Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 29 mar 2009, 16:18

Londyjka pisze:anne21, stronka mi nie dziala, a co to takiego? oh(re1
teraz powinna dzialac ;)
http://www.lovestore.de/smartballs-silb ... p-106.html
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 29 mar 2009, 16:50

:-D
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 29 mar 2009, 20:53

Jak wam mija niedziela dziewczynki?Bo mi starsznie nudno,caly dzien prawie spedzilam przed kompem w szlafroku ...

Przed chwila wrocilam z Mcdonalda..(mialam starszna ochote na te obrzydliwe jedzenie :oops: )i wiecie co widzialam kilka osob w kapciach i w pizamie :roll:
Wiem ze np w stanach ponoc ludzie tak chodza do supermarketu ,ale tutaj piewszy raz sie z tym spotkalam,czy nie uwazacie ze to jest chore?Bo ja tak :!:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 29 mar 2009, 21:04

Ja tez sie nudze ,na dwor nie wychodze bo wieje i juz mam katar.

Na "Maca" tez mam czesto ochote szczegolnie na te buleczki z serii Deli Of the day mniaam oh(rf1

z tymi kapciami i pizamami to przegieli, rozumiem,ze niedziela rozleniwia ale bez przesady :badgrin:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 29 mar 2009, 21:04

misialeczek24 pisze:Jak wam mija niedziela dziewczynki?Bo mi starsznie nudno,caly dzien prawie spedzilam przed kompem w szlafroku ...
to podobnie jak u mnie..tylko,ze w miedzy czasie pospalam sobie ;) ...w ogole nie mam na nic sily ostatnio..nie wiem co sie ze mna dzieje..nic mi sie nie chce..najchetniej caly dzien przespalabym albo na kanapie spedzila..ostatnio nawet nie chce mi sie na zakupy chodzic :| . :| .ostatnio bylam w styczniu na shoppingu... :oops: :oops: :x

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 29 mar 2009, 21:37

Londyjka pisze:buleczki z serii Deli Of the day mniaam
o a ja ich nie znam :oops:
anne21 pisze:..w ogole nie mam na nic sily ostatnio..nie wiem co sie ze mna dzieje..nic mi sie nie chce..najchetniej caly dzien przespalabym albo na kanapie spedzila..ostatnio nawet nie chce mi sie na zakupy chodzic . .ostatnio bylam w styczniu na shoppingu...
anne jak bym o sobie czytala,dokladnie tak samo sie czuje... :| :| :| :| :|
(angel

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 29 mar 2009, 21:56

"Londyjka"] przez jakis czas cie tu nie widzialam i tez juz myslalam ze malutka zdecydowala sie przyjsc troszke wczesniej :)
Jeszcze 2 tyg ale ten czas szybko zlecial juz nie moge sie doczekac kiedy pokazesz nam ta swoja ksiezniczke 8-)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 30 mar 2009, 00:15

Misia to zbyt rzadko jednak chodzisz jesc do Mc donalda :badgrin: ;) ale polecam,z kurczakiem na ostro, kosztuja ok 2.99
czarnulka,oj leci leci,ale ja szczerze powiem,ze nie czuje jakby cos sie mialo wydarzyc; nie wyobrazam sobie siebie bez tego brzucha i ze pojawi sie ktos trzeci tko mi spac nie da :badgrin: :oops:

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 30 mar 2009, 01:59

[quote="Londyjka" nie wyobrazam sobie siebie bez tego brzucha i ze pojawi sie ktos trzeci tko mi spac nie da :badgrin: :oops:
[/quote]
nie dziwie ci sie w koncu z tym brzuszkiem juz dobre pol roku chodzisz ;) wyspij sie teraz poki masz szanse ,bo pozniej bedzie Ci ciezko znalezc na to czas.
Ja mysle ze za jakies 2 latka bedziemy planowac nasze pierwsze dziecko ...o ile nie przydarzy nam sie wczesniej jakas "wpadka" ( bo tabletki anty. odstawilam juz rok temu ) ;)

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 30 mar 2009, 02:05

Londyjka, Kochanie tego sie nie czuje, to podobno przychodzi z nienacka, u mnie niestety bylo wywolane chemicznie. Czas leci naprawde bardzo szybko, a pomyslec, ze jakby wczloraj napisalas mi pw z ta informacja, a juz siedzisz na torbie spakowanej do szpitala. Ja tez juz nie moge sie doczekac Twojej Majeczki, to bedzie taka nasza mala forumowa ksiezniczka. Pozdrawiam Cie serdecznie i zycze szybciutkiego, bazkonfliktowego rozwiazania. :-)
anne21 pisze: ...w ogole nie mam na nic sily ostatnio..nie wiem co sie ze mna dzieje..nic mi sie nie chce..najchetniej caly dzien przespalabym albo na kanapie spedzila..ostatnio nawet nie chce mi sie na zakupy chodzic
To jest tak zwane przesilenie wiosenne, bedziemy teraz ospale, wiecznie zmeczone, rozleniwione, a nawet gorsza cere i wypadanie wlosow mozna do tego zaliczyc. Powinnysmy teraz jesc duzo witaminek, a jak pogoda sie ustabilizuje i nie bedzie sie zima z latem przeplatac, to i nasza kondycja sie poprawi. :-)

Cukiereczku
Juz od srody zaczynam prace na dniowki, huraaa, A wiec mam nadzieje, ze w przyszlym tygodniu wkoncu uda nam sie spotkac na tej kawce, napisz w jaki dzien Ci pasuje, a ja sie dostosuje. Super, ze wkoncu poznam Cie i Twoje malenstwo. Do zobaczenia :-D
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i zycze dobrego samopoczucia.
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”