i ja zostałam sama:(

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 21 cze 2006, 19:44

I tak trzymac, najwazniejsze to sie kochac :wink:
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 08 lip 2006, 21:23

juz chyba 10 dni minelo. wydarl sie na mnie z powodu glupoty,wyszlam z auta. mialam dosyc. nie odzywamy sie. zastanawiam sie czy kompletnie juz mu nie zalezy czy moze to kontynuacja procesu 'wychowawczego' majacego na celu poporzadkownie mnie a moze konsekwencja bycia mentalnym szczeniakiem myslacym - jestem panem swiata. nie odezwe sie, nie tym razem. nie zamierzam stracic reszty siebie, rwac wlosow z glowy. mam dosyc ciaglego podporzadkowywania sie, szantazow emocjonalnych i zamykania geby by nie doprpwadzic do klotni, mam dosyc zwalania kazdorazowo winy na mnie za kazda klotnie,nie uwzgledniania moich potrzeb, ciaglego siedzenia w domu, mam dosyc traktowania mnie jak nieznosnego dziecka ktore trzeba strofowac ilekroc zrobi cos nie po mysli tatusia. pierdole taki interes, staralam sie bardzo, zmienilam sie, nie powiem na lepsze ale juz dosyc. :(

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 08 lip 2006, 21:30

Merlinka

kobieta musi być własnie bardzo silna w takich sytuacjach...to jak sprawdzian samej siebie...dobrze mówisz...bądź dzielna, jak tyle spraw nie gra, to wiadomo, ż emusiało to kiedyś pęknąć.....nie oddzywa się....bo jest pewny ,że zadzwonisz....faceci, pieprzone gnojki :evil:
jestem z Tobą!!
buźka :wink:

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 09 lip 2006, 06:42

nawet jeli zadzwoni, przyjdzie na kolanach i wyblaga przebaczenie i tak po niedlugim okresie wroci do normy, taki typ tak juz ma, nie zmienia sie nigdy :cry:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 09 lip 2006, 10:41

Merlinka - nie daj sie ! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... liwosc.gif

:evil: :evil: :evil:

(moj tez mnie ostatnio wkurza - zachowuje sie jak stary pierdola czasami ... ...wczoraj byla wojna !!!
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20dam.gif
(na szczescie jutro wylatuje do USA na jakis czas ... :badgrin: )

Awatar użytkownika
MMarta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: MMarta » 09 lip 2006, 13:22

Mój post będzie przede wszystkim do tych z Was, którym wydaje się, że powiedzenie :"Czas leczy rany to bzdura"....

Otóż 8 lat temu kiedy mój mąż zginął w wypadku samochodowym a ja zostałam nagle sama z 6 miesięcznym dzieckiem też tak myślałam.

Nie wyobrażałam sobie jak ja sobie poradzę a wszystkich tych, którzy mówili mi, ze czas leczy rany chciałam poprostu zamordować :( :(

Teraz minęło prawie 9 lat a ja mam cudownego męża (jesteśmy 3 lata po ślubie), drugą uroczą córeczkę i jestem bardzo szczęśliwa :D :D :D

Więc dziewczyny - głowy do góry i wierzcie, że ten cholerny czas naprawdę leczy RANY :) :) :) :) :)
Dr Miko³aj Kubasik - 28 kwiecieñ 2006r.
325cc profil wysoki (75D) - jestem happy
Powieki górne i dolne 28 sierpień 2014 - Brzuchański...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 09 lip 2006, 16:56

martus- strasznie mi prykro, ze musialas tak cierpiec... :? bise
...ja tez gadam na mojego chlopa a jakby cos - to bym na pewno za nim rozpaczala... :x
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 42LOVE.gif

Ostatnio po duuuzej klotni ,pomyslalam sobie , ze przeciez moge go jeszcze zostawic (niech spada :twisted: ), albo wyplakac sie w rekach kolegi brazylijczyka merde ... ...a potem jak mi juz nerwy przeszly -
zaczelam zalowac, ze takie opcje w ogole wymyslam... :oops: :? :(

czasami jest mi szkoda,ze nie mamy dzidzi -
:P
moj maz czesto mnie zostawia (duzo podrozuje) i mam zawsze stracha, ze nie wroci.............................. :cry: (juz mu wszystko wybaczylam -nawet to,ze sie zachowuje jak stary pierdola :oops: )

Marta , jestes naprawde dzielna kobietka ...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1217.gif

Awatar użytkownika
MMarta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: MMarta » 09 lip 2006, 22:50

Dzięki Sam ale z tą dzielnością to różnie bywało...

Ja poprostu nie miałam innego wyjścia - miałam maleńkie dziecko i musiałam szybko się pozbierać by dalej żyć dla niej...
Dr Miko³aj Kubasik - 28 kwiecieñ 2006r.
325cc profil wysoki (75D) - jestem happy
Powieki górne i dolne 28 sierpień 2014 - Brzuchański...

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 09 lip 2006, 23:26

dzieki Marta za to co napisalas :) i podziwiam ze dalas rade :!: buzka

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”