Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 15 mar 2009, 15:19

cukierek znowu cie nie poznalam :badgrin: przez ten nowy avatarek!
hhihi musialam zmienic bo ta lalunia wyneglizowana ostatnio wcale do mnie nie pasowala hihihi
a ten nowy awatarek to cala ja hihihi
misialeczek24 pisze:nie chce dzwonic ze jestem chora przez ten kryzys wole nie chorowac :roll:
ja tez tak mam ze juz nie dzwonie nawet jak potrzebuja offa, poprostu ide do pracy :|
anne21 pisze:no i on mial kumpla niby dla mnie
nic nie poradzisz... kolezanka zapewne przytagrala sobie lepszego miska a tobie zostawila jakies niewiem co hihi
a moze daj mu jeszcze szanse? :badgrin:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 15 mar 2009, 15:39

cukiereczekPL pisze:a moze daj mu jeszcze szanse?
niestety nie ma takiej opcji..nawet jakbym byla pijana...zastanawialam sie czasami czy sie nie pomylic i w inna strone zucic kula :badgrin: :badgrin: ;)

nie mam kaca cale szczescie

ja tez nie mam..juz nie pije tyle ..tydzien temu wstalam o 15 po imprezie :badgrin: :badgrin: :evil:

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 15 mar 2009, 20:43

gdzie jestescie dziewczynki ja wlasnie robie sobie ryz z warzywami i z kurczakiem na jutro,i popijaqm koktajl truskawkowy(mialam ogromna ochote)
Chyba jakis filmik dzis obejrze bo juz dawno nic nie ogladalam...
milego wieczorku emigrantki!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 15 mar 2009, 21:01

misialeczek24 pisze:gdzie jestescie dziewczynki ja wlasnie robie sobie ryz z warzywami i z kurczakiem
Pewnie kaca leczą:D

Skonczyl mi sie urlop i jutro juz do pracy :(
Ale przynajmniej pogode mamy sliczna, dzisiaj bylo tak cieplo, ze ludzie chodzili w krotkim rekawku, a niektorzy kąpali sie w morzu :-)

Pozdrawiam!

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 15 mar 2009, 22:21

Witajcie dziewczynki,

Ja o kacu to tylko pomarzyc moge, juz nie pamietam kiedy ostatnio alkohol pilam, no i juz wiem, ze do 01.04 tez sie niczego nie napije, a o wyjsciu na imprezke, to......, jak ja dawno nigdzie nie bylam. Kurcze jak moje cycuchy sie wygoja to pojde gdzies na cala noc, a co tam trzeba sie wkoncu swiatu pochwalic. Buziaczki dziewczynki i zycze przyjemnego niedzielnego wieczorku, ja tradycyjnie w pracy. :(
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 16 mar 2009, 07:26

Dzien dobry!!!
Ja dzis wczesniej wstalam nie moglam normalnie spac i to ja taki spioch :o
Wlasnie jem sniadanko i popijam resztki kotajlu truskawkowego z wczoraj :p
Chyba zapowiada nam sie piekny dzien az zal ze trzeba do pracy isc....

Renata1, zobaczysz ani sie obejrzysz a bedziesz smigac w dekoldach ;)

Kurcze dopiero 6:25 :roll:
Milego poniedzialku!!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 16 mar 2009, 10:55

Anne :p Ale Ci sie trafilo z tym kolesiem, kupa smiechu :badgrin:
Ale naszczescie sa jeszcze porzadni faceci na swiecie tak wiec glowa do gory :-D

A u nas taka nijaka pogoda, ale przynajmniej nie pada :roll:

Ja dzis nawet sobie nie pospalam , musialam rano isc na kontrole do dentysty, ale na szczescie zeby ok i kolejna kontrola za pol roku.
Ale mam dluuuugi dzis dzien-moze jednak warto czasem wczesniej wstac :p

Musze jeszcze jechac do urzedu miasta zeby prawo jazdy zmienic.
A fotograf zrobil mi beznadziejne zdjecie, zero ustawienia zero dobrego swiatlo-az wstyd go dac do prawka :evil: Kurcze moze jeszze szybko pojade do innego zrobic lepsza fotke.[b

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 16 mar 2009, 11:45

A ja sie dzisiaj nie wyspalam :? mama obudzila mnie sms-em o 3 nad ranem (na szczescie z dobrymi wiesciami) ;dostala wize na 10 lat :) heehe :-D i bylam tak podekscytowana ze juz nie moglam zasnac :x
A teraz jest 6.45 i jade do pracy :roll:

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 16 mar 2009, 14:53

Misia...mnie taka wczesna godzina by do grobu wpedzila...nie wiem jak dajesz rade :o
Anetta...moja fota w dowodzie jest swieza ale wygladam na niej na 10 kilo ciezsza :evil:
Hej Czarnulka no to swietne masz wiesci 8-) 8-)

Ja tez sie dzis wyspalam i moj dzien tez bedzie dluuuugi...wlasnie dzis mam prezentacje na uniwerku a potem lece na staff party...
Ale wiecie co...smutno mi bo moja jedyna prawdziwa psiapsiolka...ma depresje...malo je..potem jak sie przeziebi to juz nie ma na nic sily i spi tylko(dowod depresji..) miala wizyte u lekarza i miala dostac tabsy..ale nie odbiera telefonow i ledwo co na smsy pisze ....a jej chlopak to taka dupa wolowa ze nawet nie potrafi jej na nogi postawic...a czasem trzeba...
Wiec nie chce mi sie nawet na te impreze isc bo wlasnie z kumpela zawsze fajnie balowalysmy...ech.....
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 16 mar 2009, 16:11

anne21, no to miałaś niezły dzionek dobrze że chociaż w kręgle pograłaś sobie haha

misialeczek24, ja wczoraj zrobiłam na obiad kurczaka w warzywach z ryżem niezły był obiadek pojadłam sobie że hej!!!

Dziś kolejny cieplutki i słoneczny dzień mamy juz nawet zdążyłam iść na spacerek z dzieciaczkami plac zabaw i te sprawy ,a teraz obowiązki .

czarnulka21, miło się obudzić z taką wiadomościa nawet o 3 rano!!!!
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”