Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 07 lip 2008, 21:26

musialam cofnac sie o 6 stron zeby zrozumiec o czym tu dyskutujecie i powiem tak- ludzie ktorzy zazdroszcza zawsze beda starali sie dana osobe upokorzyc,obrazic itp... Misia-gul im skacze i tyle a Ty tak jak pisza dziewczyny,nie daj sie wciagnac w glupia gre bo zrobisz im tylko jeszcze wieksza przyjemnosc( przerabialam podobna sytuacje u mnie w pracy i wiem,ze najllepsza obrona jest nic nie mowienie).

3maj sie!!!
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 07 lip 2008, 21:30

Anielicanrw pisze:Oj Misia masz meza jest twoim wsparciem
i dzieki Bogu ze go mam!!!!
Anielicanrw pisze:Robiac cycki mialas zamiar jechowac i sciemniac ze hormony bralas???
:lol: nie....tylko ze przed operacja tez tak bylo,zas ta operacja wzburzylam ich bardzo :mrgreen:
ona zawsze byla o mnie zazdrosna choc ja jej nie dawalam powodow do tego,staralam sie byc mila i dobra dla wzystkich,a co uslyszlam ze jestem zdzira....
Anielicanrw pisze:Za bardzo sie uzalasz nad soba
masz racje olawszy to ide wyszukac jakies fajne ciuszki na jutro do pracy :mrgreen:
http://www.smiliegenerator.de/s35/smilies-12686.png
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 07 lip 2008, 21:45

A ludzie nie mają co robic tylko sprawdzać czy kobietom/koleżankom piersi urosły :roll: porażka

Miśku będzie dobrze
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 07 lip 2008, 21:49

...ooo i michitka nawet tutaj wpadla ! :-P

misia nie daj sie tak byle komu dolowac... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... aszcze.gif

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 07 lip 2008, 21:57

no z tym porownywaniem fotek to normalnie przegiecie paly!!! no ale jak misia pisze,ze koniec tematu to koniec,ludzie byli,sa i beda paskudni :roll:

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 07 lip 2008, 22:24

Michitka, ;-) tx!
sorki za zasmucenie temat...
obiecuje sie poprawic :-D
zrobilam sobie pyszny koktajl truskawkowy :mrgreen: przygotowalam sliczne ciuszki na rano i jestem happy :mrgreen: potem jeszcze tylko kompiel z jakims pachnacym olejkiem i trzeba bedzie wskoczyc w cos sexi bo cos ostatnio miska mego zaniedbywalam...
;-)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 07 lip 2008, 22:26

Kurde,jestem w szoku,myslalam,ze po programach typu operacje podejscie polakow do nich zmienilo sie, ale nasz kraj chyba ma taka mentalnosc,ze zawsze takie rzeczy beda szokowac...Nie zamierzam mowic kolezankom z polski jak sobie zrobie cycki(chyba ze zacznie porownywac zdjecia) [ nawet jak nos sobie zrobilam to nic bezposrednio do mnie nie powiedziala a znamy sie od dziecka-dziwne to dla mnie] bo przypomnialo mi sie jak ogladalimsy BB z moja jedna taka kumpela to tekst "to jest ta co ma wszystko zrobione;cala sztuczna;podobno przed wygladala strasznie i takie typu teksty... :-? strach pomyslec jakby mi d.. rabala jakbym zrobila cycki choc teraz gada,ze jestem plaska. Tak nie dogodzi sie ani tak sie nie dogodzi. A najgorsze jak narodzi sie zazdrosc,potrafia niezle uprzykszyc zycie takie teksty. Olac to. Nie chcialoby mi sie tlumaczyc calemu swiatu,ze slon jest wiekszy od mrowki.

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 08 lip 2008, 01:34

Witam kochane!!!!!!

Czytam posciki juz od godziny i jakby cale zycie mi przed oczyma stanelo.
misialeczek24, Skarbie niczym sie nie przejmuj, traktuj ich jak powietrze, z tego co przeczytalam wiem juz, ze jestes strasznie wrazliwa i bierzesz sobie wszystkie problemy gleboko do siebie. Dziewczyny na forum daly Ci wiele rad i prawidlowo, pozadnie Cie dowartosciowaly, jezeli chodzi o mnie powiem Ci, ze po zamieszkaniu w UK mialam bardzo podobna sytuacje, tylko tyle, ze w nia z czasem zostalo zamieszane wiele osob, bylo wiele nieprzyjemnych chwil, wiele przeplakanych nocy i jedyne oparcie tu na miejscu mialam w swoim kochanym, ktory tez byl w nieciekawej sytuacji bo akcja rozgrywala sie miedzy mna, a dziewczyna jego przyjaciela, ktory nas tu sciágnol i pomogl na poczatku. Na dzien dzisiejszy przyjaciel ma inna dziewczyne, wlasnie spodziewaja sie dziecka, z która ja mam swietny kontakt, dzieki czemu i przyjazn znowu zablysla, a byla dziewczyna z ktora od tamtego czasu nie mam kontaktu, z tego co slyszalam calkowicie spadla na dno, ale nie mam zamiaru teraz opowiadac o tym wszystkim, jestem juz starsza, bardziej doswiadczona, mam dziecko, ono jest najwazniejsze i nie slucham glupot, dzieki czemu taki tematy jakby mniej mnie teraz aprobowaly i nawet gdy slysze cos, jakies plotki o sobie z usmiechwem na twarzy potrafié je "olac".
Szkoda, ze kiedys tak nie potrafilam!!!!!!!! Chce tylko powiedziec Ci, zebys wszystko jeszcze raz przemyslala i jesli zdecydujesz sie im wszystko wygarnoc, proponuje Ci wypij wczesnie 2 melisy i wez jakies tabletki na uspokojenie, bo ja niestety nie potrafilam wszystkiego przemilczec i zignorowac jak radzil mi moj luby, poszlam wygarná, tez jak w przypadku Anielicanrw duzo mlodszej, nieinteligetnej, zadufanej w sobie i bez wyksztalcenia malolacie co o niej mysle, bylam strasznie zdenerwowana i w polowie rozmowy, gdy powiedziala mi cos dobitnego, rozryczalam sie, calkowicie kompromitujac.......nic nie zyskalam, a jedynie sie zdolowalam.....Wiec jesli jestes delikatna i masz slabe nerwy, ktore moga nie podolac ostrej sytuacji, lepiej przemilcz wszystko, zignoruj ich, zaloz duzy dekold, odetchnij pelna piersia i zachowuj sie jakbys ich wogole nie widziala, taka jest moja rada - osoby, ktora przez chec zakonczenia raz na zawsze glupiego gadania, skompromitowala sie placzem przed gówniará. (przepraszam za wyrazeni) Pozdrawiam serdecznie i zycze wiele cierpliwosci, twardosci i bycia soba mimo trudnosci....
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 08 lip 2008, 01:45

Londyjka, Witam kolezanké.

Niestety nadal, mimo wielu programow, zyjemy w bardzo zacofanym srodowisku, bo jedynie gwiazdy filmowe i modele nie kryja sie juz z opracjami i poprawkami urody (choc nadal nie wszystkie, mimo, ze od razu ida na tapete i dziennikarze porownuja ich fotki), ale przeciez my nie robimy tego dla kogos, tylko dla siebie i niestety zazwyczaj te co majá duze ladne naturalne piersi, zle wypowiadaja sie na temat osob poprawiajacych ich wyglad. A przeciez tak naprawde nie wiedza, co my plaskie, ze zwiskami przypominajacymi skarpetki, lub z -1 wkleslym czujemy!!!!
Ale tak to jest niestety, ze wiele osob chcac byc w centrum zainteresowania, ale nie potrafiacych przykuc uwagi innych osob rozmowa inteligentna, ciekawym hobby, czy niesamowitym talentem, poprostu obrabiaja tylek komus z boku by poczuc sie sluchanym, byc choc przez chwilke dusza towarzystwa, byc osoba z jakiego kolwiek powodu interesujaca, jest to przykre, ale prawdziwe!!!

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 08 lip 2008, 01:53

ja mialam sto razy gorsza sytuacje w IRL w pracy nizeli Misia- na mnie walnal focha caly zaklad przez jedna,glupia cipe,ktora nagadala glupot :evil: na szczescie prawda wyszla na jaw i teraz nikt nie bierze tej laski na serio i kazdy traktuje ja jak powietrze. Zreszta dlugo by trzeba bylo opowiadac cala historie...

Szkoda tylko,ze przez te pare dni dostalam tak po dupie,ze chcialam wracac do Pl...myslalam,ze umre z placzu i bezsilnosci :roll:

Nienawidze miec jakis konfliktow w pracy :evil: czlowiek idzie wtedy jak na skazanie,bo wie,ze musi patrzec na te 'ryje' i nie wie co przyniesie znowu kolejny dzien :roll: Dlatego pomimo,ze nie lubie paru osob u mnie w pracy to staram sie byc mila przez to 8h bo jakby nie bylo pracowac trzeba..a w kazdej pracy znajdzie sie zawsze jedna,mala 'meda' :evil: no ale to juz nie ma nic wspolnego z opowiescia Misi :mrgreen:

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”