Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 26 sty 2009, 19:19

Samanthii pisze:albo hamburger...albo pasztet -...pomidorowy---albo chociaz wafelki ...
a ja od jutra wyzerka...narobilyscie mi smaka na paczki polskie....wpadam do cukierni....wysle wam fotke ;) :p
Tatus juz dzwonil,ze rosolek mi upichci.....do sisotry tez wpadne na objadek....jak wpadam do Polski to wychodzi ze mnie glodomorek.... :roll:
Siostra mi ma nalepic pierozkow... hmmm :? chyba bede biegla i pchala auto z Polski zeby to wszystko spalic....a gdzie sie nie pojawie wszyscy mi cos podsuwaja pod mordke...czy ja wygladam na wyglodniala bidulke :oops: :p ....ale za tydzin znowu germanskie klimaty i jedzonko tu nie takie...nawet rosolek z germanskiej kurki jakis taki ....nijaki....
Pakuje torbe ale cos mi to nie idzie... o 5 wyjezdzam...a pewnie zwyczajowo sie poloze o 1.... :|
Ale juz na jututro spotkanie ze znajomymi...pozniej fryzjer bo odrost mi sie rzucil juz po miesiacu....cos mi wlosy zaczely rosnac....jak na drozdzach.... do wakacji bede miala za tylek chyba.... :p
...ide sie pakowac.....bo jak zapomne o czyms...to bede z polowy drogi wracala... :badgrin:

..czy wy tez macie takiego podlego lenia jak ja??? :oops:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 26 sty 2009, 19:29

Anielicanrw pisze:a ja od jutra wyzerka...narobilyscie mi smaka na paczki polskie....wpadam do cukierni....wysle wam fotke
TYLKO MI SPROBUJ TAKIE RZECZY ROBIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

baw sie dobrze,aniele... i przywiez w koncu Zare do domciu ! :p

(len tez we mnie ...!!!http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1323.gif)

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 26 sty 2009, 20:19

renusia, o Zapaśniku to bardziej ghostdog napisała, ale ja też się wybieram :-)

Sam, zamów sobie wielkiego hamburgera albo pizzę z dostawą :-)

karolka, domowy sposób na dziewczynkę to rozpoczęcie i zakończenie "prac" dwa dni przed owulacją. Ale wiadomo, sposób domowy, 100% gwarancji nie daje.
A znacie taką tabelkę? http://jolmys.webpark.pl/
O dziwo moim znajomym się zgadza, choć nie planowali płci na podstawie tabelki :badgrin:
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 26 sty 2009, 21:38

Samanthii pisze:
Anielicanrw pisze:a ja od jutra wyzerka...narobilyscie mi smaka na paczki polskie....wpadam do cukierni....wysle wam fotke
TYLKO MI SPROBUJ TAKIE RZECZY ROBIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

baw sie dobrze,aniele... i przywiez w koncu Zare do domciu ! :p

(len tez we mnie ...!!!Obrazek)
wlasnie...slina az cieknie http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... jka/2t.gif
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 26 sty 2009, 22:21

Anielicanrw pisze: ..czy wy tez macie takiego podlego lenia jak ja??? :oops:
mamy , mamy hihi
udanego pobytu w pl ...
ah... rosolek to i ja bym zjadla mmmmmmm
annoush pisze: A znacie taką tabelkę? http://jolmys.webpark.pl/
ja juz mam dzidzie i mi sie sprawdzilo z tabelka....
mysle ze to zbieg okolicznosci ze niektorym akurat sie sprawdzilo.....hihi

Londyjka i SAm
- pytanie mam - nie smiac sie tylko szczerze odpowiadac - czy rosna wam wlosy na nogach tak jak przed ciaza????
czy nie musicie ich golic bo zwyczajnie nie rosna????
(nie bierzcie mnie za dziwaka, potem sie z tego wytlumacze hihihi)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 26 sty 2009, 23:23

kurcze ja tez bym zjadla rosolek...uwielbiam :oops: ale taki od mamy bo tez mi nie wychodzi taki jak powinien :?
Renusiajeszcze sie nie przeprowadzilam...niestety -dopiero 14.02(brzmi jak wiecznosc!)
Aniolku najedz sie za mnie ;)

ghostdog, no witaj sto lat cie nie bylo :!: Udzielaj sie kochana pisz co u ciebie ;)
Samja to mam dopiero lenia :oops: wstaje tylko dlatego ze musze isc do pracy....w przeciwnym razie chyba bym sie nie wywlekla z lozka...
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 27 sty 2009, 00:34

A ja spac nie moge jak przed kazdym wyjazdem...pewnie sne na dwie godziny i w droge....bo zawsze jestem poumawiana....a przez kilka dni chce wszystko"zaliczyc"...czasem przyjezdzam i sie "ukrywam"bo kazdy znajomy ma pretenscje ze nie przyszlam,nie zadzwonilam....a ja czasem nie mialam czasu na rodzinke...wiec mam nadzieje do 13 jestem na miejscu...nawet autko na pucowanie umowione :badgrin: bo smietnikiem juz takim jezdze,ze wstyd....w pamierach stoi ze czarne autko....ale po solnych kapielach....cos mi na szary....wpadajacy w jasny wyglada....i tu kolejne lewnistwo....a tak dam chlopakom z myjni zarobic.... ;)
...ok ide spac....a fotki i tak wam wkleje... :badgrin:
Samanthii pisze:baw sie dobrze,aniele... i przywiez w koncu Zare do domciu !
no nie bede sama wracac.... :p
misialeczek24 pisze:Aniolku najedz sie za mnie
...od 13 zaczynam... :|

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 27 sty 2009, 11:55

cukiereczku :p ...mi nie rosna wlosy !!! :badgrin: :badgrin: (wiem , o co biega ;) )

i powiem tylko... kobietki gora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hii/24.gif

londyjka,przybij pione !!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1440.gif

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 27 sty 2009, 11:59

annoush pisze:renusia, o Zapaśniku to bardziej ghostdog napisała, ale ja też się wybieram
:oops: to cos mi sie pomieszalo :| No i widzialam ten film :roll: dla mnie okropnie nudny :? zero akcji z gory mozna przewidziec koniec i prawie na nim zasnelam!
Sam, Londyjka Rozpieszczajcie sie w tej ciazy i jedzcie ile wlezie 8-) Ja prawie wcale nie mialam apetytu :( jedyne co jadlam przez caly dzien to tosty z serem :roll: tylko to mi smakowalo no i nabawilam sie anemi :oops: Ciesze sie ,ze wam apetyt sprzyja 8-) Za mna ostatnia chodza chrusty :p
Anielica Dzisiaj rano wstalam po 6.00 i pierwsze co mi przyszlo do glowy to to ,ze Ty pewnie juz w drodze do PL :-D Wypoczywaj kochana, pojedz dobrze, wypij nasze zdrowko i wracaj szybko zeby zdac relacje 8-) Jak tak Ciebie czytam to nabralam ochoty na polszczyzne ;) Nie widzialam sie ze znajomymi kupe czasu a pozatym fajnie by bylo porozmawiac tylko po polsku. Niestety dopiero moze przed Bozym Narodzeniem sie tam wybiore :doubt: Narazie na poprawe nastroju planuje jakis wypad do cieplych krajow oh(re1

Co do imion to moje jest takie ble jak dla starej babci :? najbardziej nie lubie jak nazywaja mnie Renia :evil: bo to kojarzy mi sie z stara, gruba ciotka :roll: Ale i tak nie jest zle bo gdyby mama posluchala mojego ojca to dzis na imie mialabym Boguslawa :oops:

Misia Nie wiem czy wczesniej cos na ten temat pisalas ale nie moge sobie przypomniec :| Planujesz kiedys powrot do Polski? Czy moze zostajesz tu na stale?
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 27 sty 2009, 12:46

Sam, bedzie GIRL ??http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ka/15p.gif
Jesli tak to
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 6_2_25.gif

:-D :-D

Sam a masz jeszcze mdlosci czy ogolnie lepiej sie czujesz??

Cukierek- ja tez nie mam wloskow na nogach,tylko 2x golilam od paru miesiecy bo nie mam takiej potrzeby ;) Szkoda,ze to nie zostanie.
Dzisiaj mi podala w nocy takiego kopa,ze prawie mnie wyrzucilo w gore,doslownie podskoczylam lezac na plecach,trzeba to zapisac w kalnedarzu,bo czegos takiego jeszcze nie mialam :-)

Renusia Przed chwila zjadlam pol kilo lodow z truskawkami mniaamm http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 2_4_51.gif i ruszac sie nie moge. takze z tym objadaniem to roznie jest. A ile ty przytylas w ciazy?

Cukierek- mam do ciebie pytanie odnosnie wyprawki do szpitala, bo nie jestem pewna czegos,wejde moze na priv :p
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”