Czego żałujecie...?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Gucci
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Gucci » 29 cze 2005, 22:05

Dwa tygodnie temu zmarl moj dziadek, zaluje, ze tak rzadko go odwiedzialem, niestety dzielila nas odleglosc :( Byl wspanialy, kochany i dobry.

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 29 cze 2005, 22:48

przykro mi Gucci, az teraz troche glupio pisac o takich blahostkach jak moje....bo ja zaluje ze nie zdalam egzaminu z niemieckiego jak bylam na naprawde wysokim poziomie jezykowym /z ktorego spadlam podczas nauki w L.O. :? /, zaluje ze nie zawsze bylam wystarczajaco stanowcza/asertywna przez co pare razy dalam sobie nie tylko wejsc na glowe, ale i po niej poskakac... :evil: :? , zaluje ze zrezygnowalam z karate na rzecz koszykowki, ktorej i tak juz teraz /po tylu latach :? :( ..../ nie trenuje, zaluje ze do tej pory nie zdobylam uprawnien instruktora narciarskiego i ratownika wodnego.......czyli w sumie zaluje kilku rzeczy, ktorych nie zrobilam, a wlasciwie przez rozne glupie okolicznosci- nie doprowadzilam ich do konca......ale na szczescie jest o wiele wiecej tego, z czego jestem dumna i zadowolona :D poza tym do wiekszosci tych czynnosci planuje juz wkrotce powrocic...... :lol:
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

Gosc3
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Gosc3 » 29 cze 2005, 23:50

:( zaczynam żałować, że nie wybrałam większych implantów - i zamiast cieszyć się pełnym C i mieć tą p....... satysfakcję,że to C a nie B :cry:

Jak zwykle lęki i obawy wzięły górę :x
No nic-- to za 5 lat- znowu powiększam piersi :!: :evil: i nie tylko to mam w planie :evil:

Awatar użytkownika
kate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: kate » 30 cze 2005, 00:07

nie popadnij w uzależnienie :wink: Madzik... a z większą wkładką poczekaj może na "po dzieciach". :lol:

Gosc3
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Gosc3 » 30 cze 2005, 08:20

Kate - jestem maniakiem forumowym 8)
Ale nie wpadnę w uzależnienie :!:
Myślę,że jeśli Bozia pozwoli i zostanę mamą- to chciałbym mieć kolejną operację - już po ich wykarmieniu :roll:

Ponieważ mam lekko opadające kąciki górnych powiek - chciałabym je poprawić - właśnie za 5-6 lat

Za jednym zamachem- powieki i piersi :!:
Jak dobrze,że mam jeszcze oszczędności ,które pozwolą mi na kolejne operacje bez konieczności zaciągania kredytu :roll:

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 30 cze 2005, 09:05

W ciągu tych kilku lat jeszcze zdążysz coś chyba odłożyć to i na jakiś dodatek wystarczy :wink:
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 30 cze 2005, 09:41

fajnie by było tak żyć żeby niczego nie żałować,ale to chyba niemożliwe,ludzie popełniają błędy,ale mozna się przynajmniej starać...

Awatar użytkownika
Basia1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Basia1 » 30 cze 2005, 09:55

Nie mam takich rzczy, których bym w życiu żałowała i które by mi sen z powiek spędzały.
Ale wiele razy chciałbym cofnąć czas, po to aby pewne chwile przeżyć jeszcze bardziej intensywnie niż to zrobiłam:
np.
1 więcej czasu spędzałabym nad nauką w tym roku i miałabym wakacje
2 żałuje że moja babcia umarła 6 lat temu i nie mogę spędzić z nią jeszcze więcej czasu niż to robiłam, bo była najwspanialszą osobą jaką znam.
3 chciałabym żeby dało się zebrać starych najomych i jeszcze raz przeżyć z nimi to co było. Niestety jest to niemożliwe, każdy rozszedł sie w swoją stroną i przyjaciele i rodzina, której teraz właściwie to nie mam...
10 kwietnia 2006 - zmniejszenie piersi

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 30 cze 2005, 10:19

o tak, ja tez mam w pamieci mnostwo chwil, ktore chcialabym przezyc jeszcze raz.....a jesli moznaby je odczuc jeszcze bardziej intensywnie, nie mialabym nic przeciwko temu....... :D niom i na szczescie zadne "wyrzuty sumienia" snu z powik mi nie spedzaja, raczej stanowia sile napedowa...... :D :twisted: :wink:
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 01 lip 2006, 04:25

A ja zaluje tego ze przestalam juz trenowac siatkowke (bo gralam zawodowo) i jezdzic konno. Grac przestalam bo trener nas zostawil i wyjechal do innego miasta dla wiekszej kasy a jezdzic bo nie mam za bardzo czasu ale to nadrobie. Zaluje tez ze nie mam juz czasu na fitness-jak bylam w Polsce spedzlam w fitnessie 3 godziny dziennie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”