Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 02 kwie 2009, 14:42

hello hello
londyjka - kiecka w deche! musisz wygladac w niej slodko hihi
Rene , po 6 sie ustawimy na sztywno - jak to sie mowi ;)

uciekam! pa pa pa :|
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 02 kwie 2009, 22:13

Hej!
Wlasnie obejrzalam Eastenders i plakalam jak dziecko :cry: :cry: :cry:
Juz dawno nic tak mnie nie poruszylo :( Tyle tygodni czekalam na szczesliwe pojednanie a tu takie zakonczenie :evil:
Kurcze, ciagle mam w glowie ten odcinek :(

Buziaki kochane!
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 05 kwie 2009, 13:17

cukiereczekPL, Czekam na info... Mam nadzieje, ze pogoda dopisze, i posiedzimy w ogrodku.

Londyjko Kochanie wszystko dobrze u Ciebie, cos nic nie piszesz od kilku dni, a moze Ty juz jestes mamusia, jesli tak to gratuluje i czekam na wiesci od Ciebie. Buziaki Skarbie. :-D :-D :-) :-) :-D :-) :-D :-) :-D
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 05 kwie 2009, 13:53

Rene1 pisze:a moze Ty juz jestes mamusia
NO własnie, my tu gadu gadu, a Londyjka moze juz urodzila :-D
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 05 kwie 2009, 14:51

Rene1 pisze:cukiereczekPL, Czekam na info... Mam nadzieje, ze pogoda dopisze, i posiedzimy w ogrodku.
ja tak sie zastanawiam ze jak bedzie naprawde tak super slicznie to moza w jakims parku sie ustawimy na spacerku???
karolka69 pisze:NO własnie, my tu gadu gadu, a Londyjka moze juz urodzila :-D
no ciekawe ciekawe.... ma jeszcze tydzien wiec moze jeszcze sie Majunia nie spieszy na swiat ;)
ale nic nie wiaadomooo :roll:

pogoda dzis przesympatyczna.... slonecznie ...jak ktos zaplanowal sobie cos nad woda to nie zalowal hihi

bylam dzis na open market czy jakos tak bo poszukuje mebli obrodowych ale tanich a miare dobrym stanie ...
niechce brand nowych bo przez te przeprowadzki szkoda by mi bylo kupowac a potem tachac ze soba.... :roll:

patrzylam w sklepach za nimi tez ale nawet jak sa ON SALE to i tak drogo :|
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 05 kwie 2009, 15:48

Hej kobitki. I still waiting.. Mia sie chyba nie spieszy choc ja troszke poganiam sprzatajac. Dzisiaj robilismy przedswiateczne porzadki w domu,mezus pomagal oczywiscie
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... _11_6v.gif
a za pare dni bedziemy http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 3_13_3.gif
Wiecie co,wkurzylam sie na linie Wizzair! Odwolali lot! Najpierw przlozyli,a teraz dostalam pismo,ze calkiem odwolali!! I co ja zrobie! Moja mam pierwszy raz miala do mnie przyleciec i to teraz gdy jej najbardziej potrzebuje a tu MASZ CI LOS!!http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 6_2_58.gif
Bede teraz musiala szukac gdzie indziej i juz widze te koszta,a to byla naprawde okazja...
Puki co mam depreche bo nic mi sie nie udaje ostatnio :roll:

Dziewczyny,co robicie w swieta??

W Szkocji niby pogoda ladna,slonce itp ale ten szkocki wiaaaaaaaaatr http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 28_2_2.gif
:doubt:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 05 kwie 2009, 17:45

Londyjka, szkoda ze mamci lot odwolali...ale moze cos jeszcze wykompinujecie?
przywiozlabym ci ta mamcie bo wiem ze bedzie ci potrzebna ale niemam urlopu :|

a co do swiat, to ja spedzam bez rodzinki, tzn z moja wlasna mala rodzinka ;)
jest tu PL kosciol wiec ze swieconka sie pojdzie, jakies sniadnko sie zmajstruje i bedzie git ;)
ja bardzo lubie te swieta, zawsze pogoda fajna i takie salatki , jajaeczka faszerowane, rybka po grecu, babka mmmmmniam....baardzo lubie jajkowe swieta.
:-D

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 05 kwie 2009, 21:33

Londyjka, ja raz kupilam rodzicom bilety z Wizzaira :evil: i nigdy wiecej ...wogole te linie to jakas pomylka :roll: wcale mnie nie zdziwilo ze odwolali lot bo to u nich normalne!!!!!Wspolczuje mam nadzieje ze mamcia bedzie na czas!!!Tez o tobie myslalam czy juz nie jestescie w 3ke ;)

Jakos ostatnio pusto tu bylo :? to i ja nie pisalam ...

Co do swiat to ja nie bede swietowac,- zero planow...
Wogole to pracuje :doubt: wiec i tak nie bylo by kiedy poswietowac ,ale powiem wam ze mi to zupelnie nie przeszkadza bo swieta bez rodzinki to dla mnie zadne swieta :!:
Moi rodzice spedza je z moja sisterka w szwecjii ...troszke mi smutno bo gdyby wczesniej mi sisterka powiedziala ze ma zamiar im kupic bilety to my bysmy tez polecieli do nich a oni tak na ostatnia chwile :| ech....

Buziolki!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 05 kwie 2009, 23:07

Londyjka, nie martw się może jeszcze coś wyszukacie z lotów i mamunia przyleci do was :))) :-D :-D :-D :-D
u nas w świeta jak zawsze będą wesołe my(czyli ja męzus moje dzieciatka) ,siostra mojego męża z narzeczonym i moi teściowie ,mamy polski kosciół już kupiłam mini koszyczki dla moich córeczek więc teraz tylko czekamy:)
misialeczek24, nie smuć się :-D :-D :-D :-D
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 06 kwie 2009, 09:32

cukiereczekPL, Kochaniutka, ja mieszkam kolo parku i stawiku z kaczuchami, wiec moze spotkajmy sie u mnie, wypijemy kawusie, dziciaczki pobawia sie troche, a jak najdzie nas ochotka to wyskoczymy do parku. No, chyba, ze Ty nie chcesz do mnie przyjechac i wolisz sie spotkac na terenie "neutalnym" to ok, spotkamy sie w parku.
Czekam na dzien naszego spotkania, daj znac kiedy Ci pasuje. Buziole.

misialeczek24, nie przejmuj sie w przyszlym roku znowu beda swieta i napewno uda Ci sie je spedzic z rodzinka. Ja w tym roku, tez tylko z moimi facetami i tez bede pracowac przez sobote i niedziele, fakt, ze tylko od 9.00 rano do 11.00 rano, ale nie bede juz miala corocznego leniwego przebudzenia z mysla, ze sniadanko mamcia juz wyszykowala.

Londyjka, Kochanie, nic sie nie martw, zamow mamusi inne bilety, napewno uda Ci sie znalesc jakas zastepcza niedroga opcje. Moja mamcia tez przyleciala, aby mi pomoc, niestety nie doczekala sie wnuka, bo temu sie na swiat nie spieszylo, a mama nie mogla zostac dluzej, bo dziadzia w bardzo ciezkim stanie byl w szpitalu i w tej sytuacji powrocila do PL, a ja kilka dni po jej wyjezdzie urodzilam synka i tez sobie poradzilam. :-)

Bedzie dobrze, nic sie nai martw. :-) :-D :-D :-)
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”