MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Re: MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

Post autor: natalya » 25 wrz 2009, 10:49

moja kolezanka tez ma mlodszego faceta o 18 lat, sa w stalym zwiazku, mieszkaja razem i jest to bardzo udany zwiazek. :-)
raz ich spotkalam na ulicy(nie wiedzac, ze jest miedzy nimi taka roznica wieku) i wygladali dla mnie jak rowiesnicy. dopiero potem moja kolezanka mi powiedziala, ze jest mlodszy, a jak mi powiedziala ile mlodszy, to az mi szczeka opadla, bo nigdy w zyciu bym nie powiedziala :-o tego w ogole nie widac. ona ma 43 lata, a wyglada na conajmniej 10 lat mlodziej, poza tym to bardzo ladna i zadbana kobieta. on ma 25 lat, ale wyglada troche powazniej jak na swoj wiek. :-)
ona jest bardzo zadowolona, bo dogaduja sie swetnie. mowi, ze z nikim nie rozumiala sie tak dobrze, jak z nim. na poczatku ich znajomosci to on przeja inicjatywe, ona stwierdzila, ze nic z tego nie bedzie, bo jest dla niego a stara, ale on nie dal za wygrana i teraz sa razem :-D

ja tez bylam chwile w zwiazku z facetem 7 lat mlodszym, dogadywalismy sie swietnie, roznicy wieku nie bylo widac ani na zewnatrz, ani pod wzgledem naszych charakterow. nigdy bym nie pomyslala, ze moglabym byc z kims takim mlodym, ale jak go poznalam, to w ogole przestala mi przeszkadzac ta roznica wieku. niestety wszystko jakos sie rozeszlo po kosciach, bo ja mialam w tym czasie kogos innego i mlody nabral dystansu.....

teraz jestem szczesliwa, tym razem z mezczyzna starszym o 11 lat. na poczatku byla to normalna znajomosc, bo ja wole raczej mlodszych ;) i jakos specjalnie nie bylam zainteresowana, ale kiedy zaczelismy sie poznawac, zakochalismy sie w sobie :-) 100% zgodnosc charakterow i pogladow na zycie. po prostu jestesmy stworzeni dla siebie. nigdy w zyciu nie spotkalam kogos takiego, kto odpowiadalby mi w 100%. a o roznicy wieku juz dawno zapomnialam, bo w tym przypadku nie ma juz to najmniejszego znaczenia. jezeli kogos kochasz i nic Ci w nim nie przeszkadza, nawet jego wady, to kto by sie przejmowal roznica wieku? :-D
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 30 wrz 2009, 19:24

[quote="natalya"]moja kolezanka tez ma mlodszego faceta o 18 lat, sa w stalym zwiazku, mieszkaja razem i jest to bardzo udany zwiazek. :-)
raz ich spotkalam na ulicy(nie wiedzac, ze jest miedzy nimi taka roznica wieku) i wygladali dla mnie jak rowiesnicy. dopiero potem moja kolezanka mi powiedziala, ze jest mlodszy, a jak mi powiedziala ile mlodszy, to az mi szczeka opadla, bo nigdy w zyciu bym nie powiedziala :-o tego w ogole nie widac. ona ma 43 lata, a wyglada na conajmniej 10 lat mlodziej, poza tym to bardzo ladna i zadbana kobieta. on ma 25 lat, ale wyglada troche powazniej jak na swoj wiek. :-)
ona jest bardzo zadowolona, bo dogaduja sie swetnie. mowi, ze z nikim nie rozumiala sie tak dobrze, jak z nim. na poczatku ich znajomosci to on przeja inicjatywe, ona stwierdzila, ze nic z tego nie bedzie, bo jest dla niego a stara, ale on nie dal za wygrana i teraz sa razem :-D
no u mojej mamy własnie jest tak samo ona 43 on 25..
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 30 wrz 2009, 20:36

nikolettkaa pisze: no u mojej mamy własnie jest tak samo ona 43 on 25..
Tzn. Twoja mama ma faceta w Twoim wieku?
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 30 wrz 2009, 20:42

nesia pisze:
nikolettkaa pisze: no u mojej mamy własnie jest tak samo ona 43 on 25..
Tzn. Twoja mama ma faceta w Twoim wieku?
5 lat starszego, czyli w wieku mojego faceta...

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 30 wrz 2009, 20:46

Oj sorki, ze Cie chciałam postarzec ;)
Z cieawości - jednak bądz co bądz to prawie Twoj rowiesnik - jak sie dogadujecie?
23.02.07 - ;)

Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 30 wrz 2009, 20:51

nesia pisze:Oj sorki, ze Cie chciałam postarzec ;)
Z cieawości - jednak bądz co bądz to prawie Twoj rowiesnik - jak sie dogadujecie?
dzielą nas dwa światy , ja całkiem inaczej patrzę na życie mam inne prorytety inaczej też podchodzę do związku i jego istoty..a on całkiem inaczej patrzy na problemy społeczne, bezrobocie ,nasze poglądy róznią się o 180stopni , ale na codzien jest ok ;P

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 30 wrz 2009, 20:59

No tak, Ty masz swój związek - ważne że mamie z nim ok ;)
23.02.07 - ;)

Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 01 paź 2009, 14:01

ja pewnie dziwnie bym sie czuła wiedzac ze moja mam spotyka sie z facetem ktory jest moim "rówiesnikiem"
ale z drugiej strony jak napisałas "jak ona jest szczesliwa to i ja tez :)"

dobrze ze macie przynajmniej spoko relacje :)
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 01 paź 2009, 14:21

marta20wawa pisze:ja pewnie dziwnie bym sie czuła wiedzac ze moja mam spotyka sie z facetem ktory jest moim "rówiesnikiem"
ale z drugiej strony jak napisałas "jak ona jest szczesliwa to i ja tez :)"

dobrze ze macie przynajmniej spoko relacje :)

moja mama bardzo długo się wstydziła i nie chciała mi powiedzieć ile on ma lat , i pewnie do dzisiaj bym nie wiedziała -ale kiedyś wracalismy razem do domu ja moja mama i on - i mielismy wypadek samochodowy poważny -poczym leżałam w szpitalu ,potem prokurator doczepił się do kochanego mojej mamy i była sprawa w sądzie ... inaczej pewnie nigdy bym sie nie dowiedziala ile ma lat- gdyby nie AKTA SPRAWY

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 01 paź 2009, 14:31

pamietam, ze moja kolezanka tez sie przejmowalatym co dzieci powiedza, ze spotyka sie z takim mlodym facetem ;)

jej syn ma 22 lata, a corka 18 i w ogole im to nie przeszkadza :-) ciesza sie, ze mama jest szczesliwa :-)

nikolettkaa, a jak twoja mama poznala mlodego? ;) jestem pewna, ze piekna z niej kobieta :-)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”