Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 18 sty 2009, 01:06

Dziewczyny jest temat dotyczący ślubów i przygotowań ;)
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 18 sty 2009, 17:27

foxxia sorki za zasmiecanie tematu, juz sie z tad przenosimy

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 19 sty 2009, 15:15

Hej kobietki, co tu tak cicho :?:
Ostatnio dopadly mnie wyrzuty sumienia ,ze za duzo czasu spedzam przy komputerze :oops: i postanowilam to zmienic 8-)

W sobote rano wstalam szczesliwa jak skowronek, sloneczko swiecilo i zapowiadal sie ladny dzien :-D
Obiecalam synkowi ,ze jak nauczy sie jezdzic na rowerze to zabiore go na wycieczke a ze byla ladna pogoda postanowilismy pojechac po obiedzie.
Okazalo sie ,ze opona w moim rowerze jest przebita ale oczywiscie moj polowek wymienil mi na nowa 8-)
Niedaleko od nas jest ogromny park i wlasnie tam sie wybralismy. Po godzinie jazdy, z usmiechem na buzi, troszeczke zmeczona... trach i leze na ziemi :oops: Sama nie wiem jak to sie stalo :| musialam na cos najechac chyba :?
oh(m1 Czerwona jak stowa, klnelam w myslach jak szewc a moj pierworodny powiedzial "Mamo wiesz to moze Ty sie najpierw naucz jezdzic na rowerze i wtedy pojedziemy na wycieczke" :evil:
Oczywiscie detka w rowerze byla przebita i musialam dowlec go do domu!
Po drodze zerwal sie wiatr i zaczelo padac :roll:
Wyobrazcie sobie jaka bylam wsciekla! Zachcialo mi sie wycieczek :evil: a moglam spokojnie siedziec w domciu, przy komputerze, z kawka na stoliku :?

Za tydzien wybieramy sie znowu na wycieczke, tym razem piesza ;)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 19 sty 2009, 15:36

[quote="renusia"]powiedzial "Mamo wiesz to moze Ty sie najpierw naucz jezdzic na rowerze i wtedy pojedziemy na wycieczke" :evil:

RenusiaAle Ci synek powiedzial, usmialam sie na calego applaus

A tu tez tajka nijaka pogoda, ciemno i pada :evil:

Jad dzis odpoczywam, w weekend mialam nalot gosci ze wzglegu na urodziny-eech 31 lat na karku !!stara jestem, czas szybko plynie :evil: :badgrin:

Dzis poszlam sobie do Douglasa, troche poszalec :p Zmoklam jak kura!!1
A jutro czeka mnie wizyta u chirurga szczekowego, wyrwanie kolejnego zeba madrosci, no coz musze to znowu przezyc :cry:

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 19 sty 2009, 16:16

Annetta :oops: Ja nawet nie wiedzialam ,ze masz urodziny. Troche spoznione ale Wszystkiego naj... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... _1_209.gifhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 13_4_3.gif

Hej jaka Ty jestes stara :evil: Szczerze to ja tez jakos staro sie czuje :oops: Jak patrze na te 15-16latki to szlag mnie trafia ,ze ten czas tak szybko leci. Co dziwne z roku na rok coraz szybciej :( A mi sie wydaje ,ze nic sie nie zmieniam :badgrin:

Anettaa Trzeba bylo dac znac ,ze imprezka sie u Ciebie szykuje to odpuscilabym ta wycieczke i wpadla na male co nie cohttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... usia/2.gif

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 19 sty 2009, 16:20

renusia, hihihihi
masz wygadanego szczerego synka hihihihi
ja sie martwie ze moj szkrab nic nie mowi a juz powinien a tu widze ze to nawet dobrze bo jak mi zacznie mowic co mysli to dopiero bedzie hihihi
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 19 sty 2009, 16:25

hej laseczki u mnie szaro zimno i wogole brrrrrrrrr nic sie nie chce....poprostu Irlandia...wiem powinnam sie juz przyzwyczaic ale jakos mi ostatnio zle....
jestem juz prawie ze tak powiem na torbach po malu gotowa do przeprowadzki -dom zgracony a poszukiwania nowego mieszkanka nadal trwaja...tyle juz ich widzialam ze mam dosc ....jutro moj mis idzie obejrzec kolejne 3....ech....
mam propozycje domku za 1200 €,i nie wiem co robic....bo to malo jak za dom zwlaszcza w Dublinie,moja znajoma chce nam wynajac tylko za 1200 bez depozytu,kuszaca propozycja ....sama nie wiem :| musimy sie z nia spotkac i porozmawiac obejrzec dom itp...
po za tym tylko praca i praca i mam juz po malu dosyc ,ale takie jest zycie i mimo iz bardzo lubie moja prace to czasem jestem popostu zmeczona....wczoraj poszlam spac o 19stej....a rano glowa mi pekala....
takie nudy u mnie :(
pozdrawiam was serdecznie. :-D
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 19 sty 2009, 16:28

misialeczek24 pisze:hej laseczki u mnie szaro zimno i wogole brrrrrrrrr nic sie nie chce.
u mnie tez tak...ja wasnie skonczylam pakowac moje ciuchy...w srode musze sie wyprowadzic do nowego mieszkania...tzn niestety tylko pokoj zdarzylam w ciagu 2 miesiecy znalezc..masakra tutaj z mieszkaniami...
anetta wszystkiego naj...

ps..w sob jade do polski na dwa tyg... ;) ;)

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 19 sty 2009, 16:48

misialeczek24 pisze: po za tym tylko praca i praca i mam juz po malu dosyc ,ale takie jest zycie i mimo iz bardzo lubie moja prace to czasem jestem popostu zmeczona....wczoraj poszlam spac o 19stej....a rano glowa mi pekala....
tak to jest misia, pogoda beznadziejna to i czlowieka codziennosc dobija...
moze zrob sobie jakis wypad na solar czy cosik co by poprawilo ci humorek...
mam nadzieje ze znajdziecie fajny domek do mieszkania ;)
anne21 pisze: ps..w sob jade do polski na dwa tyg... ;) ;)
taka to pozyje hihihi fajnie ci ze bedziesz w kraju.....
mi sie tez teskni do mojej przyjacioleczki z PL....
juz sie niemoge doczekac wyskoku z nia na pogaduuuchy bo tyyyle sie nazbieralo do obgadania..... :badgrin:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 19 sty 2009, 16:53

Cukiereczku A ile Twoj szkrab ma lat? Moja mala tez slabo mowi :? Niby wszystko rozumie ale prawie nic nie mowi no chyba ,ze w swoim dziwnym jezyku :oops: Moj facet stwierdzil ,ze nie ma co sie dziwic skoro ja do niej po polsku a on po angielsku. Mam nadzieje ,ze jak pojdzie do pzredszkola to zacznie wyrazniej mowic 8-)
misia Nie zazdroszcze Ci z tym ogladaniem domow :? wiem co to znaczy bo moja mama szuka czegos nowego od dwoch miesiecy i nerwowo juz nie wytrzymuje :roll:
Moge Ci tylko doradzic zebys nie brala byle czego, szukaj az znajdziesz idealny dla was domek 8-)
misialeczek24 pisze:po za tym tylko praca i praca i mam juz po malu dosyc ,ale takie jest zycie i mimo iz bardzo lubie moja prace to czasem jestem popostu zmeczona....wczoraj poszlam spac o 19stej....a rano glowa mi pekala....
a moze jaki krotki urlop? Przygnebiajaca jest ta pogoda i pewnie przez nia czujesz sie taka zmeczona.
anne21 pisze:ps..w sob jade do polski na dwa tyg...
Tobie to dobrze :-D Zabierz ze soba misialeczka bo biedna potrzebuje troche odpoczynku ;)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”