Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 25 sie 2008, 12:10

sylwiach, bylismy na tempel barze w boomerangu ;) i troche w morganie ;)

i musze wam powiedziec dziewczyny ze przezylam szok...prawie cala obsluga klubu to nasi rodacy....cwaniaczki jak cholera...no i ubzdurali sobie ze moj kolega nie wejdzie i koniec :roll: powiedzieli ze jest pijany i nie ma szans,co nie bylo prawda....wiec cale nasze towarzystwo sie wnerwilo i zaczelismy z nimi rozmawiac na ten temat...wiec jedna dziewczyna irlandka zreszta,mowi do jednego z bramkarzy swojego nie chcecie wpuscic itp itd...a on nic cisza....ona do niego znowu ze to wlasnie tylko polacy sa tacy ze swoich nienawidza....bo inni trzymaja sie razem....nic sie nie odezwali,bylo im tak glupio ze nie wiedzieli w ktora strone maja sie patrzec....wkoncu powiedzieli ze maja polecenie go nie wpuszczac od swojego szefa(polaka zreszta tez :? )
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 25 sie 2008, 13:55

To tylko pokazuje polska rzeczywistosc o nas saymych...
juz mnie nie dziwia takie rzeczy...
pamietam miejsca gdzie skladalam podania o prace w hotelach,to tam gdzie pracowala w recepcji polka to bylo tylko wredne a podania ladowaly w koszu,coz...konkurencja... :?:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 25 sie 2008, 16:50

Ja juz zupełnie odciełam sie od Polaków.....obrzydzają mnie....są okropni.
Ja nawet angolom mówię, że moich prawdziwych znajomych zostawiłam w domu..:(
Kiedyś pomagałam ale teraz jak dostałam po nosie, to mówię nie! raź sobie bracie sam.
Ja nie mogę uwierzyć, że tak właśnie zachowują się nasi rodacy!!!! To skandal i zarazem bardzo żałosne.

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 25 sie 2008, 18:50

Samanthii pisze:(i jeszcze dodala wrednie , zebym sobie juz nie robila zadnej operacji.... ...bo zle skoncze)
to bylo juz bezczelne :?
babka taktu nie ma :doubt:

ehh... brak slow

Sam dlaczego post na wygasniecie? :oops:
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 25 sie 2008, 18:55

... vodia , post wygasnie poniewaz pewna nie jestem... czy ona tutaj nie zaglada... :x

miala miec operacje...wiec moze i jest... tymbardziej ,ze wie, iz ja tu jestem stalym gosciem... ;)
a jak jest na forum ,to jest i w tym watku...
na 100 % skapnie sie ,ze to o nia chodzi ,jak przeczyta... :oops: bo w koncu cytuje jej madre teksty... :badgrin: ;)

...nie znam jej nicka, wiec moze zaczac sie mscic i wszczynac zadymy....! (nigdy nic nie wiadomo) :roll: :?
a mi sie nie chce teraz bawic w wojne... ;)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 25 sie 2008, 20:30

widze,ze nie tylko w uk ozna spotkac najgorszy typ polaka za granica; to chyba jednak dotyczy samej rasy niz miejsca,do ktorego sie zjezdza...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 25 sie 2008, 21:18

ej nie mozna wszystkich mierzyc jedna miarka!wkoncu my tez jestesmy z Pl :?
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 25 sie 2008, 21:31

hej..a ja w piatek spotkalam sie z virrel :p :p 8-) 8-) ...bylo udane spotkanie..postanowilysmy isc na disco w sobote...spotkalysmy sie w restauracji i po malym drinku pojechalismyw trojke(virrel,moj chlopak i ja)autem(mercedesem slk na dwie osoby :badgrin: :badgrin: :p )na dyskoteke..na cale szyczescie policja nas nie zlapala i nie musielismy placic mandatu ;) ;) ....potem znalezlismy dyskoteke do ktorej wszyscy szlismy pierwszy raz :badgrin: ... :badgrin: ...kolejka miala kilkadziesat metrow dlugosci...ale w koncu udalo nam sie wejsc do srodka :badgrin: :badgrin: :badgrin: ....a tam pomieszczenie do uprawiania sexu :badgrin: :badgrin: ...i 90%to geje :badgrin: :badgrin: nikt na nas nie zwracal uwagi..tylko koj chlopak mial powodzenie[smilie=to funny.gif] ..po godz stwierdzilismy ze to towarzystwo nie dla nasi poszlismy bawic sie do innej normalnej dyskoteki :-D :-D ...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 25 sie 2008, 21:44

... a virriel nawet nam sie nie pochwalila :evil:

(tylko o bolu glowy cos wspominala :badgrin: ;) )

....

misia ma racje ! 8-)
nie ma co mierzyc wszystkich jedna miara... ;)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 25 sie 2008, 22:21

Alez oczywiscie ze nie mozna mierzyc jedna miarka i nikt tego nie robi!!
Ja pomimo zlych doswiadczen mam jednak nadzieje ze wkoncu spotkam porzadna kolezanke i nie pisze,ze zadnych kontaktow z polakami,ze nikomu nie pomoge i ich nienawidze bo zawsze mozna kogos skrzywdzic.
A ze jest wielu,ktorych jak napisalam i po tym co wy ciagle piszecie to stwierdzam,ze wszedzie MOZNA SPOTKAC (mozna spotkac to znaczy doslownie mozna a nie trzeba,Polakow-jakas ilosc,nie ograniczona zostala w pojeciu-wszyscy- tak dla sprostowania jesli do mnie padly te slowa,ze to ja wrzucam wszystkich do jednego worka przez co czuje sie urazona) najgorszych polakow. Slowa tej Irlandki chyba swiadcza o tym jak sama napisalas,ze Tylko polacy sie razem nie trzymaja, To nie sa slowa znikad.I nie tylko Irlandki. Tak uznaja nasz kraj praktycznie wszyscy. Ale ogoł nigdy nie mierzy sie kazda jednostka. To tak jakby powiedziec,ze wszytskie blondynki sa glupie...choc w wielu przypadkach jest odwrotnie i to one prowadze intelifencja. Tak samo jak jednostki Polakow dobrych ludzi z sercem na dloni,rownierz nie jest ich malo,ale spotkac trudniej,jak kwiat wsrod chwastow...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”