gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
cukiereczekPL
- TOP Beauty

-
Kontakt:
autor: cukiereczekPL » 07 gru 2008, 00:15
Anielicanrw pisze:oczywiscie z workiem prezentow...
czy worek o ktorym mowa zakryty jest biala podusia? hiihihihihihihihihihi
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...
-
Anielicanrw
- Uzytkownik zbanowany

fondle pisze:Anielicanrw, a gdzie mozna spotkac takie mikolajki??? ja bym sie polasila na jednego
...ja tez...czekam i czekam....fakt kreca sie calkiem podobni... :| ale to nie ten...
-
anne21
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
Anielicanrw pisze:..ja tez...czekam i czekam....fakt kreca sie calkiem podobni... :| ale to nie ten...
to ja jutro przyjedzam do ciebie...bo u mnie nawet podobni sie nie kreca :|

-
sylwiach
- Uzależniona Beauty

fiu fiu fiu ale mikolaj...odrazu cieplej ni sie zrobilo w ten zimny wieczorek...

Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)
-
Anielicanrw
- Uzytkownik zbanowany

Sam...posta jak i wielu innych nie zdazylam przeczytac....u mnei sniegl znikl,ale wlasnei ogladalam tv...zapowiadaja ostra zime od jutra...czuje po kosciach,ze sie zbliza!
Szkoda,ze nasze posty poszly...w nicosc...
U mnie w domku tez troszke swiatecznie...tu od pierwszej niedzieli adwentowej palenie swieczek itd... ale w tym roku nei szaleje z ozdobami mieszkania...i tak do Polski jade na swieta...a potem nie ma kto tego sprzatac...

-
Samanthii
- TOP Beauty

ja tez nie przesadzam z dekoracjami... choinka na tarasie to moja najwieksza dekoracja...
(chociaz bardzo skromna...bo oprocz lampek , paru lancuszkow i jednego mikolaja nie ma wiekszego szalenstwa )
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ptup_1.gif
... mam tez dwa kwiatki w domku (gwiazdy betlejemskie) posypane brokatem i poowieszane babkami...
jeden stroik stoi na meblach... i trzy swieczki na stole ...na talerzyku...
oczywiscie musial tez byc swiateczny obrusik na stol... zloty... bardzo ladny...
...aaaa- nad drzwiami wisi balwanek jeszcze...hihi...
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/299.gif
ziiiimno jest.. ale jeszcze nie ponizej zera ... (dzisiaj +1C )
...wiec snieg moze sie szybko ulotnic... razem z moim balwankiem na ogrodku...

-
Anielicanrw
- Uzytkownik zbanowany

Samanthii pisze:ja tez nie przesadzam z dekoracjami... choinka na tarasie to moja najwieksza dekoracja...
Sam ja mam pol piwnicy dekoracji... girlandy na schody...lapek tysiace na taras,do domku...Boze jak ja wymylslalam...teraz mam w brazowo zlotej tonacji ....i duzo galazek choinki zywej...ale ona nie pachnie tak jak ta z Polski....
A ja musze sie Wam pochwalic.... moze to nie temat ale tam tez napisze...ale musze...
Dostalam dzis fotki mojego psiaka... jest slodki..suczka miniaturka yorka... jak sie urodzila 3 tyg temu miala 8dag...dzis 30dag... wkleje tu jedna fotke...a reszte w temacie o zwierzynie domowej...a poza tym ....to tez bedzie od stycznia emigrantka z Polski...

-
Anielicanrw
- Uzytkownik zbanowany

Samanthii pisze:oza tym... kamienie na oczy i buzie tez ciezko bylo znalezc... wiec ma jedno oko wieksze a jedno mniejsze...hehe
HAHAH ale sie usmialam....z nigo...kamien w buzce robi wrazenie...CO JA TUTAJ ROBIE???
Ale sniegu nasypalo...u mnei dzis nic...ale jutro podobno ostro zima wraca....czekam....tez ulepie i si epochwale...ale moj bedzie miniaturka...
Mialam wczoraj male spotkanie u mnie ze znajomymi... co roku robie wafle z sosem czeresniowym cieplym i bita smietana... Sam pomyslalam o Tobie...i zrobilam fotke...
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... G_0955.jpg