lut 2009, 17:37

My mamy Efc. sa tansi niz british. Tez slysze czesto o kolosalnych rachunkach u niektorych,no i Ty pewnie ejeszcze masz domek,kiedys pisalas,wiec trudniej ogrzac.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 01 lut 2009, 17:52

Londyjka, ja widzialam takie staniory w Tkmaxxie ;)
(szukalam poop. dla siebie i byl caly rzadek stanikow dla karmiących matek)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 01 lut 2009, 18:03

karolka69, ooo! Dzieki karolka,nie pomyslalam w tym wszystkim o tym sklepie,bo za daleko go mam,ale przy najblizszej okazji wejde!

tak przy okazji widze,ze masz termin za 3 miesiace u Brzusia,(ale zazdroszcze,no i dobry wybor!) tez u niego chce,napisalam meila z prosba o termin ale nie odpisuje,bedzie trzeba zadzwonic.

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 02 lut 2009, 00:13

Londyjka,
To tu nie podaja witaminy D??
nie podaja, ale jak urodzisz to powinno byc juz troche cieplo wiosennie wiec moze od sloneczka tej witaminki dostanie, moj szkrab tez tu nie lykal nic ale promyki slonka pomogly ;)

londyjka mi sie wydaje ze jak bedziesz karmic cyckiem,dobrze sei bedziesz odzywiala a dzidzia bedzie dobrze przybierac na wadze to niema sensu dawac za duzo roznych witamin zeby nie przedobrzyc... :|

bynajmniej ja niemialam problemow z kolkami i placzliwscia dzidzi czy bolami brzuszka i wydaje mis ie ze to wlasnie dzieki mamusinemu mleczku ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 02 lut 2009, 04:04

cukiereczekPL, Witam

Ja tez karmilam moje malenstwo piersia, a mimo wszystko zdazaly sie ciezkie chwile, mimo przestzegania diety, wiec roznie to bywa, ale mi sie wydaje, ze warto miec co nieco w domowej apteczce. Co do witaminy D3 to ja podawalam ja synkowi dosc dlugo, zaczelam wtedy gdy jedna z polskich lekarek uswiadomila mnie dlaczego moje dziecko tak strasznie poci sie na glowce i karczku, kazano mi wtedy podac dawke wstrzasowa i od tego czasu regularnir podawalam mu kazdego dnia po 2 kropelki i problem szybciutko ustapil, przed konsultacja z polska dr bylam u angielskiego dr ktory stanowczo twierdzil, ze przegrzewam dziecko, co nie bylo prawda. Faktem jest, ze moj synus bardzo szybko przybieral na wadze i urodzil sie we wrzesniu, a wtedy nie ma za duzo sloneczka, ale musimy pamietac rowniez o tym, ze mieszkamy na Wyspach i np. zeszle lato tez nie nalezalo do bardzo slonecznych. Ale to tylko moje zdanie, a kazda mama sama najlepiej wie co jest najlepsze dla jej dziecka. Pozdrawiam serdecznie.
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 02 lut 2009, 08:25

Ja tez nie podawalam malej witaminy D3 ;) Na poczatku mialam zamiar kupic ale zrezygnowalam. Nigdy nie mialam problemow z kolka, bolem brzuszka itp. Z drugiej strony dzieci w uk jakos zyja bez tej witaminy i nic zlego im sie nie dzieje :|
Nigdy nie wypuscilam coreki na dwor tylko w skarpetkach ;) ale przez cala zime moze z dwa razy miala na glowie czapke :oops: syn, tak samo. Zawsze mu goraco :roll: Jessica na prawie trzy latka i jeszcze NIGDY nie chorowala! Pozatym mysle ,ze dziecko to nie jajko i lepiej je troszke zachartowac ;)
Renata1 pisze: kazda mama sama najlepiej wie co jest najlepsze dla jej dziecka.
Dokladnie 8-)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”