Moderator: Zespół I

właśnie, kochać sie powinno codziennieEddieve pisze:A w pozostałe? I potrzebuje kalendarza, żeby zatryumfować?
miłość nie potrzebyje komercji, serduszek z lizaków, czerwonych kopert i wystaw w sklepach...Joasiajo pisze:Moze i jest to mily dzien...ale dla mnie zdecydowanie komercyjny...

ale wiecie co...ja ciut zmienilam zdanie...bo z drugiej strony..ludzie tacy ostatnio zagonieni..nie maja czasu na nic ...nawet naapisac glupiego smsa ze sie pamieta czy teskni..a po latach to sie wydaje ze skoro z nim/nia jestem to takie oczywiste...a wtedy moze warto miec takie swieto..wiecie..jak kazdemu sie na oczy rzucaja te serduszka i inne cuda...moze dotrze do niejednej glowki...ze moze warto cos milego najblizszej osobie przeslac..choc dobre slowo..a potem starac sie to podtrzymac....az do nastepnyh walentynek :DJosie M pisze:właśnie, kochać sie powinno codziennieEddieve pisze:A w pozostałe? I potrzebuje kalendarza, żeby zatryumfować?
miłość nie potrzebyje komercji, serduszek z lizaków, czerwonych kopert i wystaw w sklepach...Joasiajo pisze:Moze i jest to mily dzien...ale dla mnie zdecydowanie komercyjny...
takie przynajmniej jest moje zdanie, ale jak ktos lubi, to sie powinien cieszyc ta chwilą :)
no ba... ale pomyśl jakby było cudownie dostać smsa od ukochanego 11 kwietnia, 7 maja albo gdzieś w połowie września "kocham Cie" ot tak, bez okazjiangelika pisze: ale wiecie co...ja ciut zmienilam zdanie...bo z drugiej strony..ludzie tacy ostatnio zagonieni..nie maja czasu na nic ...nawet naapisac glupiego smsa ze sie pamieta czy teskni..a po latach to sie wydaje ze skoro z nim/nia jestem to takie oczywiste...a wtedy moze warto miec takie swieto..wiecie..jak kazdemu sie na oczy rzucaja te serduszka i inne cuda...moze dotrze do niejednej glowki...ze moze warto cos milego najblizszej osobie przeslac..choc dobre slowo..a potem starac sie to podtrzymac....az do nastepnyh walentynek :D