Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 05 lip 2008, 13:17

Ja miałem koszmarny tydzień,ale w pracy..Komedia pomyłek zaczęła się w poniedziałek i nie udało jej się zakończyć na tym dniu..Tylko dzięki mojemu podejściu..jak to mówią na miętowo..nie dałem sie zdołować..Dzis jest już prawdziwy weekend,choc widzę ,że nie dla wszystkich..Więc usmiech na twarz...słonko świeci ,jest lato...nie marnujcie tego... :-D
Rozwiązywanie problemów odłóżcie sobie na poniedziałek..Przynajmniej bedziecie miały miłe wspomnienia weekendu.... ;-)
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 05 lip 2008, 14:38

Janko2 Ty nasz kochany pocieszycielu!

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 05 lip 2008, 17:13

Weekendowe wspomnienia będę miał z Gdańska i Sopotu ,bo właśnie tam się zaraz wybieram...Założę się,że nie tylko ja tam bedę z naszego towarzystwa,ale bedę miał bardzo miłą swiadomośc,że może gdzieś całkiem blisko ,może na molo ,może na Monciaku,otrę się o kogoś z was...W końcu nie jest nas tak mało... :-D

Więc główka do góry.... :mrgreen:
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 05 lip 2008, 17:39

janko2 pisze:W końcu nie jest nas tak mało...
mnie tam nei bedzie,ale sercem bede...rob fotki...i moze cos w Fotkach wkleisz ;-) ;-) ;-) ;-) Milego weekendu!!!

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 05 lip 2008, 18:39

No to Janko pomachamy sobie na molo w Sopocie :mrgreen:
Bede przypatrywac sie nosom facetow,a Ty rozgladaj sie czy widzisz blizny za uszami u kobiet ,hehe ;-) :lol:

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 05 lip 2008, 19:41

janko2 pisze:Więc usmiech na twarz...słonko świeci ,jest lato...nie marnujcie tego...
:roll: zartujesz!!!!u mnie od rana lalo!!!!
ja juz mam wszystkiego dosc!!!!
dzis w pracy bylo nawet ok....mam juz weekend ale zyc mi sie odechciewa :-? :-|
znowu uslyszalam ze moi"przyjaciele"obrabiaja mi tylek....i poprostu mam dosc!oni sa chorzy psychicznie ,napisalam im smsa odpisali ale chyba jak ich zobacze to ich pozabijam!!!
wiecie co nie warto byc milym dla innych...tacy zawsze obrywaja!!!!
wiec postanowilam od dzis nie bede juz mila osoba dla nikogo!!!!mam to gdzies!!!
oby bylo mi wkoncu latwiej w zyciu....
buziaki.............
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 05 lip 2008, 19:59

misialeczek24, ale mnie chyba ominie to postanowienie
misialeczek24 pisze:postanowilam od dzis nie bede juz mila osoba dla nikogo!!!!
???
dzis byla ladna pogoda dosyc. Ja wczoraj bylam na swietnej imprezie w hotelu Russell na Harcourt Street a za chwile wychodze do kina na Hancock
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 05 lip 2008, 20:25

sylwiach pisze:dzis byla ladna pogoda dosyc
:shock: zartujesz!!!!jak na ie to moze nie najgorsza!!!ale jak tylko wstalam to lalo i to jak!!!!!!!!!!
ja nie mam ochoty na nic....zastanawiam sie dlaczego ludzie sa tacy...i co ja im zrobilam...bo ja nigdy w zyciu nie mialam wrogow!!! :-?
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 05 lip 2008, 20:28

a co sie stalo Misiu?
wiem wlasnie zaczelo lac...buuuuuuuuuuuu
mozemy sie wkoncu spotkac,pogadac i sie wygadasz
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 05 lip 2008, 20:32

sylwiach, co sie stalo....chodzi o tych "" przyjaciol ""co kiedys pisalam....poprostu juz nie wytrzymuje nerwowo!!!
dzis sie dowiedzialam ze ta kretynka porownywala stare fotki do tych z po op....i doszla do wniosku ze zoperowalam sobie biust :!: ale mi nowosc..zreszta mogla mnie spytac wprost!!!!ale zamiast tego opowiedziala o tym wszystkim dookola!!!
i teraz podobno (jej slowa)wszyscy mowia ze wygladam jak chodzaca smierc!!!!bo sie odchudzam!!!czemu ona jest taka glupia!!!!a wiesz ona jest taka chuda ze szok!!!!!!!!!wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

teraz doszlam do wniosku ze nikomu nie mozna ufac bo wszyscy sa falszywi i zaklamani zupelnie jak oni!!!!
mam zamiar wszystkim tym osoba powiedziec to jak ich tylko w pracy zobacze!!!!
(angel

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”