MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

Post autor: jaaa » 08 lip 2009, 21:54

nie to inny
jestem z tym z uszami;) a umowilam sie na kawe z tym mlodszym
,niby ladny ,wysportowany , zadbany ale mlodszy noi boje sie ze moze chodzic tylko o sex
kuzwa nie mam szczescia w milosci:(
niech mnie ktora pozna z jakis facetem na poziomie i do 27 lat;) oh(w1

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 09 lip 2009, 11:38

jaaa pisze:nie to inny
jestem z tym z uszami;) a umowilam sie na kawe z tym mlodszym
,niby ladny ,wysportowany , zadbany ale mlodszy noi boje sie ze moze chodzic tylko o sex
kuzwa nie mam szczescia w milosci:(
niech mnie ktora pozna z jakis facetem na poziomie i do 27 lat;) oh(w1

kochana ja mam takiego kolege :) z Legionowa jest :D
posłuchaj widać że koles jest zainteresowany bo pisze ci smsy na dobranoc - to mile :)
akurat o lodach hahahaha no moze poprostu nic innego nie przyszło mu do głowy-ale nie bulwersuj sie odrazu! bylo odpisac i zobaczyc co on ci napisze. moze wez wrzuc troche na luz :)
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 09 lip 2009, 11:45

marta20wawa pisze:posłuchaj widać że koles jest zainteresowany bo pisze ci smsy na dobranoc - to mile :)
akurat o lodach hahahaha no moze poprostu nic innego nie przyszło mu do głowy-ale nie bulwersuj sie odrazu! bylo odpisac i zobaczyc co on ci napisze.
:-D :-D :-D
To jest słodkie, takie smsy na dobranoc , w dzień, w nocy:)Telefony. Brakuje mi tego. Jego mi brakuje.
:cry: :cry: :cry:
zrezygnowałam z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 09 lip 2009, 12:22

mi tez mi tez...zawsze jak taki dostawalam, to wiedzialam, ze ta osoba o mnie mysli, mimo ze sms byl bzdurny, no ale to bylo takie fajneee, a najbardziej lubie takie tajemnicze sms, takie zebrane mysli, hm ja to w ogole sobie zapisuje takie perełki.. i np "Serduszko puka słodkie takie miskowe moje- Twoje.. Puka sobie w jednym rytmie a dlaczego? To juz wie tylko ono samo. Spytamy sie go? Powie nam?"
"pokaż mi swój świat, tak różny od mojego, tak jasny, uśmiechnięty.. Chciałbym tylko zobaczyć jak on wygląda z bliska..pokażesz??"
ja to odpływalam przy takich słowach.. PDT_Love_07 a teraz? hmm dostaje," co chcesz ze stonki??" =)
Facet, ktory pisal tamto, tez był wlasnie mlodszy, to chyba byla bariera.. ale emocjonalnie byl bardziej dojrzaly niz ja- 100razy bardziej..a miał.. hm 17, 16 lat wtedy
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 09 lip 2009, 12:36

Ja to od Niego dostałam kiedyś takie smsy, bo było ich kilka pod rząd, że nie wiedziałam o co chodzi :-)
Facet w tych smsach kontynuował niejako naszą rozmowę sprzed paru godzin. Musiałam się sporo nagłowić, aby się skapnąć o co Mu chodzi:) Rozumiesz? Smes to był c.d. naszej rozmowy. Facet musiał cały czas o tym myśleć:)
Czy to nie przecudne? :-D
No ale d.... było mineło :cry:
zrezygnowałam z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 10 lip 2009, 17:20

Dziewczyny posprzątałam trochę i przeniosłam wasze posty do dzisiejszych związków.

Trzymajcie się tematu ;)
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

Awatar użytkownika
violaaaaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violaaaaa » 24 wrz 2009, 16:53

Milosc nie pyta o wiek... Hmmm... Pewnie duzo w tym racji...
Od kilku dni moj swiat jest wywrocony do gory nogami za sprawa wlasnie takiego mlodszego o WIELE lat delikwenta. :-o Nie jest to milosc z mojej strony, ale napewno jakies zauroczenie i jak to mowia - zakazane bardziej kusi. :-)

Od ponad 2 lat jestem w zwiazku, od kilku miesiecy mamy problemy, ktorych nie udaje nam sie rozwiazac, a raczej on ich nie widzi i przez to uwaza, ze problemu nie ma. Mysle, ze MLODY (tak go bede nazywac) pojawil sie w momencie, gdy kogos potrzebowalam, bo inaczej nigdy bym mu nie dala mojego numeru telefonu! Wlasnie wrocilam z kolejnego wypadu na sekretna kawke z Mlodym... Nic jeszcze sie nie dzieje, ale jest chemia i to mnie przeraza... Nie chce zrobic niczego czego moglabym zalowac... Wiem, ze nawet jak zostawie Mojego, to z Mlodym to tylko romans, pomoglby mi szybciej zapomniec...

Czy wierzycie, ze wszystko dzieje sie dla powodu? Ja z Moim juz mialam sporo powaznych rozmow i malo (a wlasciwie nic) sie nie zmienilo... Jestem na rozstoju drog...
Powiekszanie piersi 22/08/2009: dr. Jarlinski, 325cc MPlus okragle Mentor, pod miesien.

'The path to wisdom is not being afraid to make mistakes...'

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 24 wrz 2009, 18:30

magdoonia pisze:
marta20wawa pisze:posłuchaj widać że koles jest zainteresowany bo pisze ci smsy na dobranoc - to mile :)
akurat o lodach hahahaha no moze poprostu nic innego nie przyszło mu do głowy-ale nie bulwersuj sie odrazu! bylo odpisac i zobaczyc co on ci napisze.
:-D :-D :-D
To jest słodkie, takie smsy na dobranoc , w dzień, w nocy:)Telefony. Brakuje mi tego. Jego mi brakuje.
:cry: :cry: :cry:
dobrze ,ze mi moj wysyła codziennie od ponad 4 lat;ppp

a propo miłości i wieku -moja mama ma partnera o 18 lat młodszego , są tak w sobie zakochani ,ze odpukać w niemalowane niedługo bedzie jak są ze sobą 2,5 roku;))) pierwszy raz widzę ją taką szcześliwą ,a jak ona jest szczesliwa to ja też applaus
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 24 wrz 2009, 21:41

miło jest patrzeć jak twoi bliscy dookoła sie kochaja bo i ty jestes szczesliwa razem z nimi
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
violaaaaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violaaaaa » 25 wrz 2009, 05:11

[/quote]a propo miłości i wieku -moja mama ma partnera o 18 lat młodszego , są tak w sobie zakochani ,ze odpukać w niemalowane niedługo bedzie jak są ze sobą 2,5 roku;))) pierwszy raz widzę ją taką szcześliwą ,a jak ona jest szczesliwa to ja też applaus[/quote]

Nikolettka, to jest bardzo pocieszajace. Moj Mlody jest prawie 10 lat mlodszy! Jak go poznalam to myslalam, ze jest w podobnym wieku do mnie, a on myslal, ze ja jestem jego rowiesnica (slodki)!!! :badgrin: Nawet jak rozmawiamy, to w ogole nie czuje tej roznicy wieku, facet jest inteligentny, rozsadny...
Ja wiem, ze tutaj to raczej tylko romans wchodzi w gre... Ale jaki... Jak ide go zobaczyc, to sie zachowuje jakbym miala 18lat! Dawno juz takich 'motylkow w brzuszku' nie mialam... Zwariowalam! :-o :badgrin:
Powiekszanie piersi 22/08/2009: dr. Jarlinski, 325cc MPlus okragle Mentor, pod miesien.

'The path to wisdom is not being afraid to make mistakes...'

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”